Újabb jó hírek Hanga Ádámról

Barcelona – Két nagy visszatérőjét várja a Barcelona.
 
 
 
 
 

Újabb jó hírek Hanga Ádámról

Barcelona – Két nagy visszatérőjét várja a Barcelona.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Cikket közölt a Barcelona Lassa két sérült játékosáról, Kevin Séraphinról és Hanga Ádámról a spanyol Sport. A szerző a klub Euroliga-sajtótájékoztatója és a két játékos közelgő visszatérése kapcsán „ragadott tollat”.

Mint ismert, honfitársunkat a szezon végeztével műtötték meg – a bal térdét operálták –, míg francia csapattársa a jobb térdével bajlódott az elmúlt kilenc hónapban.

A lap a visszatérésre készülő Hanga Ádámról azt írja, a négy hónapra saccolt rehabilitációs időszak lassan letelik – a klub június 13-án adott hírt az operációjáról, akkor nagyjából az Euroliga kezdetére saccolták a visszatérését –, és egyre közelebb a nap, amikor ismét a pályán bizonyíthat. Értesülésük szerint a magyar klasszis már dobóedzéseket végez, de egyelőre a csapattól külön gyakorol.

Séraphin előbb kezeléseket kapott, amik nem használtak, ezért feküdt kés alá március végén. Az ő felépülését is négy hónapra saccolták, de ez elhúzódott, egészen szeptember 20-ig nem kezdhette el az edzéseket. Ő a Szuperkupa-elődöntőben már mezt húzott, sőt az első bajnokira is nevezték, de pályára nem küldte edzője.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!