Vb-selejtező: A bukiknál toronymagas favorit a válogatottunk

Budapest - Nem profitálhatunk sokat Keller Ákosék esetleges győzelmével.
 
 
 
 
 

Vb-selejtező: A bukiknál toronymagas favorit a válogatottunk

Budapest - Nem profitálhatunk sokat Keller Ákosék esetleges győzelmével.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A magyar férfi kosárlabda-válogatott csütörtökön este 74-69-es vereséget szenvedett Horvátország vendégeként a világbajnoki-selejtezőben. Nincs túl sok ideje azonban szomorkodni Ivkovics Sztojan együttesének, vasárnap ugyanis újabb fontos meccs vár a nemzeti csapatra. Ha életben akarják tartani Keller Ákosék a kvalifikációval kapcsolatos reményeiket, a hét utolsó napján 16:00-kor kezdődő Hollandia elleni összecsapást mindenképpen meg kell nyerniük.

A magyar sportfogadási oldal, a tippmix.hu szerint egyértelmű esélyese a találkozónak a magyar válogatott, amely ha nyer, a feltett összeg csupán 1.22-szorosa vihető el. Hollandiára 3.35-os szorzót kínálnak, a legjobban természetesen a döntetlen fizet (11.5).

Ahogy mindig, ezúttal is próbálkozhatnak a fogadók a hendikep-opciókkal.

A fogadóiroda úgy véli, hogy nagyjából a -7.5-es magyar-hendivel indulnak egyenlő esélyekről a felek (1.8), ha a viszont csak hét, vagy annál kevesebb ponttal nyernek Vojvodáék, közel megduplázhatjuk pénzünket (1.85). Magyarország minimum négy pontos győzelme 1.4-et, minimum hat pontos győzelme 1.55-ot, minimum tíz pontos győzelme 2.1-et, minimum tizenkét pontos győzelme 2.45-ot, minimum tizennégy pontos győzelme pedig 2.95-ot ér.

Ezúttal sem számítanak pontgazdag mérkőzésre a bukik, a határ 141.5. Az "over" 1.9-et, míg az "under" 1.7-et fizet.

A további opciókat ide kattintva találhatják meg.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!