Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Szolnok - Úgy néz ki, mindkét együttes teljes kerettel vág neki a finálé harmadik mérkőzésének.
 
 
 
 
 

Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Szolnok - Úgy néz ki, mindkét együttes teljes kerettel vág neki a finálé harmadik mérkőzésének.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Kemény a tempó, vasárnap még a döntő első mérkőzését játszotta egymással a Szolnok és a Falco, holnap már a harmadik találkozó következik. Hazai pályán 82-76-ra nyertek Vojvoda Dávidék, tegnap azonban a visszatérő Darrin Govenset soraikban tudó sárga-feketék egyenlíteni tudtak (76-73).

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: A pozitív dolgokat meg kell tartanunk az előző mérkőzésről, a negatívumakt, amelyek az utolsó negyedben voltak, el kell felejtenünk. Egyik csapatnak sincs sok ideje felkészülni a holnapi meccsre, lesz egy találkozónk és megpróbálunk regenerálódni. Bízom benne, hogy támadásban sokkal eredményesebbek leszünk, mint Szombathelyen, a koncentrációnkat és a jó védekezésünket pedig igyekszünk tovább folytatni. Nincs sérültünk, mindenki készen áll.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Tisztában voltunk vele, hogy a tegnapi mérkőzés nagyon fontos számunkra, tulajdonképpen kötelező volt a győzelem. Nagyot harcoltunk, volt olyan, hogy mi vezettünk tízzel, majd a Szolnok, de nem ez volt az első ilyen meccsünk. Kulcs lehetett, hogy Darrin Govens, aki egy kiváló játékos, visszatért a rotációba. Nem csak nézni akarta a meccset, segíteni is akart a csapatnak. Szoros mérkőzést játszottunk Szolnokon, azt hiszem, erre most is megvan a sansz. Bízom benne, hogy nyerni tudunk. Nem lesz hiányzónk, mindenkire számíthatok.

"Nagyon sok Perryre és Govensre van szükség ahhoz, hogy mindig tele legyenek a termek Magyarországon"

A mérkőzés esélyeit Déri Csaba, a Dombóvár, a Nyíregyháza, a Körmend, a Falco és a BC Mures korábbi vezetőedzője, az MBK Ruzomberok és a BC Sepsi női csapataival bajnoki és kupaezüstöt nyerő szakember latolgatta a BB1.hu-nak:

A magyar bajnokság Európa egyik leghosszabb és legvontatottabb bajnoksága. Hál’ Istennek, négy nemzetközi csapatunk is volt idén, amely túljutott a kvalifikációkon, a válogatottunknak pedig az Eb óta folyamatosan programja van, ezek miatt a bajnoki menetrenden is változtatni kellett. Most ott tartunk, hogy június közepén még bajnoki döntő van, sok más országban már befejeződtek a küzdelmek. Érdemes lenne szerintem átgondolni sok mindent a későbbiekben, lehetnének akár heti dupla fordulók is, péntek-vasárnapi mintára, mint Szlovéniában, vagy Ausztriában. Lehet, hogy eretnekséget mondok, de meg kell vizsgálni az olyan dolgok létjogosultságát, mint egy All Star hétvége, amely miatt szintén kiesnek hetek a versenyprogramból. Végül felmerül bennem a bronzcsata szerepe is. Én jobbnak tartanám, ha két harmadik helyezettet hirdetnének, vagy annak adnák a bronzot, aki az alap- és középszakasz után előbbre végzett. Persze nem az én tisztem ezeket eldönteni…

