Ubilla visszatért Kaposvárra

Kaposvár - Jelenleg öt légiósuk van a somogyiaknak, de ez akár még változhat is.
 
 
 
 
 

Ubilla visszatért Kaposvárra

Kaposvár - Jelenleg öt légiósuk van a somogyiaknak, de ez akár még változhat is.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A három győzelemmel és hat vereséggel a tabella tizenkettedik helyén álló Kaposvári KK leigazolta Emanuel Ubillát - tudta meg honlapunk Fekete Ádám vezetőedzőtől.

A 32 esztendős, 190 centiméter magas irányító korábban már két szezont is lehúzott Magyarországon. A 2015/2016-os idényben Kaposváron 17 pontot, 5.5 lepattanót és 7.5 gólpasszt, a 2016/2017-es szezonban pedig a ZTE színeiben 17.5 pontot, 4.8 lepattanót és 8.1 asszisztot átlagolt.

A mostani idényt Görögországban, a GS Kymis csapatánál kezdte meg a játékos, csapattársa volt az Alba tavalyi centere, Chris Horton, a MAFC-ból ismert görög center, Stavros Toutziarakis és az ex-kecskeméti Rod Camphor.

Ubilla érkezésével jelenleg öt légiósa van a KKK-nak, de úgy tudjuk, ez hamarosan változhat.

 
 

 

 
 • 47kovacsz2018december05.07:48ÚjVálasz

  Irigyellek benneteket Kaposváriak. A ZTE történetének egyik legjobb irányítója volt, imádta a közönség.
  Sajnos nem hozzánk jött vissza, így bízom benne, hogy nálatok magára talál.

   
 • 46petikefirst2018december04.19:49ÚjVálasz
  Idézet: gezag171
  Ne csodalkozzatok, manapsag az a divat Kaposvaron, ha szidjak a csapatot, az edzot, az elnokot. Segiteni senki nem akar, de okoskodni igen.
  ...

  Ez nem így van. Nem divat. De elég volt ebből a vegetálásból. A játékosokat soha nem szidjuk. Sőt, szerintem maximálisan élvezik a szurkolók bizalmát. Minden jó megmozdulásért és eredményért hálás a kaposvári publikum.
  Ez jellemző bárhol egyébként, akár egy étteremben, vagy az utcán ... bárhol.
  A legnagyobb probléma, hogy megsértődtek az elégedetlenkedésünre. Becsukták a kapukat, csend van. Ahelyett, hogy leülne a szurkolókkal a problémát. Senki nem kérdezte meg tőlünk, hogy mi a gond srácok. Mit szeretnétek? De ez a legnagyobb butaság a részéről. Így tovább mélyül az a bizonyos szakadék. Egy klub pedig a szurkolókért van, nem egy család megélhetését kell, hogy szolgálja.
  Ha okos lenne, akkor hozna egy másodedzőt és egy gazdasági vezetőt a csapathoz, aki rendbe teszi a gazdálkodást és szerez szponzorokat. De ehhez nincs elég kapacitás a toronyban úgy látom.

   
 • 45halala2018december04.19:09ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem tudom, hogy mit csinál az ügyvezető és igazából nem is érdekel, de azért úgy fest, hogy a játékosállományra is marad málna rendesen.
  ...

  Igy igaz ! Benkéből sem lett volna válogatott játékos ha Kaposváron marad Ádám nem látott benne fantáziát. Akik meg Kaposvárra jönnek magyarok azok meg még azt is elfelejtik amit addig tudtak.

   
 • 44joskapista2018december04.17:19ÚjVálasz
  Idézet: somogyfan
  A mindebkibe nálam az edző is beletartozik. De első sorban a Szúnyog a hibás.
  ...

  megszületnie kár volt ez igaz

   
 • 43joskapista2018december04.17:18ÚjVálasz

  attol függetlenül az edző egy jo csapattal még nem dolgozott mert a légios vàlasztás se nagyon megy be van árazva ő is sajnos pedig jo karriernek indult de egy nagy semmi lett ezek tények mai napig negativ a mérlege neki van itt min 5-6 év ajándék! kiváncsi lennek egy jo csapattal mit kezdene ez. most nem rossz lesz 9 embere lehet bizonyitani

   
 • 42somogyfan2018december04.17:16ÚjVálasz

  A mindebkibe nálam az edző is beletartozik. De első sorban a Szúnyog a hibás.

