Szekulovics születésnapján egyenlített a Falco

Szombathely - Govens győzelemmel tért vissza.
 
 
 
 
 

Szekulovics születésnapján egyenlített a Falco

Szombathely - Govens győzelemmel tért vissza.

A bemutatásnál – egy év után – ismét lézershow volt Szombathelyen, amely után a születésnapos Szrecsko Szekulovicsot köszöntötték, aki éppen ma töltötte be az 56-ot.

Dobópárbajjal indult a meccs, a vendégektől Perry és Vojvoda is kintről volt eredményes, miközben a hazaiaknál Taylor és Perl kettese mellett Norfleet trojkát hintett. Remek hangulat uralkodott a csarnokban, közel telt ház volt az Aréna Savariában. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, két és fél perc volt hátra, amikor - 17-17-nél, Váradi büntetői előtt - Govens először került a pályára, talpra ugrott mindenki, valósággal felrobbant az Aréna. A Falco diktálta a tempót, de a Szolnok mindvégig ott volt a nyakán. Izgalmas, jó volt a meccs. Perl triplája után az utolsó perc kezdetén 24-19 volt az állás. Perry ziccerezett, Pustahvar faulttal együtt dobott kosarat, de a büntető kimaradt, így 26-21-gyel ért véget az etap.

Browning triplájával zárkózott újra kettőre a kupagyőztes. Perl ma is extázisban játszott az elején, betalált kintről, bentről, a büntetővonalról, és hatalmasakat sapkázott. Két és fél perc után már 33-24 állt a táblán, az eddigi legnagyobb különbség, időt kért Alekszics. Váradi erőszakolt be egy ziccert, hamar kétszámjegyűvé vált a különbség. Itt azonban megtört a Falco lendülete, vérszemet kapott a piros mezes együttes, 37-33-nál kénytelen volt a születésnapos időt kérni. Továbbra sem ültek a hazai dobások, Kovács az utolsó percben büntetőkből egyenlített, Vojvoda pedig egy floaterrel hosszú idő után visszavette a vezetést. Perl ziccere kimaradt, talán nem véletlenül, a félidő tehát 39-41-el ért véget.

Feljavult lepattanókban a hétszeres bajnok, Perry pedig eggyel magasabb sebességi fokozatba kapcsolt, négy perc után 45-55 volt az állás. Megrázta magát a Falco, Tóth és Váradi kosara után időt kért Alekszics. Egy vétlen szituáció után Milosevics, miközben a labdát próbálta menteni, ráesett Norfleet bokájára, aki megsérült. Govens a hazaiak szempontjából a legjobbkor szerezte meg az első hármasát (55-58). Kovács közelije után Govens hozott össze egy 2+1-et (58-60). Borisov ma is „téglákat dobált” (akárcsak Pustahvar), Kovács trojkája viszont nagyon kellett a vendégeknek, mert vérszemet kaptak a vasiak. Norfleet visszatért, és büntetőkkel hozta vissza a Falco reményeit. Browningnak azonban még akadt válasza, 60-67-ről indult a záró felvonás.

Tóth tette vissza Govens kimaradt ziccerét, majd ő ejtett be egy ziccert (64-67). Browning hozott egy triplát, amely után „befagyott” az eredményjelző. Norfleetet tripladobás közben faultolták, de a síp néma maradt, cserébe a kontra után viszont sportszerűtlent ítéltek Browning ellen, némileg talán „szőrős szívvel”. Govens bedobta mindkét büntetőt, az oldalbedobás után nem született kosár, Ford viszont betalált (66-72). Pattanásig feszültek az idegek. Perl csak egy büntetőt tett helyre, de a Szolnok is megtorpant. Váradi köszönt be egy távolival, 70-72-nél időt kért Alekszics, 3:20 volt vissza. Pustahvar büntetői közül csak az elsőt dobta be. Govens másfél perccel a vége előtt fordított (73-72). Pustahvar labdát szerzett, a Falco dobása kimaradt, de Váradi lepattanója után Pustahvar bedobta kintről (mikor, ha nem most?), ez volt az első triplája - a negyedik próbálkozásra (76-72). 38.6 másodperccel a vége előtt éppen ő faultolta Fordot, akinek csak az első volt bent, de a lepattanó a Szolnoké lett. Perry triplája lejött, Govens elveszítette a labdát a félpályánál, de maradt a Falcónál, Váradi a „kígyótérről” ráhajította, lejött, Vojvoda a saját térfeléről nem talált be, három ponttal nyert a Falco, és egyenlített. Mindössze hat pontot dobott a Szolnok a záró negyedben, ez döntő volt.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Mindenkinek köszönöm a születésnapi köszöntéseket, ez tényleg egy szenzációs nap volt, remek eredménnyel. Megmondom őszintén, hogy kicsit féltem, mert vereséggel nem lehet ünnepelni, de végül csak sikerült… Köszönöm a közönségünknek, a klubvezetésnek a gratulációkat, jól éreztem magam ma este Szombathelyen. Nehéz meccs volt, mint minden rájátszás-meccs, pláne egy döntő. Rengeteg hullámvölgy volt, a Szolnok és a mi részünkről is, de ez a szezon már csak ilyen, nem először fordítottunk hátrányból, a srácok jól reagáltak a krízis helyzetre. Annak külön örülök, hogy Govens tegnap este azt mondta, ma mindenképpen játszani akar, mert szereti ezt a klubot. Ilyen egy igazi sportember, aki átérzi a csapat helyzetét, ritkán van ilyen a profi sportban. Hatalmas köszönet neki ezért. Egyébként jó védekezésünk volt, a távoli dobásainkkal ma sem voltam megelégedve, de így is nyertünk, és ez a lényeg. Megyünk tovább, a nyomás most újra a Szolnokon, megpróbálunk jól játszani, és nyerni a Tiszaligetben is.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Igazi play off meccs volt, méltó a döntőhöz. Az utolsó öt percet leszámítva végig jól játszottunk, volt esélyünk nyerni, de könnyű dobásokat rontottunk el, kintről és bentről egyaránt. Kisebb hibákat leszámítva a védekezésünk elég kemény volt, de ha mindössze hat pontot dobsz egy negyed alatt, azzal nem nyerhetsz, hiszen ez már a döntő. Remélem, hogy otthon nyerünk, elég hamar lesz a következő meccs, de ott már sokkal jobb teljesítmény kell.

 
 

 

 
 • 175vargamihaly12018június13.19:48ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Nocsak...
  ...

  Legalább okosan csinálja, nem úgy mint KálmánLacika . Jár neki a szórakozás(?), az asszony messze van.

   
 • 174adsl4653262018június13.19:18ÚjVálasz
  Idézet: kekfrankos
  Mert körmendi a nője és az viszi mindenhova. Körmenden ültek csak az Olaj tábornál, mert a kishölgy Körmenden persona non grata.
  ...

  Nocsak...

   
 • 173kekfrankos2018június13.19:05ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  A galériát nézve felfedeztem a nézőtéren az isteni Obie Trottert.Azt nem tudom miért a sárgák közé ült.
  ...

  Mert körmendi a nője és az viszi mindenhova. Körmenden ültek csak az Olaj tábornál, mert a kishölgy Körmenden persona non grata.

   
 • 172adsl4653262018június13.18:55ÚjVálasz

  A galériát nézve felfedeztem a nézőtéren az isteni Obie Trottert.Azt nem tudom miért a sárgák közé ült.

   
 • 171vargamihaly12018június13.18:53ÚjVálasz
  Idézet: rolla
  Durva hazai pálya a végén
  Kiváncsi vagyok, hogy Szrecskó kurvájának tetszette-e.
  ...

  Mégis kire gondolsz? Körül írhatod, kitaláljuk..

   
 • 170szajkosaras2018június13.18:44ÚjVálasz

  A visszajátszás kapcsán (bár nem néztem vissza az esetet) általánosságban:

  Visszajátszást csak a labdát birtokló csapat tud elkövetni.
  Ha védőjátékost érint utoljára a labda a támadó térfélen, és úgy gurul/pattog/repül/teleportál a labda a védőtérfélre, akkor azt a támadó játékos már érintheti. Ha a labdát birtokló csapat egyik játékosa érinti utoljára, akkor visszajátszás. Hogy ebben a szituban ki ért bele utoljára, nem emlékszem, de tegnap a közvetítés során én nem tudtam egyértelműen eldönteni.

  Az alább felvázolt Euroliga szituáció azért nem visszajátszás, mert a labdát két kézzel visszahúzó játékos a levegőben megszerzi a csapata számára a játékszert, amikor megfogja azt. Így tehát hiába az ellenfél lábáról pattan vissza a labda, akkor már változott a labdát birtokló csapat, illetve új támadóidő is jár a labda újbóli megszerzése miatt (nem tudom, hogy ez így történt-e abban az esetben).