Rátérve a döntőre: a Szolnok és a Falco minden tiszteletet megérdemel, két nemzetközi kupás csapat, amely válogatottak sorát foglalkoztatja. Nem csoda, hogy ők vannak legtovább versenyben, már a legjobb négybe is azok jutottak, akik ezt igazából megérdemelték és a fináléról is ezt gondolom. Nekem mindkét csapat nagyon szimpatikus, abszolút megérdemelten vannak ott, ahol. Az elmúlt két derbi alapján ki merem mondani, hogy annyira kiegyenlítettek az erőviszonyok, hogy itt akár öt meccs is lehet. Az állás 1-1, de ugyanúgy, ahogy a Szolnoknak is volt esélye Szombathelyen nyerni, a Falcónak is voltak nagyon jó szériái Szolnokon. A holnapit is bármelyik meg tudja nyerni, de én azért a Szolnokot teszem esélyesebbnek. A végső győzelemre és a holnapi meccsre is. Remélem, a falcósok ezen nem fognak megsértődni, de én 60-40 %-ban látom az esélyeket, mindkét esetben.

Nem véletlenül lett a Szolnok alap- és középszakasz győztes, játéktudásra őket tartom a legjobb csapatnak, és az emberi dolgok is nagyon rendben vannak náluk. Higgadtak, nyugodtak, minden körülmények között. A Falco is egy nagybetűs csapatként jutott el a döntőbe. Ha tisztán a kosárlabdát nézzük, akkor vannak olyan dolgok, amikben hátrányban vannak a Szolnokkal szemben, de vannak olyanok is, amikben ők vannak előnyben.

Tegnapi meccsen is voltak számomra különleges élményt nyújtó játékosok. Az egyik ilyen volt Kendrick Perry, akinek annak idején én is részt vettem a kiválasztásában, személyes felelősségvállalással igazoltam le Körmendre. Sajnos akkor a térdszalag műtétje miatt nem tudta befejezni a szezont, pedig az év irányítója lehetett volna már akkor is. Azóta is követtem a pályafutását, nagyon örülök neki, hogy ilyen szép szezont produkál Szolnokon. Nagyon nagyot játszott Szombathelyen, de ugyanúgy, ahogy ő sem, a Szolnok sem tudta azon a szinten befejezni a meccset, ahogy elkezdte.

A meccs hőse egyértelműen Darrin Govens volt. Láttam már sok nyafogós játékost és primadonnát, de ilyet, hogy ilyen súlyos sérüléssel – mert én egy percig sem kételkedtem abban, hogy valóban súlyos sérült volt –, gyakorlatilag félig gyógyult állapotban, saját felelősségére vállalja valaki a szereplést, az csak nagyon ritkán fordul elő. Én arra számítottam, hogy a válogatottnál mindenképp ott lesz, de ez engem is meglepett. Szemmel látható volt, ahogy a jelenlétével már megváltoztatta a terem légkörét és új lendületet tudott adni a csapatnának. Ez mutatja meg a játékos igazi karakterét, ilyenkor merem én azt mondani, hogy nagyon jó döntést hozott a szövetség és a szövetségi kaptány, amikor őt választotta a válogatottba légiós helyre. Neki is nagyon sok sikert kívánok a Falcóhoz is, a válogatottnál pedig főleg.

Sokszor sok kritika éri a klubokat a légiósok miatt, hogy olyanokat választanak ki, akik nem tesznek meg mindent a klubjaikért. Engem nem érdekel, hogy ki magyar, ki légiós, ki fiatal és ki öreg, engem egy érdekel: ki mit tesz be a közösbe, ki milyen lendülettel húzza, vagy éppen tolja a csapat szekerét. Az ilyen mentalitású játékosok viszik előre a kosárlabdát, ilyen játékosokért jön ki a közönség. Nagyon sok Perryre és Govensre van szükség ahhoz, hogy mindig tele legyenek a termek Magyarországon.

Szakmába már nem nagyon mennék bele, ilyenkor már az fog dönteni, hogy melyik csapat tud nagyobb erőtartalékokat mozgósítani, illetve valami újat hozni. Sok edző azt mondja, ilyenkor már nem tud újat mutatni senki sem, na én ennél nagyobb frázist nem tudok elképzelni… Annyi finomság van az edzői szakmában, hogy akár öt perc alatt is meg lehet fordítani egy meccset. Ez lehet egy védekezésbeli váltás – például a döntőben még nem láttunk sok zónát –, vagy bármilyen apró, vagány dolog, amivel meg tudják állítani az ellenfél pozitív szériáit. Láttunk már olyat is, hogy egy csapat felállt öt mezőnyemberrel, vagy éppen magas zónával, amire a másik nem tudott reagálni.