   
 • 41joskapista2018december04.17:13ÚjVálasz
  Idézet: somogyfan
  Reggelig tudnék mesélni. Hidd el,kis túlzással itt a polgármestertő a szertárosig mindenki sáros. (Kis túlzással)
  Semmi kommunikáció nincs a klub és a szurkolók közt.
  ...

  mindenki sáros csak az edző nem..... na hagyjuk 10 év alatt semmi eredmény vegetálás a legmagasabb szinten egymàst cimizva

   
 • 40joskapista2018december04.17:10ÚjVálasz

  leghosszabb pad igaz csak a csapatot ki rakja össze? itt 10 ève egymast pipázzàk meg veregetik egymàs vállát a 0 eredményre igazi megélhetési bologatojánosok plusz van egy extra tolvaj vezető

   
 • 39Jabbar2018december04.17:10ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem tudom, hogy mit csinál az ügyvezető és igazából nem is érdekel, de azért úgy fest, hogy a játékosállományra is marad málna rendesen.
  ...

  +1

   
 • 38somogyfan2018december04.17:10ÚjVálasz

  Reggelig tudnék mesélni. Hidd el,kis túlzással itt a polgármestertő a szertárosig mindenki sáros. (Kis túlzással)
  Semmi kommunikáció nincs a klub és a szurkolók közt. Ha a Monok fröccs Tibor elmenne, és új vezetés lenne,akkor ott leszünk a felsőházban abban biztos vagyok. Remélem év végén kézfogással válunk el egymástól, mert jövőre,de még lehet idén,nagyon el fog durvulni a helyzet a monok és a szurkolók közt.

   
 • 37heraklith19902018december04.16:53ÚjVálasz

  Nem tudom, hogy mit csinál az ügyvezető és igazából nem is érdekel, de azért úgy fest, hogy a játékosállományra is marad málna rendesen. Kaposváron az egyik legrutinosabb és főleg leghosszabb pad mellett jelenleg 5 légiós van köztük itthon már többen komoly szinten bizonyítottak. Talan egyik csapatban sincs még 5 tapasztaltnak mondható, felnőtt magyar játékos.
  Laikusként én a szakmai munkában látom a nagyobb hibát, de ti tudjátok. Szerintem ezzel a jelenlegi kerett (de megkockáztatom, hogy 4 légióssal is) simán felsőházas csapat is lehetne a Kaposvár.

   
 • 36somogyfan2018december04.16:24ÚjVálasz

  Ez nem divat. Az elmúlt években szerencsénk volt légiós választásnál, idén és tavaly nem. Megy a lopás Kaposváron, és ebből elegünk van. Menjen a Monok jo messzire a feleségével együtt, szívesen össze dobjuk a repjegyet nekik. Loptak eleget,nem kell többet köszönjük. Irányítót is csak most vadásztak?! Vicc a klub politikája. Nem 1 magyar játékos mondta,hogy az ügyvezető személye miatt nem jön ide szívesen. És ez így van a legiosokkal is,nem szívesen tárgyalnak a managerek ezzel a bohóccal mert lehúz mindenit. Közben hülyére veszi a szurkolóit,hogy ki miért ment el, és hogy ebből a büdzsèből csak a 8ra futja,ne is almodjunk többről. Alljon fel, másnak lehet jobban menne. #MONOKOUT !!!

   
 • 35TTT442018december04.13:55ÚjVálasz

  Lilov?
  KUKA!!!
  "Mindenki" tud játszani meg pontot szerezni, neki külön irányító kell. Viccc. (egy igazán jó meccse volt eddig)
  Semmi nem fog változni (Lilov) ha Ubi irányít akkor sem.
  Mennie kell .
  Viszont külön öröm hogy a padról végre jönnek a pontok: Alba: 23, Deac: 22, ZTE: 24 így tovább ;)

   
 • 34halala2018december04.12:23ÚjVálasz
  Idézet: bezse
  Olvasom a delfineken hogy majd Lilov sokkal jobb lesz ha az Uborka irányít. Tehát a Shepard fog menni, mert neki nem kell fizetni.
  ...

