Bejelentette Jevtovicsot az ASE

Paks - A piros-kékek honlapja megerősítette korábbi információnkat.
 
 
 
 
 

Bejelentette Jevtovicsot az ASE

Paks - A piros-kékek honlapja megerősítette korábbi információnkat.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A BB1.hu-n olvashattak róla először, hogy az Atomerőmű SE színeiben folytatja pályafutását a 28 éves szerb center, Nikola Jevtovics. Néhány perccel ezelőtt a paksi klub hivatalos oldala megerősítette információnkat.

A kosaras szerződése egy évre szól.

"A klubvezetés úgy ítéli meg, hogy az Eilingsfeld - Trajkovski - Jevtovic hármas, olyan rotációt képvisel majd a palánk alatti játékunkban, amellyel fel tudjuk venni a versenyt a rivális csapatokkal, ezzel hozzájárulva céljaink eléréséhez" - írja a tolnai klub honlapja.

Nyári játékosmozgás az Atomerőmű SE csapatánál:
Érkezett: Nikola Jevtovics (Igokea - Bosznia és Hercegovina), Bojan Trajkovski (MZT Skopje - Macedónia), Kovács Ákos (Alba Fehérvár), Horváth Kristóf (KTE-Duna Aszfalt), Shannon Evans (Arizona State Sun Devils - USA), Szrecsko Szekulovics (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, edző)
Maradt: Eilingsfeld János, Ruják András, Medve Máté
Távozott/Távozhat: Garamvölgyi Ákos (MAFC), RT Guinn (Jämtland Basket - Svédország), Troy Barnies (?), Ricky Tarrant (Gigantes de Guayana - Venezuela), Javion Ogunyemi (?), Jabarie Hinds (?), Gulyás Milán (Zalakerámia ZTE KK, kölcsönbe).

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!