Én ott leszek a tv előtt, hétfőn pedig a Falco hazai meccsére személyesen is elmegyek. Nálam mindkét csapat bajnok már az eddigi teljesítménye miatt is, és már most látom, hogy a vesztes csapatot sajnálni fogom…

 
 

 

 
 • 44lakers242018június15.22:49ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Négyszer.
  ...

  De az mindegyik hètvègi meccs volt, leszàmìtva a tegnapit.

   
 • 43hyperpassive2018június14.22:12ÚjVálasz
  Idézet: arpadarpad
  Az Olaj hullámvölgyben van.
  A PO-ban 7-1. A döntőben nyertek a Falco ellen, Szombathelyen meg pár percel a vége előtt még vezettek...
  ...

  Azt hiszem, úgy a fair, ha megkövetlek ;) Amellett, hogy fenntartom a véleményem, hogy a szombathelyi meccsen mutatott szolnoki játék számomra egyáltalán nem volt meggyőző, plusz a lélektani tényezők a Falco oldalán (hazai pályán stabil teljesítmény, mentális erő) nekem úgy jöttek le, hogy hullámvölgyben lehet az Olaj, a mai meccsen rám cáfoltak :) Enjoy ;)

   
 • 42noni19902018június14.19:37ÚjVálasz
  Idézet: lakers24
  Mert ti hányszor jelentetek meg idén?
  ...

  Négyszer.

   
 • 41lakers242018június14.17:49ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Iden egyszer megjelentek aztan kiralykodtok.

  ...

  Mert ti hányszor jelentetek meg idén?

   
 • 40arpadarpad2018június14.16:55ÚjVálasz

  A Tisztelt Falco szurkolók használjanak valami közlekedési információs app-ot (waze), ha időben a csarnokba akarnak érni. Remélem így nem maradnak le az Olaj győzelemről. (:

   
 • 39MARILLION2018június14.16:44ÚjVálasz
  Idézet: erno55
  Szombathelyen nagyon szeretik a kosárlabdát, magam is. A Brigade szurkolói csoport a csapathoz tartozónak érzi magát. Fontosnak gondolják a mérkőzés közbeni tevékenységüket.
  ...

  Hát elég szomorú hogy csak a Brigade adja a hangerőt,és spontán a több ezerek meg azon csemegéznek hogy mos éppen kit szidnak ott a karzatról! Azt leszögezem vannak olyan periódusok is amikor nem kéne másokkal foglalkozni,de egy B közép a világ minden táján több arcú! És én is PL. a Falco B ből öregedtem ki,mert soha nem bírtam úgy végig ülni meg tapsikolni egy meccset mint akik viszont beöltöznek falco harci színekbe aztán csak akkor tesznek hozzá a decibelekhez ha a Brigade kéri!

   
 • 38purple2018június14.16:41ÚjVálasz
  Idézet: Luminas
  Mert 17:00-kor lesz a Foci VB nyitómeccs... De akkor már, ha az utolsó 1, vagy 2 meccs a Duna World-ön lesz, akkor ezt is odatehették volna...
  ...

  Már előre lerágtam a körmöm az izgalomtól. Orosz-Szaud Arabia. Röhej!

   
 • 37szombathely192018június14.16:35ÚjVálasz
  Idézet: vagasi_geri
  Majd lekonyul az!
  Sárgák! Meg fogom számolni hányan szurkoltok ma Szolnokon (14. Csütörtök), ha többen mint 150, dicséret illet benneteket, ha kevesebben, szájzár!
  Hajrá Olaj!
  ...

  Iden egyszer megjelentek aztan kiralykodtok.