  Lilovba szerelmesek vagy a pénz nincs meg,hogy kifizessék! Már régen lapátra kellett volna tenni ! Kidobott pénz amit neki fizetnek. Igy is úgy is megkapja azt a pénzt ami az idény végéig járna neki de ha elküldenék legalább nem bosszantaná a szurkolókat.

   
 • 33bezse2018december04.10:18ÚjVálasz
  Idézet: gezag171
  Ne csodalkozzatok, manapsag az a divat Kaposvaron, ha szidjak a csapatot, az edzot, az elnokot. Segiteni senki nem akar, de okoskodni igen.
  ...

  Mindenki örül Manynak, csak a Lilovot küldenék el.

   
 • 32gezag1712018december04.10:14ÚjVálasz

  Ne csodalkozzatok, manapsag az a divat Kaposvaron, ha szidjak a csapatot, az edzot, az elnokot. Segiteni senki nem akar, de okoskodni igen. En orulok Manny erkezesenek, vele talan valami fazont kap a csapat.

   
 • 31bebe2018december04.09:32ÚjVálasz
  Idézet: bezse
  Olvasom a delfineken hogy majd Lilov sokkal jobb lesz ha az Uborka irányít. Tehát a Shepard fog menni, mert neki nem kell fizetni.
  ...

  Az világi hülyeség lenne, én ( es szerintem minden kaposvári) Lilovot rakna lapátra, de a sajtótájékoztatóbol tényleg úgy hangzik hogy Shepherd megy, viszont sajnáljám, jóval tobb van benne mint Lilovba

   
 • 30bezse2018december04.09:27ÚjVálasz

  Olvasom a delfineken hogy majd Lilov sokkal jobb lesz ha az Uborka irányít. Tehát a Shepard fog menni, mert neki nem kell fizetni.

   
 • 29halala2018december04.09:03ÚjVálasz
  Idézet: makelovenotwar69
  Egyetértek! Amilyen helyzetben van a Kaposvár, nem tudom felfogni, hogy miért nem örülnek: olyan játékost igazoltak, akit már láttak, ismerik a képességeit.
  ...

  Nem tudom miért gondolod,hogy Kaposváron nem örülnek Ubilla érkezésének? Bármennyire is hihetetlen számodra ÖRÜLÜNK, csak az a gond, hogy már dececember eleje van és csak most jött egy értékelhető lépés a vezetés részéről két hónap vergődés után.

   
 • 28makelovenotwar692018december04.08:16ÚjVálasz
  Idézet: durazimvp
  +1
  Nézzük már meg, milyen kerettel lettünk bronzérmesek két éve... még egy durung Drungilasból is centeristent kreált Ubilla. Extraklasszis támadójátékos.
  ...

  Egyetértek! Amilyen helyzetben van a Kaposvár, nem tudom felfogni, hogy miért nem örülnek: olyan játékost igazoltak, akit már láttak, ismerik a képességeit. szerintem bármelyik magyar csapatban lenne helye.
  Gondolom Steph Curry, Harden és James trió igazolására is csak egy fejbiccentés jönne...
  Gyerünk normális kaposváriak, örüljetek már!
  Hajrá magyar kosárlabda!

   
 • 27durazimvp2018december03.22:31ÚjVálasz
  Idézet: zegeric
  Azt most jól veszem ki a hozzászólásokból, h Kaposváron fanyalognak egy Ubilla érkezésén a vezetés ekézése közepette?!
  ...

  +1
  Nézzük már meg, milyen kerettel lettünk bronzérmesek két éve... még egy durung Drungilasból is centeristent kreált Ubilla. Extraklasszis támadójátékos. Egyébként ha már közelmúlt: tavaly egészen komoly szezont futott a Ventspils-szel, egyebek mellett a FIBA BL-ben...

  Elég vicces a kaposvári fanyalgás.

   
 • 26nyolcmegnyolc2018december03.21:04ÚjVálasz
  Idézet: TTT44
  https://kph.kaposvar.hu/eloterjesztesek/et20090611/doku/e10m02.pdf
  Hmmmmm...
  Érdekes olvasmány .....
  30.000.000.- K.L. részére hogy adósságba vitte a klubbot ..... pfff LOL
  ...