  Egyébként elektronikusan elérhető a szabálykönyv, ami tele van szituációkkal is, azt javaslom a sok szakértőnek.

  Mielőtt megtalálnátok ezzel, nem vagyok játékvezető, de szeretek tisztában lenni az általam kedvelt sport (legalapvetőbb) szabályaival.

   
 • 169barro2018június13.18:34ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Az eset előtt az egyértelmű...de sztem szabad labda volt ahogy visszagurult.
  Pont az egyik El meccsen történt: a labda kiment az oldalvonal fölé.
  ...

  Szabalykonyv szerint labdabirtoklas akkor kezdodik mikor a tamadoido elindul a csapatnak. Nem akkor amikor egy vedo beleut a labdaba, azert ezt te is erzed ez baromsag lenne ha egy vedo beleut a labdaba attol nem indul el a tamadoideje. Tehat ha ekkor a Falco tamadoideje nem akkor visszjatszas. Utanpotlas meccseken szoktak ekkora hibat csinalni mikor a vedekezo csapatnak fujnak be visszajatszast.

   
 • 168ForzaFalco2018június13.17:56ÚjVálasz

  Bohócok vagytok, aki erre a mecsre azt írja, hogy micsoda fújás meg hazai pálya az rossz mecsett nézett! Ha okosabban játszik az olajka a végén nyerhettek volna, DE hála Istennek nem sikerült és így hétfőn újra meccs lesz az Arénában! Ez a valsóság a többi csak mese habbal! Amúgy miújság egerszegen meg fehérváron? Uborkaszezon meg ilyenek?:) Balcsiba lehet már fürdőzni?
  Hajrá Falco!

   
 • 167nazol2018június13.16:59ÚjVálasz
  Idézet: szofibacsi
  Miert nem harcoltatok verebek?Csak kiabalni mertek aztan padlogaz.A masik felerol meg mutogatunk palcika?Senkik vtok.
  Birozzatok csak mi meg unneplunk!!!
  Bravo Csodas Csapatom!!!
  ...

  Mit ünnepeltek?

   
 • 166alazala2018június13.16:48ÚjVálasz
  Idézet: szofibacsi
  Miert nem harcoltatok verebek?Csak kiabalni mertek aztan padlogaz.A masik felerol meg mutogatunk palcika?Senkik vtok.
  Birozzatok csak mi meg unneplunk!!!
  Bravo Csodas Csapatom!!!
  ...

  nyomorékok, ti szoktatok köpködni kocsiból, mint a csürhék!!!
  helyetekben meg sem szólalnék...

   
 • 165donnarumma2018június13.16:29ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Meg kellene kérnünk a "kosárlabda Puhl Sándorát", hogy elemezze ezt az esetet. A szabály az én értelmezésem szerint az utolsó érintést taglalja. Itt az a kérdés, hogy kit érintett utoljára a labda.
  ...

  Az eset előtt az egyértelmű...de sztem szabad labda volt ahogy visszagurult.
  Pont az egyik El meccsen történt: a labda kiment az oldalvonal fölé.A védő utána ugrott és visszavágóra a támadó testére,ahonnan a labda visszapattant a másik térfélre.A lábon dobott összeszedte és visszahozta.A spikerek is mondták hogy ez nem visszajátszás, hiába őt érintette utoljára

   
 • 164westsucks2018június13.16:26ÚjVálasz
  Idézet: szofibacsi
  Miert nem harcoltatok verebek?Csak kiabalni mertek aztan padlogaz.A masik felerol meg mutogatunk palcika?Senkik vtok.
  Birozzatok csak mi meg unneplunk!!!
  Bravo Csodas Csapatom!!!
  ...

  Te verekedni jársz kosármeccsre? Remélem azért a kosárlabda szabályokat ismered idióta!

   
 • 163cibona52018június13.16:17ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  8,Andric beleut,a birtoklasnak itt vége..az teljesen Mind1 a szabály szerint,hogy kit érintett utoljára..szabad labda gurul át a felszín,nem passz nem labda vezetés.
  ...

  Meg kellene kérnünk a "kosárlabda Puhl Sándorát", hogy elemezze ezt az esetet. A szabály az én értelmezésem szerint az utolsó érintést taglalja. Itt az a kérdés, hogy kit érintett utoljára a labda. Szerintem a labdát nem a Szolnok birtokolta az eset előtt, hanem a Falco.

   
 • 162donnarumma2018június13.16:01ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Ez OK. Haladunk. A 4. ponttal egyet is értenék, csak akkor miért nem előbb fújtak. A 7-es még esetleg lehet sima fault, de nagyon sok játékvezető ezt a sportszerűtlen kategóriába sorolja. A 8.
  ...

  8,Andric beleut,a birtoklasnak itt vége..az teljesen Mind1 a szabály szerint,hogy kit érintett utoljára..szabad labda gurul át a felszín,nem passz nem labda vezetés.igy ez nem lehet sztem visszajátszás

   
 • 161arpadarpad2018június13.15:57ÚjVálasz

  Emberek! Vége!
  Nyertek, ennyi!

   
 • 160rolla2018június13.15:48ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  1,jogos
  2. Egymást lokik a palánk alatt ez itt nem fault
  3,A levegőben ziccerezo Perlt Perry testel loki.
  ...

  Csoda, hogy ekkora ellenszélben nyertetek.

   
 • 159cibona52018június13.15:44ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  1,jogos
  2. Egymást lokik a palánk alatt ez itt nem fault
  3,A levegőben ziccerezo Perlt Perry testel loki.
  ...

  Ez OK. Haladunk. A 4. ponttal egyet is értenék, csak akkor miért nem előbb fújtak. A 7-es még esetleg lehet sima fault, de nagyon sok játékvezető ezt a sportszerűtlen kategóriába sorolja. A 8. tök egyszerű: szerintem Govens ért bele utoljára és a Falco birtokolta a labdát, tehát visszajátszás.

   
 • 158donnarumma2018június13.15:34ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  A véleményeidből Perry féle belemenést valóban le lehetett fújni, de a többit máshogy láttam.
  Az én listám:
  1.
  ...

  1,jogos
  2. Egymást lokik a palánk alatt ez itt nem fault
  3,A levegőben ziccerezo Perlt Perry testel loki.sztem sima fault
  4,Későn jött a fujas az első "pumpanal"Perry kézzel loki el Szasat,ami szabálytalan.a fujaskor már semmi nem volt ez jogos
  5,jogos
  6,sima fault
  7,sima fault
  8,Andric ütött bele a labdába így nem lehet visszajatszas

   
 • 157cibona52018június13.15:15ÚjVálasz
  Idézet: 810509
  Félreértetted , nem Rád gondoltam hogy alpári vagy frusztált lennél , ezért is írtam vissza . Örülök hogy sok élmény ért kosárlabdából adódóan , ez közös bennünk , szép napot
  ...

  OK! Rendben van, megbeszéltük. Neked is szép napot! Meg további sportsikereket!

   
 • 1568105092018június13.15:03ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Köszönöm, hogy aggódsz értem. Nincs rá szükségem, hiszen szerintem te örülnél, ha annyi Euroliga meccset láttál volna, mint én.
  ...

  Félreértetted , nem Rád gondoltam hogy alpári vagy frusztált lennél , ezért is írtam vissza . Örülök hogy sok élmény ért kosárlabdából adódóan , ez közös bennünk , szép napot

   
 • 155cibona52018június13.14:47ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Visszaneztem az utolso negyedet...az elso 4 percben nincs vitatott jelenet,nincs mirol beszelni..
  6:32 van vissza..Norfleet 3 pontosa 2 meterrel rovidebb..
  ...

  A véleményeidből Perry féle belemenést valóban le lehetett fújni, de a többit máshogy láttam.
  Az én listám:
  1. 6:17 sportszerűtlen Browning ellen mezhúzásért, amikor csak hozzáért egy picit Govens mellkasához. 2 büntető + labda.
  2. 4:41 Tóth Norbi másodszor löki meg Andricsot a szolnoki palánk alatt, aki ezt már finoman jelzi a játékvezetőknek.
  3. 4:17 Perl dob 2 büntetőt Perry faltja után, melynél Perry védekezik és nem keresi a kontaktot. 2 dobás.
  4. 2:44 Perry-t tolja befelé Pustahvar, Perry falt, 2 dobás.
  5. 2:28 Taylor nekilöki Andricsot Fordnak, ziccer kimarad a síp néma.
  6. 2:20 Váradi megakadályozza Fordot, sima falt helyett lehetne sportszerűtlen.
  7. 0:38 Pustahvarnak köze nincs a labdához, amikor Fordot leüti, máskor ez is sportszerűtlen (Alekszics mutatja is).
  8. 0:09 Amit a legkevesebben említettek eddig, Govens visszajátszása.