   
 • 36purple2018június14.16:15ÚjVálasz
  Idézet: osvald
  A Gumi kiválóan érti a sportágat, csak edzőnek katasztrofális
  ...

  Aki érti csinálja, aki nem, magyarázza.

   
 • 35MARILLION2018június14.16:07ÚjVálasz
  Idézet: mte01
  Holnap nyer a filcó hétfőn pedig behúzzák a 3-at is.
  ...

  Megálmodtad? Nekünk Falco szurkolóknak világszenzáció számba menne a hátralévő max 3 csatából 2-t megnyerni! De mint tudjuk a föld és a labda is gömbölyű és forog! Hajrá Falco!

   
 • 34erno552018június14.15:47ÚjVálasz
  Idézet: delpiero15
  Oltári nagy baromságot mondtál! Ha nem lenne B-közép,akkor nem lenne hangulat sem! Ez így van a többi csapatnàl is:Körmenden,Szolnokon,Zeg.-en,stb.
  ...

  Kívánom juss el egyszer egy olyan meccsre, ahol a "B közép" kb. Háromszoros, mint ahányan beférnek összesen az Arénában. Aztán kérj meg valakit aki lefordítja neked mit is énekelnek. Vigyél zsebkendőt, mert elkeseredsz! Ez magyar pályákon trendi amit csináltok. Én megvettem, elítélem. Tudod, mert buta vagyok.

   
 • 33osvald2018június14.15:42ÚjVálasz

  A Gumi kiválóan érti a sportágat, csak edzőnek katasztrofális

   
 • 32Luminas2018június14.15:09ÚjVálasz
  Idézet: jemante
  igazán vendég szurkoló időpont ez a 20óra:)
  ...

  Mert 17:00-kor lesz a Foci VB nyitómeccs... De akkor már, ha az utolsó 1, vagy 2 meccs a Duna World-ön lesz, akkor ezt is odatehették volna...

   
 • 31delpiero152018június14.14:20ÚjVálasz
  Idézet: erno55
  Szombathelyen nagyon szeretik a kosárlabdát, magam is. A Brigade szurkolói csoport a csapathoz tartozónak érzi magát. Fontosnak gondolják a mérkőzés közbeni tevékenységüket.
  ...

  Oltári nagy baromságot mondtál! Ha nem lenne B-közép,akkor nem lenne hangulat sem! Ez így van a többi csapatnàl is:Körmenden,Szolnokon,Zeg.-en,stb. Mindenhol van szidás,mindenhol “foglalkoznak” a másik csapattal!
  Engem jobban zavar az,hogy a sok divatszurkoló nem képes felállni 3-szor,4-szer egy meccsen tapsolni,de a telefon nyomkodás megy...

   
 • 30alazala2018június14.14:20ÚjVálasz
  Idézet: Stolzer
  a sima 3-0 kárógókból 3-1 varjúk lettek :D :D :D
  ...

  ugyanez volt nálatok is a negyeddöntőben ;)

   
 • 29udii2018június14.13:53ÚjVálasz

  Es a Szolnokos sál is a miénk volt??? Meg a majom is?? Úristen de gci buta vagy :DDDDDDDDDDDDDD Szolnoki ultras :DDDDDDDDDDDDD

   
 • 28C.Zvezda2018június14.13:48ÚjVálasz
  Idézet: erno55
  Szombathelyen nagyon szeretik a kosárlabdát, magam is. A Brigade szurkolói csoport a csapathoz tartozónak érzi magát. Fontosnak gondolják a mérkőzés közbeni tevékenységüket.
  ...

  Elismerem, hogy nem a legokosabb szombathelyiek vannak a Brigádban, de nagyon lelkesek. Mit szeretnél látni egy kosárpályán? Ülve tapsolókat, mint pl. Fehérváron?
  Én sokkal szívesebben látnék még 15x ennyi brigádost, görögtüzeket, zászlókat, dobokat. Ez Magyarországon még egy focimeccsen se fér bele, mert jön a bünti. Sajna kosármeccsen meg méginkább nem megy ez.

