EK: Nagyot lépett a továbbjutás felé a Szekszárd

Szekszárd - Studerék tizenöt ponttal verték a Rózsahegyet.
 
 
 
 
 

EK: Nagyot lépett a továbbjutás felé a Szekszárd

Szekszárd - Studerék tizenöt ponttal verték a Rózsahegyet.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A női Európa-kupa H-csoportjának rangadóján, a 10-0-ás mérleggel szlovák listavezető MBK Ruzomberok csapatát fogadta hazai pályán a Szekszárd. November elején a rózsahegyiek megérdemelten nyertek 65-58-ra, igaz a magyar csapatból akkor még hiányzott Abby Bishop.

És most milyen jó, hogy itt volt! A légiós 29 ponttal, 8 lepattanóval vette ki a részét a sikerből, de kitett magáért Erica McCall is (25 pont, 11 lepattanó, 4 blokk).

Az első negyedet még a vendégek nyerték, de a folytatásban fordított a KSC, amely szép fokozatosan növelni tudta előnyét, és végül könnyed, tizenöt pontos győzelmet aratott, ezzel akár még csoportelső is lehet.

A tolnaiak egyébként – a tavalyi évhez hasonlóan – a mérkőzés előtt labdagyűjtési akciót szerveztek azoknak az óvodáknak és általános iskoláknak, ahová a klub utánpótláskorú lányai járnak, így köszönve meg az egész éves együttműködést az érintett intézményeknek.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!