Újabb öt évig lesz névadója a soproni csarnoknak

Sopron - A Novomatic Aréna modernizálása a jövőben is folytatódik.
 
 
 
 
 

Újabb öt évig lesz névadója a soproni csarnoknak

Sopron - A Novomatic Aréna modernizálása a jövőben is folytatódik.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


2015. április 30-án új időszak vette kezdetét folyamatosan megújuló soproni aréna életében. A létesítmény névadója, a Novomatic Hungária Kft. belépésével kitágultak a női csapat, a Sopron Basket lehetőségei.

Többek között kiépült a névadó saját fejlesztésű, világszínvonalú Absolute Vision kommunikációs rendszere, egy, a szakmai stáb munkáját segítő coach cam rendszer, biztonsági kamerahálózat, légkondicionálás, egy modern hangrendszer, miközben a kisterem parketta burkolata és a csarnok külső környezete is megújult.

A szoros és gyümölcsöző együttműködés az előttünk álló 5 évben is folytatódik. Az erről szóló megállapodást szeptember 30-án írták alá a felek, stílusosan a 12x magyar bajnok és Euroliga döntős Sopron Basket női kosárlabda klub ünnepélyes szezonnyitója alkalmával - adta hírül a wb-sopron.com oldal.

A modernizálás a jövőben is folytatódik

„A Novomatic Hungária Kft. mindig fontosnak tartotta a magyar sportolók támogatását, ezért külön öröm számunkra, hogy ezt a sikeres együttműködést továbbra is folytatni tudjuk. Célunk továbbra is az, hogy profi sportolóinknak – és sportolni vágyóknak - világszínvonalú játékteret és kellő technikai hátteret biztosítsunk. Büszkék vagyunk a már elért bővítésekre, fejlesztésekre – és hisszük, hogy az elkövetkezendő évek ugyanilyen sikeres együttműködést hoznak majd.” – emelte ki a Novomatic Hungária Kft. cégvezetője, Bódi Ferenc.

„Tele vagyunk további tervekkel, melyek kivitelezése során mind belsőleg, mind külsőleg tovább szépül, és korszerűsödik majd második otthonunk. Az újabb 5 éves megállapodás garancia arra, hogy a terveink megvalósítása, a fejlődés töretlenül folytatódik a jövőben is!” – tette hozzá a Török Zoltán, a a csarnokot üzemeltető Raabersport Kft. ügyvezetője.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!