  Érdekes, hogy 2009ben a kiadás rovatban 246 millió van. Eltelt azóta majd 10 év, és elméletileg a csapatok most kevesebbet költenek. Alig van aki ennél többet vall be. Pedig akkor még Tao sem volt.

   
 • 25TTT442018december03.20:36ÚjVálasz

  https://kph.kaposvar.hu/eloterjesztesek/et20090611/doku/e10m02.pdf
  Hmmmmm...
  Érdekes olvasmány .....
  30.000.000.- K.L. részére hogy adósságba vitte a klubbot ..... pfff LOL

   
 • 24zegeric2018december03.20:34ÚjVálasz

  Azt most jól veszem ki a hozzászólásokból, h Kaposváron fanyalognak egy Ubilla érkezésén a vezetés ekézése közepette?!

   
 • 23joskapista2018december03.19:44ÚjVálasz
  Idézet: bezse
  Most akkor kinek lesz az utilapu ? Johnson ? Shepard ? Lilov ? Szerintem Lilov a gyenge láncszem. Uborka , Peca és a két amcsi megoldja a kis posztokat, Gege és Luka a hármast. Roli&Marko adott.
  ...

  valamelyik feketét kell

   
 • 22joskapista2018december03.19:42ÚjVálasz
  Idézet: onyx
  Tudatos csapatépítés vs Tűzoltás 3-6nál. Gondolom megnéztük milyen játékos van akit már láttunk élőben játszani, és hozzuk el aki elérhető decemberben.
  ...

  összeült az edző a még nagyobb tudásu elnökkel és kiválasztottàk ezt a görög utolsotol elzavart játékost ismertlen jot nem tudnak választani mert a szakmai rèsz hiányzik. kéz a kézbe àssák a kaposvàri kosárlabda sirját lassan jön a temetés attol függetlenül lehet jo ez a nèger

   
 • 21sobis2018december03.19:41ÚjVálasz

  ez durva johnson sheperd ubilla siman dob 60 pontot ha lilov helyere centert hoznak...

   
 • 20onyx2018december03.19:29ÚjVálasz

  Tudatos csapatépítés vs Tűzoltás 3-6nál. Gondolom megnéztük milyen játékos van akit már láttunk élőben játszani, és hozzuk el aki elérhető decemberben. Megnéztem volna, hogyan sikerült őt kiválasztani. A grémium összeült :D Kabaré, ez a csapatvezetés. Persze mondhatjuk erre is, hogy igen ez egy jó lépés, de könyörgöm december harmadika van...
  (Ez nem ment meg)

   
 • 19faradtkelet2018december03.19:12ÚjVálasz

  Egy szó: hátb@zdmeg

   
 • 18KKKfanta2018december03.19:08ÚjVálasz

  Az a baj h ez a fos vezetőség tuti nem a Lilovot küldi el mert eddig is tisztán látszik nem értenek hozzá puszi alappn megy sajnos kaposváron minden. Polgármester s a vezetőség is szerelem.

   
 • 17bezse2018december03.18:07ÚjVálasz

  Most akkor kinek lesz az utilapu ? Johnson ? Shepard ? Lilov ? Szerintem Lilov a gyenge láncszem. Uborka , Peca és a két amcsi megoldja a kis posztokat, Gege és Luka a hármast. Roli&Marko adott.

   
 • 16bezse2018december03.18:06ÚjVálasz

  Most akkor kinek lesz az utilapu ? Johnson ? Shepard ? Lilov ? Szerintem Lilov a gyenge láncszem. Uborka , Peca és a két amcsi megoldja a kis posztokat, Gege és Luka a hármast. Roli&Marko adott.

   
 • 15Jabbar2018december03.17:48ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Tényleg elég gyenge szezonja volt eddig a görögöknél, közel 20 perc alatt 6 pontot és 1!!! gólpasszt átlagolt.
  Ennél azért jobb játékos, kíváncsi vagyok...
  ...

