Média ajánlat

 
 
 
 
 

Média ajánlat

BB1.hu – A magyar kosárlabda vezető hírportálja

Hazánk egyik legnépszerűbb sportága a kosárlabda. Eddig mégis méltatlanul kevés publicitást kapott, pedig ez a sportág hétről hétre ezreket vonz a csarnokokba.

Ezt a hiányt szerettük volna pótolni, amikor 2009 áprilisában elindítottuk a www.bb1.hu hírportált. Célunk, hogy népszerűsítsük a magyar kosárlabdát, kiszolgáljuk a sportág szerelmeseit. Napra, sőt percre készen közlünk híreket, interjúkat, bajnoki beharangozókat, és minden találkozóról tudósítást. Tabuk nélkül, közérthető, érdekes stílusban.

Naponta nyolc-tízszer biztosan frissülünk. Működésünk óta sok fontos, a sportágat érintő témáról elsőként számoltunk be.

Honlapunkat a kosárlabda szeretői is értékelik, a portált jelenleg napi 8-12.000 egyéni látogató keresi fel. Számuk napról napra dinamikusan nő. Meghatározó szerepet töltünk be a sportág információs oldalai között.

Az internet és a sport sajátosságait ismerve, honlapunkat, mint remek kommunikációs lehetőséget ajánlhatjuk Önöknek, főleg akkor, ha a férfiakat, a sport- és játékszeretőket szeretnék elérni.