EC: Alba Fehérvár - BC Dnyipro

Székesfehérvár - Dzunics szerint nem lehetetlen feladat ledolgozni a 16 pontos hátrányt.
 
 
 
 
 

EC: Alba Fehérvár - BC Dnyipro

Székesfehérvár - Dzunics szerint nem lehetetlen feladat ledolgozni a 16 pontos hátrányt.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Kedd este az ukrán bajnok és szuperkupa-győztes BC Dnyipro együttesét látja vendégül az Alba Fehérvár a FIBA Europe Cup-selejtező visszavágóján. Az idegenbeli első meccset remekül kezdte a magyar csapat, ám a második negyedtől szétesett a játéka és végül 16 pontos vereséget szenvedett. Braniszlav Dzunics vezetőedző szerint nem lehetetlen feladat ledolgozni a különbséget.

Braniszlav Dzunics, az Alba vezetőedzője: Nehéz feladat előtt állunk, hiszen tetemes hátrányt szedtünk össze az első meccsen. Nem vagyunk a legjobb passzban, de valamit most már produkálnunk kell. Remélem, hogy jobb játékot tudunk mutatni, mint eddig. Az első meccset nagyon jól kezdtük támadásban és védekezésben, de aztán összeestünk. Főleg védekezésben követtünk el sok hibát, amelyekből könnyű kosarakat kaptunk. Leginkább a palánk alatt kell figyelnünk. Azt gondolom, hogy ledolgozható a különbség.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!