Rekordgyorsaságú felépülés Hanga-módra

Barcelona - A magyar kosaras már a felkészülés kezdetétől részt vesz a Barca edzésein.
 
 
 
 
 

Rekordgyorsaságú felépülés Hanga-módra

Barcelona - A magyar kosaras már a felkészülés kezdetétől részt vesz a Barca edzésein.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A spanyol Mundo Deportivo című lap online kiadása a legfrissebb cikkében arról ír, hogy a vártnál sokkal hamarabb elkezdi az edzéseket – „rekordgyorsaságú felépülés” – a magyar válogatott sztárja, Hanga Ádám, aki még március elsején a Zalgiris Kaunas elleni Eurolia-meccsen szenvedett térdsérülést, majd június közepén műtéten esett át.

Akkor a hivatalos közleményben az állt, hogy négy hónapig is tarthat a rehabilitációja, ám a lap úgy tudja, Hanga már augusztus 23-án megkezdi a felkészülést a Barcelonával az új szezonra, igaz az egyelőre még kérdéses, hogy ugyanazzal az intenzitással fog-e edzeni, mint a társak – ez az augusztus 24-i fizikai tesztek után dől el. A cikk szerzője továbbá kiemeli – amiről már korábban is lehetett olvasni –, hogy nagy valószínűség szerint a vezetőedző csak október közepe felé küldi pályára a magyar kosarast.

A korai visszatérés annak is köszönhető, hogy a nyári időszakban hihetetlenül keményen dolgozott Hanga, aki folyamatosan Barcelona és Budapest között ingázott a rehabilitációja alatt. Amíg Magyarországon tartózkodott, szinte folyamatosan a személyi edzőjével töltötte az időt, a katalán fővárosban pedig különböző ellenőrzéseken jelent meg a Barca orvosi stábja előtt. A lap megemlíti, a gyors visszatérésben nagy szerepet játszott Hanga kiváló fizikai állapota és általános kondíciója is, valamint az, hogy a nyári időszakban is kiválóan tartotta a testsúlyát.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!