  További jó elemzést.

   
 • 154cibona52018június13.14:35ÚjVálasz
  Idézet: 810509
  Megmondom az őszintét , nem tudom megítélni , pedig az első sorban ülök ...
  ...

  Köszönöm, hogy aggódsz értem. Nincs rá szükségem, hiszen szerintem te örülnél, ha annyi Euroliga meccset láttál volna, mint én. Talán a nicknévből ki tudod következtetni, hogy hova jártam éveken keresztül magas színvonalú kosárlabdát nézni. Nem tudom miért hozod fel, de szerintem én frusztrált nem vagyok, és végképp nem alpári. A meccseket meg én is élvezem, de attól még lehet véleményem.

   
 • 153osvald2018június13.14:30ÚjVálasz
  Idézet: szofibacsi
  Miert nem harcoltatok verebek?Csak kiabalni mertek aztan padlogaz.A masik felerol meg mutogatunk palcika?Senkik vtok.
  Birozzatok csak mi meg unneplunk!!!
  Bravo Csodas Csapatom!!!
  ...

  Azért ne legyen ilyen hatalmas az arc. Így is abszolút a szőkítők az esélyesek

   
 • 152szofibacsi2018június13.14:07ÚjVálasz

  Miert nem harcoltatok verebek?Csak kiabalni mertek aztan padlogaz.A masik felerol meg mutogatunk palcika?Senkik vtok.
  Birozzatok csak mi meg unneplunk!!!
  Bravo Csodas Csapatom!!!

   
 • 151ÁP2018június13.13:22ÚjVálasz

  1:1 az állás,inkább örüljetek hogy több meccsen dől el hogy ki lesz a bajnok!

   
 • 1508105092018június13.12:43ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Nem rögtön "ítélek", hanem megnézem a lassítást. Nem is ítélek (az a bíró dolga), hanem véleményt mondok. Nem húzok strigulát ,nem érzésre ítélek, hanem megpróbálok szakmai alapon véleményt formálni.
  ...

  Megmondom az őszintét , nem tudom megítélni , pedig az első sorban ülök ... Tegnap egy jelent volt , asszem Norfleet tripla kísérleténél , hogy hallottuk a a két kéz csattanását , szerintünk fault volt , spori meg nem fújt . De volt olyan is hogy szerintünk sem adott meg egy Szolnoknak faultunkat de erre se vennék mérget . Az ember gyereke a meccs hevében szerintem nem tud ilyen téren korrekt ítéletet hozni , már csak azért sem mert a kosárlabda szép jelenetei , izgalmai miatt megyünk , ami szerintem - nem vagyok semleges , eszerint értsd - tegnap bőven megvolt . Igazi kosárcsemege volt ez is , a szolnoki meccs is , sz Alba elleni ötödik meccs is . A kommentelők egy része a frusztrációját vezeti le az önmagát minősítő írásokkal , annyira alpári , nem is érdemes rá reagálni . Sokkal jobban örülnék ha jóval több lenne a taktikák és történések bírózás és az ellenfél fikázása nélküli elemzése , de hát úgy néz erre kisebb az igény . Itt jelzem hogy a Falco B közép szolnoki rigmusaival sem tudok azonosulni , ahogy a nézők többsége sem , csak nem ők a hangadók . Komolyan együtt érzek Veled hogy csak tv-n keresztül tudsz komoly kosárt nézni , tényleg szuper volt a tegnapi , még mindig a hatása alatt vagyok , remélem holnap folyt köv , üdv

   
 • 149purple2018június13.12:40ÚjVálasz
  Idézet: uther
  Neked most nagyon rossz... ;(
  ...

   
 • 148purple2018június13.12:39ÚjVálasz
  Idézet: uther
  Neked most nagyon rossz... ;(
  ...

   
 • 147purple2018június13.12:37ÚjVálasz
  Idézet: uther
  Neked most nagyon rossz... ;(
  ...

  Ugyan miért lenne rossz? Erre én is kíváncsi lennék!

   
 • 146purple2018június13.12:35ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  meg egy szakertoi valasz
  ...

  Igazad van, egy valóban veretes, minden igényt kielégítő szakértői elemzést olvashattunk tőled. Ez úton is köszönöm többek nevében is!

   
 • 145purple2018június13.12:34ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  meg egy szakertoi valasz
  ...

  Igazad van, egy valóban veretes, minden igényt kielégítő szakértői elemzést olvashattunk tőled. Ez úton is köszönöm többek nevében is!

   
 • 144uther2018június13.12:01ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Íme egy elfogulatlan értékelés.
  ...

  Neked most nagyon rossz... ;(

   
 • 143szombathely192018június13.11:42ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Íme egy elfogulatlan értékelés.
  ...

  Ha olvasnal a sorok kozott akkor egy ellenpelda volt egy hozzaszolasra ahol az olaj karara tortent fujasokat soroltak fel.
  Igazabol igy teljes a kep....

   
 • 142donnarumma2018június13.11:35ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Íme egy elfogulatlan értékelés.
  ...

  meg egy szakertoi valasz

   
 • 141osvald2018június13.11:32ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Ne üsd a gyereket, ne akard, hogy olyan hülye legyen mint te! Helyedre!
  ...

  Magas labda, ügyi vagy

   
 • 140purple2018június13.11:30ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Visszaneztem az utolso negyedet...az elso 4 percben nincs vitatott jelenet,nincs mirol beszelni..
  6:32 van vissza..Norfleet 3 pontosa 2 meterrel rovidebb..
  ...

  Íme egy elfogulatlan értékelés.

   
 • 139purple2018június13.11:27ÚjVálasz
  Idézet: osvald
  Szerintem is voltak vitatott jelenetek mindkét részről. Egyik csapatnak sem szurkolok, mindkettő unszimpatikus számomra, a Falco kevésbé.
  ...

  Ne üsd a gyereket, ne akard, hogy olyan hülye legyen mint te! Helyedre!

   
 • 138donnarumma2018június13.11:24ÚjVálasz

  Visszaneztem az utolso negyedet...az elso 4 percben nincs vitatott jelenet,nincs mirol beszelni..
  6:32 van vissza..Norfleet 3 pontosa 2 meterrel rovidebb..Perry jol lathatoan meguti a kezet és testtel is neki esik.Elmarad a 3om bunteto(az Olaj dobhatott az elso felidoben)
  5:53 Milo tolat Varadival,majd befordulaskor jol lathatoan konyekkel takarit
  5:20 Tóthra rafujjak a tamadót...Andric abban a pillanatban ugrik be elé jobb laba nincs lennt az utkozeskor.tipikus fujhatom ide is oda is ellenben:
  4:10 van vissza Perry oriasi belemenese Perlbe..2 labon all keze a magasban Perry meg belefut. tipikus tamado fault de a sip néma
  2:22 A lassitasban jól latszik hogy Milo Govens kezere ut aki elveszti a labdat, Ford abban a pillanatban fogja meg a szabad labdat amikor Beni odaér.ez tuti nem sportszerutlen fault...viszon a Falconak járt volna a 2 bunteto..
  Azt csendben jegyzem meg hogy Szasa jo triplaja utan a ra ronto Andric egyszeruen feldontotte Szasat....
  Haaat varom hogy lesz ebbol csalas es oriasi hazai palya...

   
 • 137osvald2018június13.11:02ÚjVálasz
  Idézet: osvald
  Szerintem is voltak vitatott jelenetek mindkét részről. Egyik csapatnak sem szurkolok, mindkettő unszimpatikus számomra, a Falco kevésbé.
  ...

  Amúgy milyen érzés hogy dunántúlba oltott borsod vagytok?

   
 • 136heraklith19902018június13.11:01ÚjVálasz
  Idézet: osvald
  Szerintem is voltak vitatott jelenetek mindkét részről. Egyik csapatnak sem szurkolok, mindkettő unszimpatikus számomra, a Falco kevésbé.
  ...

  Még utoljára annyit -ha esetleg ez nem lenne evidens- , hogy ne azonosíts a zalai szurkolókkal! Én csak egy vagyok közülük és a saját véleményemet írom le, nem egy megye véleményét.

   
 • 135heraklith19902018június13.10:55ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Te félreértettél, nem kicsit.
  Akar Veled a halál vitázni. Sőt, arra kérlek ne írkálj a Falco cikkei alá. Nyilván ezt nem teszed meg, én meg nem korlátozhatlak..
  ...

