Sikertelen időszak után jó úton halad a Győr

Győr - Nagy Dóra győzelmek után akar a karácsonyi pihenőre menni.
 
 
 
 
 

Sikertelen időszak után jó úton halad a Győr

Győr - Nagy Dóra győzelmek után akar a karácsonyi pihenőre menni.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Zsinórban elveszített öt bajnoki mérkőzés után a hétvégén legyőzte az MTK Budapestet az a CMB Cargo UNI Győr csapata a női NB I 8. fordulójában. A győrieknél november elején edzőváltás is történt, Sandro Orlandót Milos Pavlovics váltotta a kispadon. A csapat válogatott irányítója, Nagy Dóra a BB1.hu-nak értékelte a hétvégi a győzelmet és az elmúlt időszakot.

- A legfontosabb az volt, hogy végre meccset nyertünk. A játék még nem volt az igazi, nagyon sokat kell dolgoznunk és fejlődnünk, de azt gondolom, hogy jó úton haladunk. Elég kemény hét vár most ránk, pályára lépünk az Európa Kupában, utána pedig megyünk Pécsre. Nem lesz egyszerű dolgunk, de ha így haladunk és így dolgozunk tovább, ahogy az elmúlt időszakban tettük, akkor jó eredményeket érhetünk el – kezdte Nagy Dóra, aki a közelmúltbeli edzőváltásról is beszélt.

- Nyitottan fogadtuk az új edzőt, aki nagyon jó tréningeket vezényel. A tipikus szerb mentalitást képviseli, úgyhogy keményen dolgozunk védekezés és támadás ügyileg is.

A Győr a nemzetközi kupában sem remekel, eddig 1-3-as mérleggel, de a 23 éves hátvéd szerint az Európa Kupa ugyanolyan fontos még mindig, mint a bajnokság.

- Nyilván nem azért indul egy csapat a nemzetközi porondon, hogy csak ott legyen, hanem ott is helyt kell állni. Muszáj lenne a következő két mérkőzést megnyernünk, hogy tovább tudjunk jutni. Nem lesz egyszerű dolgunk, de a nemzetközi kupát is ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a magyar bajnokságot.

A győriek szerdán a spanyol Gernika csapatát fogadják, majd vasárnap a PEAC-Pécshez utaznak.

- Úgy érzem, hogy a spanyolok elleni meccs keményebb lesz, mint a hétvégi, de nagyon oda kell koncentrálnunk mindkét mérkőzésre. Mindkét mérkőzésen nagyon sokat fog jelenteni az, hogy a lepattanókat hogyan tudjuk kontrollálni. A legfőképp a saját dolgainkra kell odafigyelnünk, hogy a pályán meg tudjuk valósítani az edző kéréseit. A következő összecsapások nagyon fontosak számunkra, mert győzelmekkel a hátunk mögött szeretnénk elmenni az ünnepekre. Volt egy hosszú szakasz, amely nem volt túl sikeres és jó lenne, ha boldogan, örömmel tudnánk elkezdeni a pihenőt – mondta Nagy Dóra.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!