Három játékost igazolt az NB I/B-s csapat

Bonyhád - Sikeres volt a próbajáték.
 
 
 
 
 

Három játékost igazolt az NB I/B-s csapat

Bonyhád - Sikeres volt a próbajáték.

Bojan Lazic, Grebenár Péter elhagyja a klubbot, míg Kovács Balázs befejezi aktív pályafutását, aki az NBI/B-be jutás óta oszlopos tagja volt klubunknak. Fetzer Maximilián egészen fiatalon szögre akasztja a cipőt és tanulmányaira koncentrál a jövőben - írja Facebook-közleményben a Bonyhád.

Érkezők is vannak, hiszen a tavaly még az NBII-ben pattogtató Nagy Bence, Budai Sántha Attila és Kis Milán érkezik a völgység fővárosába. Mindannyian próbajátékon győzték meg Morgen Frigyes edzőt.

 
 

 

 
 • 4csakugy2018július10.16:21ÚjVálasz
  Idézet: semleges
  Nagyon remélem, hogy a Grebenárt soha többé nem fogom kosárlabdapályán látni. A sportág szégyene ( volt már 10 évvel ezelőtt is )
  ...

  mesélj!:)

   
 • 3semleges2018július10.15:14ÚjVálasz

  Nagyon remélem, hogy a Grebenárt soha többé nem fogom kosárlabdapályán látni. A sportág szégyene ( volt már 10 évvel ezelőtt is )

   
 • 2jampi2018július10.08:34ÚjVálasz

  a tavaly kialakított, másodosztály szinten erős piros csoportban gyengélkedő Bonyhádnak - nem leszólva a fiatalokat - így eddig elég nagy esélye van arra, hogy ismét meneküljön a kiesés elől. abból indulok ki (csak feltételezem), hogy a csapatok nagy része egyben marad, esetleg kisebb változásokkal, nem szoktak lenni azok a nagy játékosmozgások. Bonyhádon kicserélődik a csapat, Grebenár, Lazic (akikkel nem vesztenek sokat), Fetzer és Kovács távozik. a kérdés az, hogy ki marad/érkezik még. Tömösváry. Somogyfoki tesók? Jilling? Baki? Gébert? Gombos? nyilván reméljük nem így lesz, és a szomszédban, Bonyhádon fiatal, hajtós, ambiciózus csapat alakul ki, akik azért az alapszakasz végén becsurognak a rájátszásba.

   
 • 1PécsiVesztes2018július09.18:38ÚjVálasz

  Legalább Bonyhádról megtudok valami igazoláshírt. Végül is nincs messze tőlünk. :-)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!