A biztos bennmaradás az amatőr Nagykőrösi Sólymok célja

B-csoport - Lakosa Zsolt örülne, ha nem kellene a kiesés ellen játszaniuk.
 
 
 
 
 

A biztos bennmaradás az amatőr Nagykőrösi Sólymok célja

B-csoport - Lakosa Zsolt örülne, ha nem kellene a kiesés ellen játszaniuk.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Zsinórban három győzelem után várja a folytatást az NB I/B Piros csoportjában szereplő Nagykőrösi Sólymok KE csapata, amely 4-6-os mutatóval a tabella kilencedik helyén áll. Az együttes vezetőedzője, Lakosa Zsolt a BB1.hu-nak értékelte az elmúlt időszakot.

- A három mérkőzésből kettőt szerencsés körülmények között nyertünk meg. De ahhoz képest mindenképp értékesek a győzelmek számunkra, hogy két meghatározó játékosunk is sérült - kezdte Lakosa Ákos, aki úgy érzi, a várakozásoknak megfelelően szerepel a csapat a bajnokságban.

- Tóth Viktor és Dobos László személyében a nyáron két kulcsjátékosunk is távozott, így tudtuk, hogy nehéz lesz ez az év. A csapatok beerősítettek, nagyon szétszakadt a mezőny. Négy bivalyerős csapat után jön a középmezőny és a hátsó régió. Mi gondoltuk, hogy itt leszünk és itt szeretnék győzelmeket szerezni. Nagyjából ez eddig össze is jött, egyedül az MTK-t nem sikerült megvernünk, de ott sem álltunk fel teljes csapattal. Eddig a várakozásoknak megfelelően szerepelünk a szezonban. Idén még egy győzelmet szeretnénk aratni.

A nagykőrösiek elsődleges célja a biztos bennmaradás kiharcolása.

- Továbbra is amatőr csapat vagyunk, szeretnek játszani a gyerekek. Keveset edzünk, mert a legtöbben dolgoznak. Célunk a bennmaradás és én örülnék, ha nem kellene játszanunk a kiesés ellen, tehát a 9-10. helyet be lehet célozni, mint feladat.

A Sólymok a következő fordulóban a MAFC-ot látják vendégül.

- Nehéz lesz, de jó lenne egy normális meccset játszani velük, hogy ne legyen nagy a különbség. Látok erre esélyt, mert hazai közönség előtt mindig nagyobb elánnal szoktunk játszani. Bízom abban, hogy tisztes helytállást tanúsítunk a MAFC ellen és viszonylag szoros meccset tudunk játszani, de persze mindenképp a fővárosiak az esélyesek.

 
 

 

 
  • 1valakiaki2018december02.08:12ÚjVálasz

    Kedves BB1!

    Szerintem a keretben a Zsolt öccse van akit Lakosa Ákosnak hívnak ;)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!