  Pedig a vita nem ördögtől való. Ha alkalmas lennél rá, akkor segítene a fejlődésben.
  Azt látjuk, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel, sőt. Csak én vagyok a "leglelkesebb".
  Azt is látjuk, hogy érthető módon nehezen örültök ismét a győzelemnek. Ez is érthető.
  A kedvedért most kiszállok.
  Na jó - mielőtt elérzékenyülsz teljesen - már én is unom, meg az sms-t is megkaptam az utalásról a hsz. generálásért cserébe.

   
 • 134cibona52018június13.10:46ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  A mezhuzas szabalykonyv szerint sportszerutlen hiba..nincs olyan hogy kis huzas-nagy huzas..raadasul felpalyanal, gyorsinditast akadalyozott meg.....
  ...

  Amit írtál, az úgy nem pontos. Az ellenfél térfelének közepén történt az eset és nem volt mezhúzás, vagy én másik esetet néztem. Mindegy. Még egyszer mondom, hogy szívesen vitatkozom értelmesen és hidd el meggyőzhető vagyok.

   
 • 133osvald2018június13.10:45ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Semmit nem húzott a szolnoki játékos. Még a fault (bár az lehetett a cél) is határ eset volt. Ilyenből még ezen a meccsen is többet elengedtek.
  ...

  Szerintem is voltak vitatott jelenetek mindkét részről. Egyik csapatnak sem szurkolok, mindkettő unszimpatikus számomra, a Falco kevésbé.

  De amit te a zalai brancs élén művelsz az annyira gyerekes frusztrált kesergés , hogy kilenc éves fiam simán kapna érte pár atyai pofont...

   
 • 132heraklith19902018június13.10:43ÚjVálasz
  Idézet: 810509
  Összes "birózóstól" kérdezem de különösen akik pár perccel a meccs befejezése után , még annak hevében írtak : Visszapörgeted a kétes jeleneteket vagy "rögtönítélsz" a tv alapján ?
  ...

  Személy szerint egyik csapatot sem kedvelem igazán, biztos azért mert irigy vagyok. Nekem teljesen mindegy, hogy ki nyer csak a kettős mérce nem tetszik.
  A TV-ben a legtöbb vitatható jelenetet lassítják, tehát módomban áll prompt ítélkezni.
  Ha a meccs végen csak az egyik fél javára tévednek és ezt több meccsen teszik, akkor nagyobb hiba, mint a meccs elején.
  Egy jó TV-n keresztül a mai lassításokkal meg lehet tévedés nélkül ítélni az eseteket. Nagyon ritka hogy nem.
  Nem számolom a téves ítéleteket. Van ide is oda is, de például a meccsek végére hirtelen megváltozó faulthatár valahogy mindig a kétségtelenül durvábban játszó Falconak kedvez.

   
 • 131cibona52018június13.10:42ÚjVálasz
  Idézet: 810509
  Visszapörgeted a kétes jeleneteket vagy "rögtönítélsz" a tv alapján ? Utána húzol egy strigulát vagy csak érzésre ítéled meg a "hazai pályát " ?
  ...

  Nem rögtön "ítélek", hanem megnézem a lassítást. Nem is ítélek (az a bíró dolga), hanem véleményt mondok. Nem húzok strigulát ,nem érzésre ítélek, hanem megpróbálok szakmai alapon véleményt formálni. Nem adom össze a tévedéseket. Az elején és a meccs végén is lehet egyforma a hiba, mégsem mindegy, hogy mikor történik. A végjátékban nagyobb a súlya, mert már nem lehet sem játékosnak, sem bírónak ellensúlyozni. Nyilván nem lehet minden faultot tévedhetetlenül megítélni a TV alapján. És nem vagyok tévedhetetlen, véleményem van. Nem szurkolok sem a Falconak, sem a Szolnoknak, az én városomban nincs minőségi kosárlabda.
  Én válaszoltam minden felvetésedre, szívesen olvasnám a te meglátásaidat is. Üdv.

   
 • 130C.Zvezda2018június13.10:37ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  "Ha nem dobsz kosarat, nem nyersz meccset."
  Ne legyél ennyire egyszerű, ez a játék sem az!
  ...

  Te félreértettél, nem kicsit.
  Akar Veled a halál vitázni. Sőt, arra kérlek ne írkálj a Falco cikkei alá. Nyilván ezt nem teszed meg, én meg nem korlátozhatlak..

   
 • 129szombathely192018június13.10:35ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Szombathelyiként nyilván tök felesleges bírozni, "érdekes módon"- Szecska mester kivételével- nem is bírozik egy szombathelyi sem.
  ...

  Tenyleg ne erolkodj. Szted van aki komyan vesz meg teged?

   
 • 128szombathely192018június13.10:31ÚjVálasz
  Idézet: 810509
  Visszapörgeted a kétes jeleneteket vagy "rögtönítélsz" a tv alapján ? Utána húzol egy strigulát vagy csak érzésre ítéled meg a "hazai pályát " ?
  ...

  Eddig ha a Falco nyert csak birozott. Egy kicsit mar beteges. Ezert is nagyon nem kell komolyan venni.

   
 • 1278105092018június13.10:24ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Szombathelyiként nyilván tök felesleges bírozni, "érdekes módon"- Szecska mester kivételével- nem is bírozik egy szombathelyi sem.
  ...

  Összes "birózóstól" kérdezem de különösen akik pár perccel a meccs befejezése után , még annak hevében írtak : Visszapörgeted a kétes jeleneteket vagy "rögtönítélsz" a tv alapján ? Utána húzol egy strigulát vagy csak érzésre ítéled meg a "hazai pályát " ? Összeadod a tévedéseket ide is, oda is vagy csak az egyik csapatnak veszed figyelembe ? Nagyobb hiba az ami a meccs végén van mint az elején ? Szerinted minden faultot meg lehet ítélni tévedés lehetősége nélkül a tv -n keresztül ? Szurkoltál valamelyik csapatnak vagy semleges vagy ?

   
 • 126donnarumma2018június13.10:20ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Anélkül, hogy visszanéztem volna 3 eset: 1. Govens javára sportszerűtlen. Mezrángatást mutat a bíró, de a visszajátszásból látszik, hogy éppen hozzáér. 2.
  ...

  A mezhuzas szabalykonyv szerint sportszerutlen hiba..nincs olyan hogy kis huzas-nagy huzas..raadasul felpalyanal, gyorsinditast akadalyozott meg.....
  Varadi esetet visszanezem, nincs elottem a konkret jelenet..de hogy sportszerutlen az nem a fault nagysaga(letaglozta)hatarozza meg...
  a lepattanonal szinten vissza kell neznem, hogy ki mit utott-fogott.de ha Te mar visszanezted, kezseggel elhiszem neked hogy nem labda volt.
  Én is emlekszem 3 vitatott Falco karara torteno fujasra-nem fujasra az utolso negyedben..be is fogom irni a pontos idopontot,hogy mikor tortent az eset...

   
 • 125heraklith19902018június13.10:18ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  A szolnoki jatekos mezt huzott ami a szabalyok ertelmeben sportszerutlen faultot er. Varadi meg utkozott Forddal abban semmi olyan nem volt amiert sportszerutlent kellett volna itelni.
  ...

  Semmit nem húzott a szolnoki játékos. Még a fault (bár az lehetett a cél) is határ eset volt. Ilyenből még ezen a meccsen is többet elengedtek. Váradi egyértelműen megakadályozta a gyorsindítást egy durva belépővel.
  Még a legnagyobb jóindulattal is vagy mindkettő sportszerűtlen, vagy egyik sem.

   
 • 1248105092018június13.10:13ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  A legalapvetőbb, amit már többen leírtak, hogy csak egy példát említsek:
  Browing sportszerűtlen után az elmaradt Váradi sportszerűtlen.
  ...

  Visszapörgeted a kétes jeleneteket vagy "rögtönítélsz" a tv alapján ? Utána húzol egy strigulát vagy csak érzésre ítéled meg a "hazai pályát " ? Összeadod a tévedéseket ide is, oda is vagy csak az egyik csapatnak veszed figyelembe ? Nagyobb hiba az ami a meccs végén van mint az elején ? Szerinted minden faultot meg lehet ítélni tévedés lehetősége nélkül a tv -n keresztül ? Szurkoltál valamelyik csapatnak vagy semleges vagy ?

   
 • 1238105092018június13.10:12ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Anélkül, hogy visszanéztem volna 3 eset: 1. Govens javára sportszerűtlen. Mezrángatást mutat a bíró, de a visszajátszásból látszik, hogy éppen hozzáér. 2.
  ...

