Újabb sportcsarnok a kosárlabda szolgálatában

Pécs - Orbán Viktor avatta fel a Rátgéber Kosárlabda Akadémia sportcsarnokát.
 
 
 
 
 

Újabb sportcsarnok a kosárlabda szolgálatában

Pécs - Orbán Viktor avatta fel a Rátgéber Kosárlabda Akadémia sportcsarnokát.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel a pécsi Rátgéber Kosárlabda Akadémia sportcsarnokát. A 2,5 milliárd forintos állami beruházással egy újabb remek létesítménnyel gazdagodott a pécsi és a magyar kosárlabdasport.

Az elmúlt években a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének és a TAO-támogatásoknak köszönhetően számos sportcsarnok épült, vagy újult meg, ezzel is segítve a 17 kosárlabda akadémia és a megannyi nevelőklub munkáját. Többek között Székesfehérváron, Nyíregyházán, Oroszlányban, Pannonhalmán is épület csarnokok, s a folyamat nem állt meg, több kosaras fellegvárban készülnek hasonló fejlesztésekre - adta hírül a kosarsport.hu oldal.

- Ezúton is köszönjük a magyar kormány és személyesen Orbán Viktor támogatását, amivel segíti a kosárlabda sportot Magyarországon - mondta a Hunbasketnek Szalay Ferenc, a szövetség elnöke. - Az elmúlt években látott folyamatnak tökéletes része ez a csarnokátadás, örömteli, hogy egyre több akadémiánk tud korszerű létesítményi háttérrel dolgozni, ami elengedhetetlen feltétele a minőségi utánpótlásképzésnek.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!