"Síró gyerekeket láttam az öltözőben. Ez nevetséges"

Nyíregyháza - Sitku Ernőnek a Manchester United egyik játékosának szavai jutottak eszébe.
 
 
 
 
 

"Síró gyerekeket láttam az öltözőben. Ez nevetséges"

Nyíregyháza - Sitku Ernőnek a Manchester United egyik játékosának szavai jutottak eszébe.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Nyíregyháza Blue Sharks csapata egy győzelemmel (72-64 a Budapesti Honvéd ellen) és két vereséggel (104-79 a bajnokesélyes OSE otthonában és 88-83 az újonc Budafok vendégeként) kezdte a másodosztály Piros csoportját. A pénteki zakó után a szakmai stáb nem is ment el szó nélkül, nem tetszett a vezetésnek a játékosok hozzáállása.

- A Manchester United egyik játékosának szavai jutottak eszembe, hogy belépve az öltözőbe csupa síró gyereket lehet látni, akik valami miatt megsértődtek, és ezért nem nyújtanak százszázalékos teljesítményt. Ez nevetséges. Ki kell alakítani a hierarchiáját ennek az új csapatnak, és vannak akik nehezen fogadják el, hogy változott az összetétel. Ez nem úgy működik, hogy az edző mondja meg ki lesz a legerősebb, ezt önmaguknak kell kiharcolniuk – mondta a nyiregyhaza.hu-nak Sitku Ernő szakmai igazgató.

Két nappal a bajnoki után már Hepp kupa mérkőzést vívott a Blue Sharks, és magabiztosan nyert is az NB-II-es Sunshine NYIKSE ellen, ezzel továbbjutottak a "cápák". A keretet igyekszik megerősíteni a szakvezetés, így a napokban szerződést kötött a klub az amerikai Kayel Locke-val. A 196 cm magas, és több poszton is bevethető játékos korábban az amerikai egyetemi bajnokságban kosarazott.

- Magas, és több mint 100 kg-os játékosról beszélünk, aki nagyon erős. Az elmúlt időszakban magában tréningezett, de megfelelő erőállapotban nagy hasznunkra lehet - mondta Siska János vezetőedző.

A héten nem játszik bajnokit a csapat, ma felkészülési találkozót vív a gárda Tiszaújvárosban. Legközelebb az NB-I/B-ben a Vasast fogadja a Nyíregyháza, október 16-án.

 
 

 

 
  • 1joskapista2018október10.18:53ÚjVálasz

    ahol ez a szakmai igazgató ott sok jora nem lehet számitani évek ota egy tulélő

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!