   
 • 27erno552018június14.12:52ÚjVálasz
  Idézet: tanto
  Biztos, hogy én égetem magam? Eljöttetek a döntő első meccsére 60-70-en, majd kiraktatok egy "Hol vagytok?" drapit a hétköznap megjelent kétszer annyi vendég szurkolónak Szombathelyen? :)
  ...

  Szombathelyen nagyon szeretik a kosárlabdát, magam is. A Brigade szurkolói csoport a csapathoz tartozónak érzi magát. Fontosnak gondolják a mérkőzés közbeni tevékenységüket. Komoly kreatív munkának tartják, és gyakorolják is, mérkőzés közbeni kórusműveiket. Biztosan fontos is, és lelkesíti a sok amerika-angol anyanyelvű játékost, amikor mondjuk egy ZTE: Falco meccsen azt skandálja a Brigade: f@sszopó Olajbányász. Valószínű a bírók is elgondolkodnak, amikor azzal bíztatják őket, hogy hogyan tudnának a saját édesanyjukkal gyereket fogantatni. Büszkén vallják: nem járnak színházba. Tehát ez a Brigade egy kultúrált, intelligens, a csapatot lelkesítő csoport. Sajnos én tahó és bunkó vagyok, ennek okán meg sem kísérelem, hogy felvegyenek közéjük. Így van ezzel a többi szurkoló is Szombathelyen, pedig valójában a hangerőt ők adják. Pedig sokkal többen szeretjük a Falcót mint ők!

   
 • 26tanto2018június14.12:08ÚjVálasz
  Idézet: Godking
  Jézusom! Véletlenül eltaláltatok páran Szombathelyig aztán muszáj volt leírni hogy húúú?
  Linkeljek képeket az ezelőtti pár meccsről a vendégszektorról? Ne égesd magad könyörgöm!
  ...

  Biztos, hogy én égetem magam? Eljöttetek a döntő első meccsére 60-70-en, majd kiraktatok egy "Hol vagytok?" drapit a hétköznap megjelent kétszer annyi vendég szurkolónak Szombathelyen? :)

   
 • 25Godking2018június14.11:43ÚjVálasz
  Idézet: tanto
  Remélem jönnek a sárgák holnap és magukkal hozzák a "Hol vagytok?" drapijukat. Mi ott voltunk kedden kb. 150-en Szhelyen. Meg lehet mutatni srácok mi van, ha hétköznap kell elindulni Szolnokra.
  ...

  Jézusom! Véletlenül eltaláltatok páran Szombathelyig aztán muszáj volt leírni hogy húúú?
  Linkeljek képeket az ezelőtti pár meccsről a vendégszektorról? Ne égesd magad könyörgöm!

  A meccsről:
  Én is azt mondom, aki ezt megnyeri az lesz a bajnok. Brutál meccs lesz az tuti, már számolom a perceket visszafelé...
  Go sokat számít, még ha nem is százas...
  Itt tényleg az idei két legjobb csapat játszik.

   
 • 24Stolzer2018június14.10:32ÚjVálasz
  Idézet: papika
  :DDDDD 3:1 - re nyer a Szolnok. Ők a kisebbik rossz.
  ...

  a sima 3-0 kárógókból 3-1 varjúk lettek :D :D :D

   
 • 23C.Zvezda2018június14.10:09ÚjVálasz
  Idézet: tanto
  Tényleg nincs Szombathelyen egyetlen számolni tudó ember sem...?
  ...

  nincsisszombatehelyen nincsissenki aki számolni tud.

  Ma nyerjünk, a többi nem fontos!

  Hajrá Falco!

   
 • 22jemante2018június14.10:02ÚjVálasz

  igazán vendég szurkoló időpont ez a 20óra:)

   
 • 21tanto2018június14.09:09ÚjVálasz
  Idézet: lassa
  Ez a 150 jó ha 80-90 volt Szombathelyen...
  ...

