Válogatott bedobót igazolt a DVTK

Miskolc - Katona Szidónia Ceglédről érkezik.
 
 
 
 
 

Válogatott bedobót igazolt a DVTK

Miskolc - Katona Szidónia Ceglédről érkezik.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Csütörtökön reggel vált hivatalossá, hogy Diósgyőrben folytatja pályafutását a magyar női kosárlabda-válogatott bedobója, Katona Szidónia.

Az Aluinvent DVTK legfrissebb igazolása mind támadásban, mind védekezésben rendkívül dinamikusan játszó bedobó, látványosak a betörései és a középtávoli dobásai. Pályafutását a BEAC-ban kezdte, majd megfordult a Vasasnál, bajnokságot nyert a PINKK-Pécsi 424 csapatával, az előző éveket Cegléden töltötte - írja a hivatalos klubhonlap.

- Nagyon örülök annak, hogy a DVTK-hoz szerződhettem, hiszen mind a már meglévő csapat, mind a szurkolótábor nagyon szimpatikus számomra. Nagy húzóerő volt, hogy rendszeresen sokan vannak kint a meccseken, külső szemlélőként olyan a Diósgyőr, mint egy nagy család. Hatalmas meglepetés nem érhet, hiszen a csapattársaim többségét ismerem, ahogy az edzőmet is, hiszen dolgoztam velük. Olyan csapat leszünk, akik nem magukért, hanem a közösségért és a szurkolókért képesek hatalmasat alkotni. Bár még nem kész teljesen a mi keretünk sem, és az ellenfeleket sem tudhatjuk biztosan, hogyan erősítenek, de a legfőbb célunk csakis az lehet, hogy a bajnokságban és a kupában is ott legyünk a legjobb négy között, a többi már csak a szerencsén és rajtunk múlik.

- Katona Szidónia egy gólérzékeny hátvéd, aki véleményem szerint rengeteget fog fejlődni a következő idényben - nyilatkozta a dvtk.eu-nak Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. - Jól használja fizikális adottságait, bontja a védelmet, kívülről és gyűrű alól is veszélyes a rá jellemző és női mezőnyben ritkán látható lepörgéses dobással.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!