  Visszapörgeted a kétes jeleneteket vagy "rögtönítélsz" a tv alapján ? Utána húzol egy strigulát vagy csak érzésre ítéled meg a "hazai pályát " ? Összeadod a tévedéseket ide is, oda is vagy csak az egyik csapatnak veszed figyelembe ? Nagyobb hiba az ami a meccs végén van mint az elején ? Szerinted minden faultot meg lehet ítélni tévedés lehetősége nélkül a tv -n keresztül ? Szurkoltál valamelyik csapatnak vagy semleges vagy ?

   
 • 122Godking2018június13.10:12ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Szombathelyiként nyilván tök felesleges bírozni, "érdekes módon"- Szecska mester kivételével- nem is bírozik egy szombathelyi sem.
  ...

  Te komolyan orvosi eset vagy! Engedd már el ezt az évet!
  Foglalkozz a családdal, vagy építs hajómodellt, vagy a tököm tudja...
  Hidd el, mindenkinek jobb lesz, de főként neked, mert amit itt művelsz arra szavak nincsenek.
  Sok sikert a terápiához!

   
 • 121adsl4653262018június13.10:11ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Na orulok, hogy van aki realisan nezi a dolgokat!
  Az a baj, van itt par ember aki tok mindegy mi volt...
  ...

  Szolnokiként egyetértek veled.Saját magunkat vertük meg.Az egy sportszerütlen fújást leszámítva ami ellenünk történt és nem volt jogos!,mondom ettől még nyernünk kellett volna,de most már mindegy.Holnap nyerni fogunk.CSAK AZ OLAJ!

   
 • 120szombathely192018június13.10:10ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  A legalapvetőbb, amit már többen leírtak, hogy csak egy példát említsek:
  Browing sportszerűtlen után az elmaradt Váradi sportszerűtlen.
  ...

  A szolnoki jatekos mezt huzott ami a szabalyok ertelmeben sportszerutlen faultot er. Varadi meg utkozott Forddal abban semmi olyan nem volt amiert sportszerutlent kellett volna itelni. Ennyi erovel egy meccsen 10 felett lenne a sportszerutlen hibak szama. Szerencsetlen utkozes volt semmi szandekossag nem volt benne meg ha bele is akarjatok magyarazni.

   
 • 119cibona52018június13.10:05ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Azert kivancsi lennek,mi volt az az oruletes hazai pálya ami miatt az Olajnak ki kellett kapnia..Tudsz 1-2 konkret jelenetet? Nyilvan a meccs heveben nekem ez nem tunt fel, de szivesen visszanezem...
  ...

  Anélkül, hogy visszanéztem volna 3 eset: 1. Govens javára sportszerűtlen. Mezrángatást mutat a bíró, de a visszajátszásból látszik, hogy éppen hozzáér. 2. Váradi letaglózza Fordot, ami egyértelmű sportszerűtlen, helyette sima falt. 3. Milosevics belép ziccert dobni, Tóth N. letépi a kezét, feldobás. Ne feledd 3 pont lett a különbség, így már a 2 sportszerűtlen megítélése döntőnek számít. Szívesen vitatkozom, ha van miről.

   
 • 118heraklith19902018június13.10:03ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Azert kivancsi lennek,mi volt az az oruletes hazai pálya ami miatt az Olajnak ki kellett kapnia..Tudsz 1-2 konkret jelenetet? Nyilvan a meccs heveben nekem ez nem tunt fel, de szivesen visszanezem...
  ...

  A legalapvetőbb, amit már többen leírtak, hogy csak egy példát említsek:
  Browing sportszerűtlen után az elmaradt Váradi sportszerűtlen. Ez a két tévedés már valószínűleg önmagában elég volt a meccs eldöntéséhez.

   
 • 117cibona52018június13.10:01ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Nem birozik??olvasd vissza a Szolnok-MTE meccset..:D az évszazad csalását emlegetik..
  ...

  Én konkrét példákat írtam a rájátszásból, te meg jössz egy régebbi meccsel. Egyébként ott egyetlen utolsó másodperces ítéletről ment a vita.

   
 • 116donnarumma2018június13.09:48ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Örülök, hogy egyetértesz velem. Még egy kérdés: Alba-Körmend, Szolnok-Körmend, Kecskemét-Körmend meccseken miért nem "bírózik" a nagyérdemű publikum? Falcónál szinte mindig.
  ...

  Nem birozik??olvasd vissza a Szolnok-MTE meccset..:D az évszazad csalását emlegetik..

   
 • 115donnarumma2018június13.09:41ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Több írásoddal lehetne vitatkozni, ezt most viszont tökéletesen összefoglaltad. Érthető, világos és aki egy picit ért ehhez a játékhoz, felfogja a lényeget.
  ...

  Azert kivancsi lennek,mi volt az az oruletes hazai pálya ami miatt az Olajnak ki kellett kapnia..Tudsz 1-2 konkret jelenetet? Nyilvan a meccs heveben nekem ez nem tunt fel, de szivesen visszanezem...

   
 • 114cibona52018június13.09:35ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Szombathelyiként nyilván tök felesleges bírozni, "érdekes módon"- Szecska mester kivételével- nem is bírozik egy szombathelyi sem.
  ...

  Több írásoddal lehetne vitatkozni, ezt most viszont tökéletesen összefoglaltad. Érthető, világos és aki egy picit ért ehhez a játékhoz, felfogja a lényeget.

   
 • 113szombathely192018június13.09:34ÚjVálasz
  Idézet: luffanat
  Néztem a meccset, olvasgattam a hozzászólásokat. Én tényleg semleges vagyok, nekem az volt a lényeg, hogy jó döntő legyen, ne unalmas, egyoldalú, és ebben nem is csalatkoztam eddig.
  ...

  Na orulok, hogy van aki realisan nezi a dolgokat!
  Az a baj, van itt par ember aki tok mindegy mi volt, hanyszor ismeteltek meg a jelenetet akkor is rossz itelet szuletett amely a Falconak kedvezett. Ez megy mar evek ota. Sokan ebben talaljak meg annak az okat, hogy nem igen tudnak nyerni itt a vendegcsapatok. Erre baszki mester olajat is ontott aki ezt ki is mondta egy olyan meccs utan ahol sajat maga cseszte el a vegjatekot.
  Aztan paran itt kamuserulesekrol beszelnek es megtevesztesrol irnak. En nem tudom hova lehet meg sullyedni de nagyon szomuru ez a dolog.
  Tegnap a Szolnok sajat magat verte meg. Nem kell itt birozni foleg nem fehervari es egerszegi oldalrol.
  A szurkolasrol is lehet vitatkozni de ezerszer ilyen szurkolast mint egy fehervari szinhazat.
  A ket tabor oda vissza kuldi egymast ez igy volt es igy is lesz.

   
 • 112heraklith19902018június13.09:23ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Van egy jó hírem számodra: nem úgy fest a helyzet, hogy az elkövetkező években zalaiként kellene örülnöd "ilyesfajta" győzelemnek.
  ...

  "Ha nem dobsz kosarat, nem nyersz meccset."
  Ne legyél ennyire egyszerű, ez a játék sem az!

  Ezért nehéz a hozzád hasonlókkal vitatkozni, hiszen ha nincs labdád (mert azt mindig az ellenfél kapja vagy faulttal szerzik meg tőled), akkor nem tusz dobni és ha szétvertnek dobás közben, akkor nem dobsz kosarat.

   
 • 111heraklith19902018június13.09:15ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Van egy jó hírem számodra: nem úgy fest a helyzet, hogy az elkövetkező években zalaiként kellene örülnöd "ilyesfajta" győzelemnek.
  ...

