Somogyi Ádám is ott lesz a hollandok ellen

Budapest - Sztojan Ivkovics folytatja a fiatalítást.
 
 
 
 
 

Somogyi Ádám is ott lesz a hollandok ellen

Budapest - Sztojan Ivkovics folytatja a fiatalítást.

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány kijelölte a Hollandia elleni világbajnoki selejtező 12 fős mérkőzéskeretét. Ebben egy változás történt az előző, Horvátország elleni kerethez képest, bekerült a tehetséges fiatal játékos, Somogyi Ádám, a spanyol Aqumisia Laboratorios Zamorano játékosa - derült ki az MKOSZ tájékoztatásából.

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány ezzel folytatja az Európa-bajnokság után megkezdett tudatos fiatalítást, s ahogyan Benke Szilárd, Váradi Benedek és Filipovity Márkó előbbre léphetett, most a kerettel készülő tehetséges ifjú játékosok közül Somogyi Ádám került be a mérkőzésre készülő szűk keretbe.

December 2. vasárnap, 16 óra: Magyarország - Hollandia (Budapest, Tüskecsarnok)

Mérkőzés 12-es kerete:

Somogyi Ádám, Darrin Govens, Vojvoda Dávid, Váradi Benedek, Perl Zoltán, Benke Szilárd, Allen Rosco, Eilingsfeld János, Keller Ákos, Horti Bálint, Kovács Péter, Filipovity Marko.

 
 

 

 
  • 2kendeffy2018december02.11:10ÚjVálasz

    Ruják helyett. Ez akár érthető is.

     
  • 1kovi132018december02.07:47ÚjVálasz

    Mondjuk csodálkozom, hogy Filipovity 10mp-et sem kapott a horvátok ellen

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!