"Tudunk ennél sokkal jobban is játszani"

Paks - Nikola Jevtovics a saját teljesítményével sem elégedett.
 
 
 
 
 

"Tudunk ennél sokkal jobban is játszani"

Paks - Nikola Jevtovics a saját teljesítményével sem elégedett.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A magyar bajnokság kilencedik fordulójában az Atomerőmű SE 85-76-os győzelmet aratott hazai pályán a DEAC ellen. Az atomvárosiak négy győzelemmel és öt vereséggel a tabella kilencedik helyén állnak. Nikola Jevtovics, a Paks magasembere csereként beszállva 17 ponttal, 5 lepattanóval és 1 gólpasszal segített hozzá csapatát a sikerhez.

- A DEAC elleni győzelmünk kulcsa mindenekelőtt az volt, hogy a harmadik negyedben nagyon jól védekeztünk - mondta honlapunk megkeresésére a 28 esztendős szerb játékos. - Fontos volt az is, hogy csapatként játszottunk, nagyszerűen járt a labda, volt rengeteg extra passzunk, valamint a gyorsindításokból is sok kosarat szereztünk.

- A kilencedik helyen állunk, természetesen nem vagyunk elégedettek, hiszen ez nem egy jó teljesítmény. Azt hiszem, tudunk ennél sokkal jobban is játszani, erre szükség is lesz.

Nemrég edzőváltáson esett át az ASE, Szrecsko Szekulovics távozott a klubtól, a helyét Schmidt Béla vette át.

- Szekulovics távozását mindenki sajnálja. Sokszor voltam már ilyen helyzetben a pályafutásom során, ez a szituáció számomra nem új. Mindannyian profik vagyunk, a legjobb tudásunk szerint dolgozunk tovább.

Nikola Jevtovics a nyolcadik és a kilencedik forduló legjobb csapatába is bekerült.

- Nem vagyok elégedett a játékommal. Ha elégedetlen vagyok a csapatom teljesítményével, akkor a sajátommal sem lehetek megelégedve.

A 210 centiméter magas játékos zárásként elmondta, a szünet alatt Pakson a fizikai és egyéni fejlődésen, valamint a védekezés csiszolásán van a hangsúly.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!