„Szurkolok a bajnokságban a Nyíregyházának, kivéve szombaton”

Budapest - A MAFC nyíregyházi nevelésű játékosa, Nagy Krisztián különleges meccsre készül.
 
 
 
 
 

„Szurkolok a bajnokságban a Nyíregyházának, kivéve szombaton”

Budapest - A MAFC nyíregyházi nevelésű játékosa, Nagy Krisztián különleges meccsre készül.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A hétvégi fordulóban az NB I/B egyik kiemelkedő mérkőzését a nyolc győzelemmel és egy vereséggel a második helyen álló MAFC vívja a 6-2-es mutatóval rajtoló Nyíregyháza Blue Sharks ellen a Gabányi László Sportcsarnokban. A rangadó a fővárosi csapatban játszó Nagy Krisztián számára mindenképpen érdekes lesz, hiszen nyíregyházi nevelésű játékos, ezer szállal kötődik a klubhoz, az előző szezonban még a Kék Cápák csapatkapitánya volt, most azonban ellenük meccsel.

– Valóban különös lesz a találkozó, nagyon izgatottan várom – kezdte a Bb1-nek a bedobó. – A nyár folyamán játszottunk egy felkészülési mérkőzést a Nyíregyháza ellen, már akkor is nagyon speciális volt ez a helyzet. Sok barátom játszik ott, szeretek ellenük pályára lépni, nem titok, egy kicsit jobb érzésekkel fogok kifutni a parkettre, mint a többi fordulóban. A mai napig tartom a kapcsolatot a korábbi nyíregyházi csapattársakkal, ők is nagyon készülnek már, várják a meccset. Általában minden forduló után beszélünk a közösségi oldalakon, kitárgyaljuk, ki, milyen meccsen van túl, és természetesen a napokban már szó esett a szombati találkozóról is. Az ilyenkor szokványos zrikák és viccelődések sem maradtak el, „húztuk egymás agyát”. Szurkolok nekik a bajnokságban, de természetesen a szombati rangadó kivétel lesz, ezúttal csak arra koncentrálok, hogy győzelemhez segítsem a csapatomat.

Nagy hozzátette, mindkét gárda számára fontos lenne a győzelem, hiszen a Nyíregyháza előre akar lépni a tabellán, a MAFC pedig meg akarja tartani a helyét és tapadna a Veszprémre.

– Az utolsó percig kiélezett találkozót várok, a Nyíregyháza hozzánk hasonlóan erőszakos, futós játékot játszik. Talán a hazai pálya előnye mellettünk szól, de nagyon sokat fog számítani a napi forma, és hogy milyen százalékkal sikerül értékesíteni a dobásokat. Mindenképpen szerettünk volna veretlenek maradni a Gabányiban, ez azonban már megdőlt, de a továbbiakban azon leszünk, hogy a hátralévő összes meccsünket megnyerjük otthon és idegenben is, hiszen csak így érhetjük el a célunkat – zárta a honlapunknak adott interjúját Nagy.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!