  Tényleg nincs Szombathelyen egyetlen számolni tudó ember sem...?

   
 • 20bossy2018június14.08:55ÚjVálasz

  Sok igazságot mondd Déri Csaba. Annak idején mikor először bajnok lett az Olaj, akkor április 11-én történt mindez (ha jól emlékszem), most már több, mint két hónappal vagyunk túl ezen az időponton és lehet, hogy még 3 meccs hátra van. A bronzmeccseknek sem látom értelmét én sem, a Kelet-Nyugat gáláknak meg végképp nem. Ez utóbbi szerintem már egyenesen vérciki kategória. Ma este sima Olaj győzelem lesz, én 10 fölötti különbségre tippelek, de mindemellett tényleg respect Govensnek!

   
 • 19lassa2018június14.08:51ÚjVálasz
  Idézet: vagasi_geri
  Majd lekonyul az!
  Sárgák! Meg fogom számolni hányan szurkoltok ma Szolnokon (14. Csütörtök), ha többen mint 150, dicséret illet benneteket, ha kevesebben, szájzár!
  Hajrá Olaj!
  ...

  Ez a 150 jó ha 80-90 volt Szombathelyen...

   
 • 18arpadarpad2018június14.08:00ÚjVálasz
  Idézet: hyperpassive
  Nagyon kemény meccs lesz, talán már-már durva is, bár nagyon szimpatikus módon a csapatok szemmel láthatóan tisztelik egymást.
  ...

  Az Olaj hullámvölgyben van.
  A PO-ban 7-1. A döntőben nyertek a Falco ellen, Szombathelyen meg pár percel a vége előtt még vezettek, majd maguknak és a sporiknak köszönthetően szoros meccsen kikaptak. A meccsnek volt olyan része amikor -11-ről +10 lett. Tényleg visszaestek.

   
 • 17purple2018június14.07:48ÚjVálasz

  Ez az a meccs, amit, ha megnyer az egyik csapat, ( már pedig az egyik megnyeri, no de melyik?) az valszeg behúzza a döntőt is. Abszolút kétesélyesnek látom a meccset, az utolsó pillanatig max koncentrációval, erővel kell játsznunk, hogy megmaradjon a pályaelőny. Nem szabad azt a hibát elkövetni, mint kedden. Jó lenne, ha nem a bírókról szólna a történet, hanem a gigászi küzdelemről, mely méltó a döntőhöz. Sportszerű, tiszta meccset mindkét csapatnak, szurkolóknak, zengjen a hajrá Olaj, remélem nem olyan fatökű divatokkal lesz tele a csarnok, mint vasárnap!

   
 • 16vagasi_geri2018június14.06:50ÚjVálasz
  Idézet: hyperpassive
  Idén a Falconak áll a zászló... :)
  ...

  Majd lekonyul az!
  Sárgák! Meg fogom számolni hányan szurkoltok ma Szolnokon (14. Csütörtök), ha többen mint 150, dicséret illet benneteket, ha kevesebben, szájzár!
  Hajrá Olaj!

   
 • 15donnarumma2018június14.06:20ÚjVálasz

  Mindent bele srácok!
  Győzzön a jobb

   
 • 14hyperpassive2018június13.23:42ÚjVálasz
  Idézet: papika
  :DDDDD 3:1 - re nyer a Szolnok. Ők a kisebbik rossz.
  ...

  Idén a Falconak áll a zászló... :)

   
 • 13papika2018június13.23:15ÚjVálasz
  Idézet: mte01
  Holnap nyer a filcó hétfőn pedig behúzzák a 3-at is.
  ...

  :DDDDD 3:1 - re nyer a Szolnok. Ők a kisebbik rossz.

   
 • 12boston_celtics2018június13.23:12ÚjVálasz
  Idézet: mte01
  Holnap nyer a filcó hétfőn pedig behúzzák a 3-at is.
  ...

  A próféta szóljon belőled! :)

   
 • 11mte012018június13.22:40ÚjVálasz

  Holnap nyer a filcó hétfőn pedig behúzzák a 3-at is.