  Szombathelyiként nyilván tök felesleges bírozni, "érdekes módon"- Szecska mester kivételével- nem is bírozik egy szombathelyi sem. Nyilván ott mindenki elégedett a játékvezetés, attól eltekintve, hogy páran (magukat védve) leírják, hogy össze-vissza fújtak. Ez mégis jól hangzik, meg ha leírjuk akkor többen el is hiszik.
  Azt is megértem, hogy a legtöbben csak szurkolók és az a néhány, aki érti is a játekot meg eléggé elfogult ahhoz, hogy megmagyarázza magának, hogy minden rendben van.
  A helyzet az, hogy a Falco a playoffban eddig 6 meccset játszott otthon, ebből 5 "egylabdás", de legalábbis az utolsó percben eldőlt meccs volt.
  A helyzet mindegyik esetben az volt, hogy 2-3 negyeden keresztül elfogadható (nem szembetűnő) hazai pályát fújtak a Falconak, amivel nem is lenne semmi gond, ha azt idegenben visszakapnák. A szolnoki meccsen például többször azon kaptam magam, hogy a Falconak szurkolok, majd ott is azért a végére leromlott a jv-k "teljesítménye".
  Ha az 5 hazai meccsből csak 1-2 esetében fújtak volna a végjátékban kb. 70-30 arányban a Falco javára, akkor még el is hinném, hogy ennyire tehetségtelenek a jv-k, de sajnos az igazság az, hogy mind az 5 "egylabdás" meccsen valahogy az a 3-4 (Falco győzelmet erő) sorsdöntő ítelet a Falco javára történt.
  Nem az történt, hogy az egyiken Benikére fújjuk a szándékos faultot a másikon meg Browingra, hanem a kétséges szituációkban rendre a Falco javára "tévedtek".
  Ezt azért aki egy kicsit is érti a játékot az látja. Az más kérdés, hogy ki- mit gondol mögé.
  Mintha arra várnának a jv-k, hogy el tud-e menni az ellenfél 30-al (ekkora különbség azert nincs még az Olaj és a Falco között sem), mert ha nem akkor valamiért az jár a Falconak, hogy az összes végjátékot megnyerje.
  Lehet hogy az is benne van, hogy az a felfogás a jv-k részéről, hogy az utolsó percekben engedik a darálást és erre a Falco a legalkalmasabb csapat, de ezzel együtt is gyanús, hogy a végjátékban rendre a Falco javára tévednek.
  Ezeket a meccseket a végjátékban akár 1-2 téves ítélet is eldöntheti és erre nyilván nem lehet az magyarázat, hogy az első negyedben egyszer kilépett az ellenfél játékosa és nem fújtak be.

   
 • 110cibona52018június13.09:02ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Tisztelt sporttárs...Az első félidőben 6 kovetkezetlen fujás tortent a Falco kárára(az egyik felén fault a másikon nem) amit irtam akkor irtam...ha ott rendesen fújnak, a félidoben 10 zel megyunk...
  ...

  Örülök, hogy egyetértesz velem. Még egy kérdés: Alba-Körmend, Szolnok-Körmend, Kecskemét-Körmend meccseken miért nem "bírózik" a nagyérdemű publikum? Falcónál szinte mindig. Nagyon sokan - mint én is - leírják, hogy semlegesek, de mégis megjegyzik a végjáték fújásait.

   
 • 109C.Zvezda2018június13.08:27ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ezzel az érzéseddel a kisebbséghez tartozol, de nincs ezzel gond.
  ...

  Van egy jó hírem számodra: nem úgy fest a helyzet, hogy az elkövetkező években zalaiként kellene örülnöd "ilyesfajta" győzelemnek. Az elmúlt években nem titkolt Olaj ellenesség volt bennem, ami mostanra teljesen átment zete-albába. Nem értem minek vonaglasz folyamatosan a Falco cikkeinél. Full gáz amit csinálsz.
  Bírózni tök felesleges most is, ezt a múlt meccs utám akkor is megírtam, amikor Szecska nyávogott a bírók miatt. Ha nem dobsz kosarat, nem nyersz meccset. Ennyi a tanulság ebből.
  A Szolnok jó csapat, nagyon kell hajtani ellenük. (A ZTE pl nem jó csapat).
  Kéztörés nem volt, ezt csak néhány ember magyarázza folyamatosan.
  Pusthavar akkor dobott triplát, amikor a legjobban kellett.
  Lényeg: 1:1

  Hajrá Falco!

   
 • 108szbalazs962018június13.08:22ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Kezdenem azzal, hogy furcsa volt ujra szolnoki szurkolokat latni az arenaban.
  ...

  Ez már legalább 8-10 éve történt... Sőt, pontosan be is tudom határolni, azon a parázs Falco- Szolnok mérkőzésen, amikor Pankár Tibor utolsó másodperces, hátraesős, palánkos-mázlis duplája döntött.
  12-14 éves kissrácok voltunk Falco- pólóban, egyikünk sem az a konfliktuskereső, sétáltunk a parkolóhoz, ahol már várt ránk egyikünk apukája, hogy hazavigyen minket.
  Érkezett a vendégek járata, de az nem kisbusz volt, rendes nagy szurkolói busz, gondolkodás nélkül köpdöstek ránk, mutogattak, megdöbbentett az alpáriság felnőtt emberek felől.

  Úgyhogy azóta csak mosolygok, amikor a Falco szurkolóit minősítik mások, mert garantálom, hogyha egy 12 éves kissrác valahogy átjutna a hazai részre, s elszaladna egy üdítőért, egy rossz pillantást sem kapna.

  Csak tudjátok, mi a különbség? Én felfogom, hogy az a 30 balfasz a buszról nem testesítette meg az egész szolnoki kosárlabdázást, s nem vontam le általánosító következtetést a viselkedésükből, olyannyira nem, hogy anno később- mint magyar csapat- folyamatosan szurkoltam az Olajnak az Adria Ligában.
  Ott is van kulturáltan szurkoló családapa, meg hőzöngő balfasz is, épp, mint Szombathelyen.

   
 • 107atibacsi2018június13.08:15ÚjVálasz

  Szolnokiként írom. Jobban érezhető a "kémia" mindenféle tekintetben / játékos- játékos, játékos- szurkoló / most Szombathelyen, megérdemelten nyertek. Az OLAJ-nál valami nem stimmel, meccsek óta figyelem. Perry nagyon ritkán ad labdát Vojának, nem tud belelendülni a játékba. Nem nagyon örülnek egymás kosarának. Ennek ellenére jobb csapatnak tartom az OLAJ-t, be fogja húzni a döntőt. Nekem szimpatikus csapat a FALCO, örülök, hogy velük döntőzünk. Boldog születésnapot a Mesternek is!

   
 • 106donnarumma2018június13.08:10ÚjVálasz
  Idézet: cibona5
  Donnarumma! Légy szíves elemezd ki az utolsó negyed fújásait! Próbáld meg bebizonyítani, hogy most sem volt hazai pálya! Nem fog sikerülni.
  ...

  Tisztelt sporttárs...Az első félidőben 6 kovetkezetlen fujás tortent a Falco kárára(az egyik felén fault a másikon nem) amit irtam akkor irtam...ha ott rendesen fújnak, a félidoben 10 zel megyunk...
  A második félidoben valoban tobbet tevedtek az Olaj kárára...Mondhatnám ossze vissza fujtak, de en is ugy ereztem hogy akkor mar tobbet a mi javunkra.
  Gratulalok a sracoknak, nagyot kuzdottek.Még mindig rengeteg potencial van a csapatban, Szasa-Milos kettos remelem osszekapja magat és akkor 5 meccsre tudjuk kenyszeriteni az Olajt
  Jo volt a hangulat, a vendegszurkolok is jol nyomtak..folyt kov

   
 • 105luffanat2018június13.08:02ÚjVálasz

  Néztem a meccset, olvasgattam a hozzászólásokat. Én tényleg semleges vagyok, nekem az volt a lényeg, hogy jó döntő legyen, ne unalmas, egyoldalú, és ebben nem is csalatkoztam eddig. Azt hittem, hogy Govens kiesésével a Falco esélytelen, de szerencsére rám cáfoltak. És szerintem ez az első számú probléma, hogy az Alba is és a Szolnok is némileg lebecsülte a Falco-t.
  A meccs nekem tetszett, a bírózással egyet is értek, meg nem is. Ugyanis elég sok hibával vezettek a bírók, és mind a két oldalra tévedtek, de nem többet, mint egy átlagos meccsen, csak itt most jobban fáj, mert ez a döntő. Mindkét oldal hozott fel eseteket, amikben többnyire igazuk is van, bár van néhány hozzászóló, aki érzelmi szintre vitte le ezt a kérdést, és a felvetett faultok, vagy azok hiánya a nevetséges kategóriába esne.
  Többen említitek Tóth Norbit, amivel részben egyetértek, mert koordináltsága miatt valóban néhányszor ütemtelenül ér oda, és ha ezt nem fújják be, hát akkor ugye a másik oldal reklamál. Nem nagyon van szó ugyanakkor a Kovács Péterről, akinek a taktikai faultjaiból minimum kettőt akár sportszerűtlennek is be lehetett volna fújni, miután egyszerűen hátulról belekapaszkodik az ellenfélbe - nézzetek lassítást. Ez nekem kb ugyanaz a kategória, mint a Tóth Norbi. De egyébként ilyen példákat oda-vissza lehetne hozni.
  A meccs a Szolnoknak a hat utolsó ponton ment el. Nézzétek vissza a végjátékot: Ford büntetője után 29 másodperc van még. Aki leszedte ziccerben van. Nem dobja rá, passzol, büntetőterületen belülre, ott is ziccer van. Nem dobja rá, kipasszol, ahonnan sül egy reménytelen hárompontos, ki is marad. Ha bedobja egyikük is a ziccert, egypontos meccs 27 másodperccel a vége előtt. Kicsit más lett volna a helyzet a végjátékra, nem?
  Mindenesetre én élvezem továbbra is, legyen egy újabb szoros meccs Szolnokon, nekem mindegy, hogy ki nyer :-)

