Allenék győzelemmel zárták a hétvégét

Macue - Pozitív töltöttel csatlakozhat a válogatotthoz az erőcsatár.
 
 
 
 
 

Allenék győzelemmel zárták a hétvégét

Macue - Pozitív töltöttel csatlakozhat a válogatotthoz az erőcsatár.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A japán másodosztály 18. fordulóban a Simane Szuszano Magic 99-85-re verte az Aomori Watts együttesét. A magyar válogatott erőcsatára, Rosco Allen kezdőként 30 percet játszott, 15/3-as pontmutatóig, 6 lepattanóig, 4 gólpasszig, 2 labdaszerzésig, 3 faultig és 6 kiharcolt személyhibáig jutott.

Másnap, a 19. fordulóban 88-65-re nyert a Simane, Allen kezdőként 22 percet töltött a pályán, 18/12-es pontmutatóval, 3 lepattanóval, 2 labdaszerzéssel, 1 kapott blokkal, 2 faulttal és 4 kiharcolt személyivel zárt.

A kék-sárgák 12-7-es mutatóval harmadikok a nyugati csoportban.

 
 

 

 
  • 2kendeffy2018november27.10:18ÚjVálasz

    Igen kellene, de gondolom máshová is beférne. Szerintem Golomán is befejezi márciusban a ligáját. Ő is beférne. Komolyan mondva, tavasszal egy Rosco vagy Golomán érkezése erőteljesen befolyásolná a play-off erőviszonyait...

     
  • 1balldontlie2018november27.09:46ÚjVálasz

    Hány fordulós a bajnokság? Csak mert ha már most 19....Ha ez megy tavaszig, lesz meccs a lábakban, még ha ilyen bulimeccsek is. Viszont, ha gyorsan lezavarják az egészet, akkor Körmendre kéne egy magyar négyes :-P

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!