AAK: Egis Körmend - BK Armex Decín

Körmend - Matthias Zollner debütál a vasiak kispadján.
 
 
 
 
 

AAK: Egis Körmend - BK Armex Decín

Körmend - Matthias Zollner debütál a vasiak kispadján.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Szerdán este 18:00-kor az Egis Körmend a BK Armex Decín együttesét látja vendégül az Alpok Adria Kupában. A vasiak három győzelemmel és egy vereséggel a tabella második helyén állnak, ám a cseh együttes is 3-1-es mutatóval rendelkezik, így könnyen lehet, hogy ez az összecsapás dönt majd a csoportelsőségről. Mint ismert, Antonis Constantinides távozott Körmendről, a helyét pedig a német Matthias Zollner vette át, akinek a holnapi lesz az első mérkőzése az MTE vezetőedzőjeként.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Volt néhány napunk arra, hogy együtt gyakoroljunk. Azt hiszem, a holnapi mérkőzést arra fogjuk felhasználni, hogy minél jobban megismerjük egymást és gyakoroljuk azokat a dolgokat, amelyeket a későbbiekben meg szeretnénk valósítani. A célunk persze az, hogy legyőzzük a Decínt. Csorvási Milánra egyelőre még nem számíthatok, rajta kívül azonban mindenki egészséges. A mögöttünk álló egy hétben jó munkát végeztünk, kiváló hangulatban teltek az edzések. Bízom benne, hogy ezt tovább tudjuk folytatni. Amikor új edző érkezik egy csapathoz, akkor az első pár nap mindig nagyszerű, remélem, hogy ez négy-öt hét múlva is így lesz, de mindenesetre nagyon pozitív vagyok.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!