   
 • 10lakers242018június13.22:35ÚjVálasz
  Idézet: tanto
  Remélem jönnek a sárgák holnap és magukkal hozzák a "Hol vagytok?" drapijukat. Mi ott voltunk kedden kb. 150-en Szhelyen. Meg lehet mutatni srácok mi van, ha hétköznap kell elindulni Szolnokra.
  ...

  Mi alapból többen voltunk tegnap mint ők hétvégén :)

   
 • 9red-black012018június13.22:27ÚjVálasz
  Idézet: mitya
  Perryt kiválasztottad,Govenst meg elküldted!
  ...

  Solyomszem megelőzött a lényeggel. 2 dudás nem fért meg egy csárdában és egyik sem engedett.

  Végülis aki miatt "el lett küldve" Govens, még csak pár percet játszott az NBA-ben a New Orleans-nál és pontot is csak kettőt dobott. Az Indiana fiókcsapatában meg csak szerény 22 pontot bír átlagolni és csak a G League 3. válogatottjába fért be.

   
 • 8noni19902018június13.22:09ÚjVálasz
  Idézet: freebulletz
  Van igazság amit mond, a lebonyolítással kapcsolatban. Vagy húzzuk szűkebbre a meccsek közötti időt, vagy dobják ki a fölös programokat.
  ...

  Fehérváron Isten sem tudja megakadályozni a szurkolókat abban, hogy a BB1-et olvassák :-DDDDD

   
 • 7hyperpassive2018június13.22:07ÚjVálasz

  Nagyon kemény meccs lesz, talán már-már durva is, bár nagyon szimpatikus módon a csapatok szemmel láthatóan tisztelik egymást. Meglepődnék, ha sima hazai lenne, szerintem az Olaj most van hullámvölgyben, míg a Falco magára talál. Egy biztos: a szombathelyieknek ennél jobb alkalom nem kínálkozik egy talán sorsdöntő győzelemre, és ezt ők is pontosan tudják. Érzésem szerint ez a meccs inkább fog a színészi teljesítményekről és a provokatív, agresszív jelenetekről szólni, mintsem a kosárlabdáról. Ne legyen igazam, győzzön a jobb! (És lehetőleg most ne legyen ok a játékvezetői ítéletek utólagos boncolgatására!)

   
 • 6tanto2018június13.21:51ÚjVálasz

  Remélem jönnek a sárgák holnap és magukkal hozzák a "Hol vagytok?" drapijukat. Mi ott voltunk kedden kb. 150-en Szhelyen. Meg lehet mutatni srácok mi van, ha hétköznap kell elindulni Szolnokra.

   
 • 5solyomszem2018június13.21:50ÚjVálasz
  Idézet: mitya
  Perryt kiválasztottad,Govenst meg elküldted!
  ...

  Ante Perica nem tudta kezelni a Govens-Lemon konfliktust...majd a klubvezetés az edző kérésére kirúgta először Govenst , majd Lemont ...majd ezek után , karácsonykor Déri Csaba átvette az éppen utolsó , 13.helyen lévő MTE-t...
  Tisztelt MITYA ..tessék előbb tájékozódni ...aztán írni !

   
 • 4freebulletz2018június13.21:40ÚjVálasz

  Van igazság amit mond, a lebonyolítással kapcsolatban. Vagy húzzuk szűkebbre a meccsek közötti időt, vagy dobják ki a fölös programokat.

  Ha nyer a Falco az Isten mentsen meg minket a bb1-es nyálömlenytől.

   
 • 3heindrich2018június13.21:19ÚjVálasz

  Hatalmas meccs lesz :) Brutál időpontban :( 4. meccs hétfőn :(

   
 • 2mitya2018június13.21:08ÚjVálasz

  Perryt kiválasztottad,Govenst meg elküldted!

   
 • 1heindrich2018június13.21:01ÚjVálasz

  HAJRÁ OLAJ!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!