  Ha emlékszünk még Raivóra (már hogyne emlékeznénk), itt fantasztikus volt, innen elment játszani Görögországba, ott a görög vizekben egyszerűen elmerült. Ubilla is hasonlóképpen járhatott.

   
 • 14TTT442018december03.17:39ÚjVálasz

  somogyfan
  Ki lenne az elnök jelölted???? Meg szezon közben óriási kapufa lenne az elnökség váltás. Ez van, a vezetőséggel majd szezon végén kell foglalkozni.

   
 • 13noni19902018december03.17:16ÚjVálasz
  Idézet: garcia
  Biztos jó lesz hiszen a tök utolsó görög csapatnak sem kellett.
  Mi volt 3 éve a kutyát sem érdekli már.
  ...

  Tényleg elég gyenge szezonja volt eddig a görögöknél, közel 20 perc alatt 6 pontot és 1!!! gólpasszt átlagolt.
  Ennél azért jobb játékos, kíváncsi vagyok, hogy visszatalál-e régi önmagához Kaposváron.

   
 • 12vagasi_geri2018december03.17:01ÚjVálasz
  Idézet: KKKfanta
  Lilov helyett kell egy magas s késsz is vagyunk talán feljebb küzdjük magunkat s nem play out!!!
  ...

  Ha tényleg nálatok képzelik el az MK döntőt, félidőre el kellene érnetek a nyolcadik helyet.
  Hajrá!!!!

   
 • 11Jabbar2018december03.17:00ÚjVálasz
  Idézet: garcia
  Biztos jó lesz hiszen a tök utolsó görög csapatnak sem kellett.
  Mi volt 3 éve a kutyát sem érdekli már.
  ...

  Az utolsó görög csapat nálunk első lenne.

   
 • 10garcia2018december03.16:53ÚjVálasz

  Biztos jó lesz hiszen a tök utolsó görög csapatnak sem kellett.
  Mi volt 3 éve a kutyát sem érdekli már.

   
 • 9KKKfanta2018december03.16:50ÚjVálasz

  Lilov helyett kell egy magas s késsz is vagyunk talán feljebb küzdjük magunkat s nem play out!!!

   
 • 8Jabbar2018december03.16:33ÚjVálasz

  A Zetében jól játszott, jobban mint Kaposváron az előző szezonban, szerződtetése tehát indokoltnak tűnik. Kellett már egy klasszikus irányító mint egy falat kenyér. Apróbb hiányosságait (indokoltnál hosszabb labdatartást például) ezért el kell nézni, de hát ott az edző, hogy azokra rámutasson. Egyszóval, jó lesz! Csak még az a Halász jöjjön már bele a kerékvágásba!

   
 • 7royalka2018december03.16:30ÚjVálasz

  Ti szidjátok az elnököt? Sírtam volna örömömben, ha vissza tudtuk volna hozzánk csábítani. A legjobb irányító.

   
 • 6omszesz2018december03.16:25ÚjVálasz

  Miért van az hogy a Kaposvár év közben jobb légiósokat hoz mint nyáron?

   
 • 5senkise2018december03.16:20ÚjVálasz
  Idézet: SnoopDogg
  "Ubilla szerződése a szezon végéig szól, a héten dől el, hogy melyik légióstól válnak meg miatta" vagyis csak a szokásos kis bulvár alcím a bb1-től már a Kaposvárnak is 5 légiósa van.
  ...

  Viszont nem sokáig lesz öt légiós Kaposváron....

   
 • 4labe2018december03.16:16ÚjVálasz

  Állítólag ZTE-be nem akart jönni...

   
 • 3ZTErulez2018december03.16:16ÚjVálasz

  Nagy fogás! Kár, hogy nem hozzánk jött Thompson helyett.

   
 • 2somogyfan2018december03.15:59ÚjVálasz

  Monok ezzel még nem huztad ki a szarbol a csapatot! Takarodj már innen!!!

   
 • 1SnoopDogg2018december03.15:42ÚjVálasz

  "Ubilla szerződése a szezon végéig szól, a héten dől el, hogy melyik légióstól válnak meg miatta" vagyis csak a szokásos kis bulvár alcím a bb1-től már a Kaposvárnak is 5 légiósa van.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!