   
 • 104Piffinger2018június13.07:38ÚjVálasz

  Egyéni gondolat, de szerintem Alekszics mester valami miatt nem nő fel ehhez a döntőhöz...
  Polyák Laci teljes mellőzése talány...Vagy öt támadó fault, vagy öt védő fault benne lehetne, mindemellett a rotáció sem működik nélküle...Sztem. tegnap az Olaj-on is látszott a fáradság. Tóth Zoli szintén játszathatna ha nem is sokat, de amikor megyünk 11 ponttal, akkor egy kis terhet levehetnének a többiek válláról. Browning nagyon szépen felnőtt a feladathoz pl. Tóth Ádámot is többet játszatnám...Sajnos én úgy látom Szekulovics felé megy Alexicsnak és ezt nagyon gyorsan orvosolnunk kellene!
  A hazai pálya sajnos a végén tényleg elkezdett lejteni...Az a szándékos ellenünk, egy kicsit erős volt, de mind emellett a mi ziccereink is ebben az időszakban sorra kimaradtak és ez talán már az előbb említett taktikai hibák miatt kijövő fáradság miatt is lehetett...
  + Azért az nem gyenge, hogy 2018-ban olyan melegháznak beillő csarnokokban játszanak bajnoki döntőt, ahol, ha padlót fog a játékos több perces törlés jön...

  Csütörtökön kellene egy kis erő demonstráció Polyák Laciékkal!!!

  HAJRÁ OLAJ!!!

   
 • 103Dr. Traktor2018június13.07:35ÚjVálasz

  Szép egy meccs volt ismét. Govensnek megint megígérték, hogy nyerni fog a csapata vagy az MKOSZ születésnapi csomagjára fizetett elő Gyuribá?
  Lehet mondani, hogy a szolnok verte meg saját magát az eszetlen kapkodásával a végén, viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy miként hat az egy játékosra, ha a bírók követezetlenűl ítélnek? Szerintem ez bárkit elbizonytalanít. Gondoljunk csak azokra az esetekre, amikor Perl palánkra tör, és három védő áll elé, de még megpróbálja felgyömöszölni a labdát, majd kosár jó plusz büntető, vagy épp két büntető. Hasonló helyzet a másik oldalon... Természetesen teljesen szabályos védekezés Tóth Norbitól, dobás, kimarad, síp néma, pattanót viszi a Falco. Ez tök általános eset és nem csak ezen a megccsen megfigyelhető jelenség volt. Nem akarok bírózni, mert ahogy látom úgy sem fog változni semmi, hiszen azt már többen bebizonyították, hogy ebben az országban pofátlanul hazudni büntetés nélkül lehet.

   
 • 102purple2018június13.07:01ÚjVálasz
  Idézet: vagasi_geri
  Aki ért hozzá, magyarázza már el, hogy Polyák Lacit miért jegeli Alekszics?

  ...

  Tegnap Milo helyett meg kellett volna lépnie, legalább pár percig, aztán látni lehetett volna, működik-e a dolog. De nincs volna, vagy ha.

   
 • 101lassa2018június13.06:40ÚjVálasz
  Idézet: nemdeandre
  Mindent bevet Srecko de jól csinálja kamu ficam,kamu válltörès,következő fèlrevezetès mi lesz,Perl Zolinak aranyere van?pardon ezüst.
  ...

  Nagyon beteg ember lehetsz ...

   
 • 100purple2018június13.06:39ÚjVálasz

  Jó a cikk bevezetője: lézershow! Ez max a falusi búcsúban az, sima fejgép, lámpa, de úgy látszik, a nagy nyugaton ez kuriózum.
  Sajna a végét mi kúrtuk el, és a csapat sem bírta el, hogy a sárgák a végén büntetlenül mészárolhattak a palánkjuk alatt. Ez van, csak az az érdekes, ha a Filkó szarban van a végén, ezt mindig megkapja(pl Alba). Alekszicsnek respect, nem állt le bírózni a meccs végén mint az egyik kollegája a múltkor paraszt módra. Most raajtunk a sor, a következőt be kell húzni, mindenki a Ligetbe, talán mi is tudunk majd 500-an úgy szurkolni, mint odaát 6000-en!

   
 • 99vagasi_geri2018június13.06:33ÚjVálasz

  Aki ért hozzá, magyarázza már el, hogy Polyák Lacit miért jegeli Alekszics?

   
 • 98Muszka79092018június13.06:07ÚjVálasz
  Idézet: sanyi5
  A sötétzalai agyhalottak
  ...

  Szombathelyi gyökérparasztok!!!

   
 • 97Falco19802018június13.05:57ÚjVálasz
  Idézet: nemdeandre
  Mindent bevet Srecko de jól csinálja kamu ficam,kamu válltörès,következő fèlrevezetès mi lesz,Perl Zolinak aranyere van?pardon ezüst.
  ...

  Ne arcoskodj faszikám....!!!!

   
 • 96Falco19802018június13.05:32ÚjVálasz
  Idézet: trumann
  Minden szavaddal egyet kell értenem. Ugyanazt a meccset láttuk! :-)
  Még azt emelném ki, hogy ezt a meccset 3 negyedig a Szolnok irányította, és ugyanolyan játékkal simán megnyerte volna.
  ...

  Lassan az egész ország nekünk fúj:))))))Nem vagytok ti egy "picit" madarak????:)Akármi lesz a vége,s... Zala kifelé,Alba a légiós kontingenssen kifelé,és még a döntő sem lefutott.Darrin Govens respect!!!!!!HAJRÁ FALCO!!!!!!

   
 • 95lakers242018június13.00:57ÚjVálasz

  Nem a bìròkon mùlt, a kezünkben volt a meccs, de nagyon elrontottuk a vègèt. De az hogy lehet hogy a filkòra egy sportszerűtlent se fùjtak rà, több olyan eset is volt amikor lehetett volna. Rànk meg azt az egyet azonnal befùjtàk a rigòk.

   
 • 94csakazalba2018június13.00:43ÚjVálasz
  Idézet: nemdeandre
  Mindent bevet Srecko de jól csinálja kamu ficam,kamu válltörès,következő fèlrevezetès mi lesz,Perl Zolinak aranyere van?pardon ezüst.
  ...

  :-)
  örüljünk, hogy nem Zidane a Falco (vagy másik csapat) edzője, mert akkor meg az lenne a taktika, hogy az ellenfél egyik kulcsemberét tegyük gyorsan harcképtelenné, az meg sokkal rosszabb lenne a riválisokra nézve :-p

   
 • 93nemdeandre2018június12.23:21ÚjVálasz

  Mindent bevet Srecko de jól csinálja kamu ficam,kamu válltörès,következő fèlrevezetès mi lesz,Perl Zolinak aranyere van?pardon ezüst.

   
 • 92mivanmivan2018június12.23:12ÚjVálasz

  A vègjátèk Vojvoda egyènieskedèsèn ment el. Indokolatlanul rádobott hármas, nem is dobóhelyzetből, majd a következő támadásnál a betörèse (valamelyik társa akadályozta), amiből eladott labda lett. Persze a túloldalon pusztavám meg bedobta... Na de nem baj, majd nyerünk legközelebb sz.helyen. Hajrá Olaj!

   
 • 91Barracuda192018június12.23:11ÚjVálasz
  Idézet: hyperpassive
  Nem nagyon érdemes a játékvezetésben keresni a hibát, mert egyrészt tudjuk, hogy a hivatalos álláspont az, hogy ilyen márpedig nincs, másrészt pedig az nem újdonság, hogy Szombathelyen kb.
  ...

  Amit a Szolnok művelt a záró negyedben, az kritikán aluli, mondhatnám, hogy a sport megcsúfolása volt. De nem tudtak annyira sz@rul játszani, hogy a Falco önerőből nyerjen, kellett hozzá rigók hathatós segítsége is. Ha Browning sima faultja technikai, akkor Váradi Ford ellen elkövetett terrorja sima fault, érthető, nem?!

   
 • 90szombathely192018június12.23:10ÚjVálasz
  Idézet: toews1
  Mi a f@szért nyomják ennyire ezt a senkiházi, nulla Falcót? A bb1-et még értem, mert a csicskájuk, dehogy a szövetség mit lát bennük?
  ...

  Es ez az ember is ebben az orszagban lakik, ugyan annyi szavazati joga van mint a tobbieknek. Csodalkozunk, ha a beka segge alatt vagyunk?

