Szerb válogatottal erősített a DVTK

Miskolc - Visszatér Maja Škorić.
 
 
 
 
 

Szerb válogatottal erősített a DVTK

Miskolc - Visszatér Maja Škorić.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Maja Škorić korábban két éven keresztül viselte az újjáalakított diósgyőri kosárcsapat mezét, most pedig visszatér az Aluinvent DVTK-ba - adta hírül a klub hivatalos honlapja.

- Nagy örömmel térek vissza Miskolcra és izgatottam várom a szezont - nyilatkozta Maja Škorić. - Majd minden jövendő csapattársamat ismerem, a vezetőedzővel is éveket dolgoztam együtt. Tudom, mi merre van a városban, a csarnok is eléggé ismerős, szóval bizakodóan tekintek a szezon elé. Szeretném, ha újra megtelne a Generali Aréna szurkolókkal és sikeres évet, éveket tölthetnénk együtt.

- Nagy öröm számunkra, hogy Maját Franciaországból sikerült visszacsábítani a hazai pontvadászatba - tette hozzá Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. - Képzettsége, játékintelligenciája, és fizikuma révén több poszton is képes extra teljesítményre, kiválóan olvassa védekezésben és támadásban is a játékszituációkat. Ha kell, előkészít, ha kell, befejez, szinte második irányítóként működik a pályán.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!