"Fantasztikus érzés volt a körmendi közönség előtt játszani"

Körmend/Oroszlány - Bán Tibor beszélt a váltás okairól is.
 
 
 
 
 

"Fantasztikus érzés volt a körmendi közönség előtt játszani"

Körmend/Oroszlány - Bán Tibor beszélt a váltás okairól is.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Mint ahogyan arról szombaton már beszámoltunk, a 23 esztendős, 185 centiméter magas, kettes poszton bevethető Bán Tibor távozik az Egis Körmend csapatától, s az NB I. B Piros-csoportjában szereplő OSE Lionsnél folytatja pályafutását. Honlapunk kíváncsi volt a váltás okaira, ezért megkerestük játékost.

- Közös megegyezéssel hoztuk meg ezt a döntést, a több játéklehetőség reményében igazoltam Oroszlányba - mondta a BB1.hu-nak Bán Tibor.

- Szeretnék köszönetet mondani az összes klubnál dolgozó embernek, illetve azoknak, akik segítették a munkámat. Fantasztikus érzés volt a körmendi közönség előtt játszani, egész életemre egy hatalmas élmény marad.

A játékos azt is elárulta, mi volt a legnagyobb élménye Körmenden.

- Rengeteg élményben volt részem Körmenden, de azokra a pillanatokra, amikor a hazai pályán léphettem pályára, mindig boldogan fogok visszaemlékezni.

S hogy miért éppen az Oroszlányt választotta Bán Tibor?

- Úgy érzem, nagy potenciál van a csapatban. Egyértelműen azzal a céllal hoztam meg a döntést, hogy támogassam a feljutást. Egy elképesztően motiváló környezetbe érkeztem, ahol a körülmények tulajdonképpen elsőosztályúak, komoly munka zajlik. Tisztában voltam azzal, hogy vannak korábbi A-csoportos játékosok Oroszlányban, de anélkül, hogy beszéltem volna velük, meghoztam ezt a döntést.

 
 

 

 
 • 7szajkosaras2018december04.10:29ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Ebben a helyzetben már logikus valóban, csak nem biztos, hogy ennek ilyen módon és idáig kellett volna jutnia!
  Nyáron mi marasztaltuk, majd azt látta, hogy a fiatalok előnyt élveznek, ill.
  ...

  Lehet öntörvényűnek lenni, de a kosárlabda nem erről szól. Egy csapatban diktatúra van, és nem a játékosoké a hatalom. Persze, az edző is hibázhat, hibázik, de ne a játékos mondja meg, hogy mi, merre, hány méter. Aki nem tud beilleszkedni egy ilyen rendszerbe, az hosszútávon káros a csapategységre és az eredményességre.

   
 • 6raptor2018december04.09:31ÚjVálasz
  Idézet: kendeffy
  Logikus lépés. Nálunk inkább játszanak az up-ból feljöttek. Tibi egy rendes srác, sok sikert Oroszlányban! Reméljük, hogy bizonyít és újra játszhat az első osztályban.
  ...

  Ebben a helyzetben már logikus valóban, csak nem biztos, hogy ennek ilyen módon és idáig kellett volna jutnia!
  Nyáron mi marasztaltuk, majd azt látta, hogy a fiatalok előnyt élveznek, ill. rosszul fogalmaztam, a vezetés és az edző harcában eszközzé váltak. (kíváncsi leszek, hogy az új edzőnél pl. Oroszi mennyi szerepet kap(hat) majd) Miközben ő teljesen háttérbe szorult, és idén már sajna nem tudta olyan jól kihasználni a lehetőségeit, mint tavaly.

  Öntörvényű ember persze, mint ahogy bizonyos szintig jó ha mindenki az is és nem csak bégető birka, de ennek ez a mai világ nem annyira kedvez!

  Sok sikert, hogy tudjon találni egy jó középutat és sikeres kosarassá válhasson, mert amúgy a tehetsége, képessége egyértelműen megvan hozzá!
  Köszönjük Tibi, és minden jót az új helyen!

   
 • 5kendeffy2018december04.07:49ÚjVálasz

  Logikus lépés. Nálunk inkább játszanak az up-ból feljöttek. Tibi egy rendes srác, sok sikert Oroszlányban! Reméljük, hogy bizonyít és újra játszhat az első osztályban.

   
 • 4akiralyvisszater332018december04.05:42ÚjVálasz

  Gondolom mennyire élvezhette, hisz magatartás beli problémákkal küszködő önfejű ember, edzői utasításokat semmibe veve, szhelyen is ezért nem tudott csapatba férni illetve Sopronban is voltak nézeteltérések, szerintem jobb ha figyelnek majd az új helyen ra ! De ettől független sok sikert !

   
 • 3Hattori-OSE2018december03.22:37ÚjVálasz

  Üdv a fedélzeten, Tibi! A fanatikus szurkolótábor itt is meglesz, a többi rajtad múlik!

   
 • 2Hunnia2018december03.19:52ÚjVálasz

  Nagyon sajnálom, az egyik kedvencem volt! Bár külföldieket küldenénk el ilyen könnyű szívvel...

   
 • 1bcmar2018december03.18:45ÚjVálasz

  Sok sikert és feljutást !!!!!!!!!!!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!