   
 • 89szombathely192018június12.23:06ÚjVálasz

  Amugy grat mindket csapatnak igazi playoff meccs volt.
  Folyt a Tiszaligetben ahol ismet a Szolnoknak lesz vesztenivaloja.

   
 • 88szombathely192018június12.22:58ÚjVálasz

  Kezdenem azzal, hogy furcsa volt ujra szolnoki szurkolokat latni az arenaban.
  Aztan folytatnam azzal, hogy ha egy kisbuszbol kikiabalsz anyazva akkor utana allj meg vallald fel magad ne a gazpedalt tapossatok mert ugyan olyanok maradtok mint voltatok.
  A lelaton meg mutogat a sok palcika akit a tetovalas tart ossze.

  Govensnek nem torese volt kar felremagyarazno hanem nyilt ficama. De ez le volt irva nem is ertem mi ez a lazadas ellene.

  A meccsrol meg annyit, aki birozik annak teljesen mindegy mi az eredmeny csak a Falco vesszen. Talan egyszer eljutunk odaig, hogy a sotetek meg az ilyen kuvasz felek gyereket nevelnek es nem a trollkodassal toltik idejuket.

   
 • 87makelovenotwar692018június12.22:55ÚjVálasz

  Kívülállóként én azt látom, hogy az első meccs után egyetértés, korrekt fórumozást folyt.
  Ma egymásnak esnek a szurkerek. Ez számomra megerősíti, hogy a játékvezetés nem volt a helyzet magaslatán. Ennek következménye az Olaj bénázása a negyedik negyedben.
  Nekem szimpatikus, hogy "lehűtötte" a Szolnok vezetőség Andricsot és Milot, de Tóth Norbert "védőmunkáját" látva nem csodálkoztam volna, ha balhé lett volna. Ilyen szempontból Taylor egy jó arc :)
  Érdekes lesz a pénteki meccs, mert újat kell húzni a hazaiaknak, ha győzni akarnak. Kezdődik az edzők közti verseny is!!

   
 • 86nemdeandre2018június12.22:39ÚjVálasz

  Jó kis thriller volt fordulatokkal,kamu kèztörèssel,jó volt a nagycsecsű csaj Srecko mögött.grat a falconak.legalább hálót vágunk az arènában.

   
 • 85sanyi52018június12.22:38ÚjVálasz
  Idézet: uther
  Fáradt vagyok visszaolvasni. Látatlanban Heraklith féle brancs bírózik gondolom.
  ...

  A sötétzalai agyhalottak

   
 • 84hyperpassive2018június12.22:35ÚjVálasz

  Nem nagyon érdemes a játékvezetésben keresni a hibát, mert egyrészt tudjuk, hogy a hivatalos álláspont az, hogy ilyen márpedig nincs, másrészt pedig az nem újdonság, hogy Szombathelyen kb.15, de inkább 20 pontos előnynél kevesebbel menni a végjátékba öngyilkosság. A kapkodó játék sok hibát eredményezett mindkét oldalon, de a Szolnokot érzésem szerint ez jobban megzavarta, nekik ez az improvizatív, sokadik opciós támadásépítés kevésbé megszokott. A Falco jól használta ki a kínált lehetőségeket, különösen az utolsó negyedben. Az Olaj érzésem szerint ott követte el a hibát, hogy abból indult ki, hogy Govens sérült, sem Boriszov, sem pedig Pustahvar nem fog legalább egyet villanni a meccsen, aztán láss csodát, Szása trojkája csak beesett a végén. Pont amikor kell. Lehet mondani, hogy majdnem végig vezetett a Szolnok, de ez úgy őszintén semmit sem jelent az Arena Savariaban.

   
 • 83mrcscs2018június12.22:07ÚjVálasz
  Idézet: mcgr3gor
  Govensnél a törés diagnózisa a helyszínen, röntgen előtt született, és a bb1-en kívül hivatalos fórumon nem jelent meg. A pontos diagnózis végül a ficam lett.
  ...

  Gratula a csapatoknak, parádés meccs volt.
  A sérülésből való feltámadásról annyit, hogy a 12 éves lányomnak egy hete törött el a lábujja a röntgen szerint, de ma U14-és országos döntőn szerzett érmet csapata egyik legjobbjaként. Ilyen, ha valaki él-hal a sportért! További jó meccseket várok, jó szurkolást mindenkinek! Hajrá Falco!
  Hajrá magyar kosárlabda!

   
 • 82MARILLION2018június12.22:07ÚjVálasz
  Idézet: nazol
  Tanult ember lévén sem értem a hozzászólásodat, esküszöm. Vagy ez amolyan fura irónia lett volna irányomba?! Ha igen, elég érdekesen sikeredett.
  ...

  Semmi bántó és ironikus nem akartam lenni.....én a tiszteletet ismeretlennek is megadom,amúgy a tipikus fiatalságomon már én is sajnos túl vagyok! Csak annyira töményen megy már a Falco ellen a hadjárat,hogy furcsának hatott,hogy vannak olyanok is akik nem eleve már a gyűlölet hangján vezetik le azt amit láttak!

   
 • 81barro2018június12.22:06ÚjVálasz

  Grat a Falconak. Megcsinaltak amit az elso meccs utan irtam megvedtek a festeket a masodik felidoben. Mi nem tudtunk mit kezdeni a centereink bekettozesevel becsabdazasaval. Ez Aleksic hibaja volt. Alabjaban veve ide oda hibaztak a birok de a lerohanasoknal rendre a Faconak kedveztek. Borisov hatulrol ut sima fault Browning elolrol technikai...Varadi eluti Fordot (Milosevic ilyen mozdulatert kapott Mafc ellen teko es kiallitast) sima fault. El kellene ezen gondolkodni biro urak. De mondom ha Aleksic tudott volna lepni a Falco jatek valtasara megtarthattuk volna az elonyunket.

   
 • 80MARILLION2018június12.21:59ÚjVálasz

  Ahogy egy ország Fradi ellenes labdarúgásban mert oda nyalnak, úgy lett az ország összes tábora Falco ellenes a kosárlabdában is mert biztos akkor nekünk nyalnak! Hát megértük végre hogy a Falco is így kinőtte magát kis hazánkban a népszerűségben! A Fradi,és a Falco közösen az utálat hajójába,ezt nem gondoltam volna soha! Hát akkor tessék szidjátok közösbe a két klubot és a szurkolóit! Én meg Olajat öntök a tűzre és nesztek, HAJRÁ FALCO ,HAJRÁ FRADI !

   
 • 79szajkosaras2018június12.21:53ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ezzel az érzéseddel a kisebbséghez tartozol, de nincs ezzel gond.
  ...

  Őszintén mondom, hogy inkább tartozom a kisebbséghez, de hű maradok a véleményemhez. Nem kérdőjelezem meg, voltak érdekes fújások, ahogy minden meccsen vannak. De kijelenteni, hogy ez hazai pálya volt, véleményem szerint nevetséges. Miért csak az utolsó 5 percben? Miért nem az elejétől, hogy egy esetleges egylabdás meccsen ne történhessen meg bármi? Idegenben miért nem kapja meg a Falco azokat a fújásokat, amiket otthon igen? A Szolnoknak -3 pontnál labdája volt egyenlíteni, nem jött össze. Ilyen a sport, ilyen a kosárlabda. Ha ebbe a meccsbe bele akartak volna nyúlni, akkor azt nem hiszem, hogy a végjátékban teszik. Lehet, hogy ha objektíven(!) megnéznénk a tévedések számát, akkor az jönne ki, hogy többször hibáztak a hazai csapat javára. Ettől függetlenül előbb érdemes lenne végignézni azokat az alapvető szolnoki hibákat, amiket egy jobb serdülő csapat nem követ már el. Én nem akartam semmilyen csalást belelátni a mai meccsbe, nem is láttam. Tiszteletben tartom a véleményed, de úgy gondolom, hogy most nincs igaza annak, akik szerint hazai fújás volt. Egyébként pedig egyik csapatnak sincs megtiltva, hogy vezessen 15-20 ponttal, hogy egy esetleges rossz döntés befolyásolja a végeredményt.

   
 • 78nazol2018június12.21:48ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Te biztos hogy ugyanazt a meccset nézted mint a többi aki itt újfent tüntet a Falco ellen? Szedd össze újra a gondolataidat és ....
  ...

  Tanult ember lévén sem értem a hozzászólásodat, esküszöm. Vagy ez amolyan fura irónia lett volna irányomba?! Ha igen, elég érdekesen sikeredett.
  A véleményem tartom, nem szeretek a bírókkal foglalkozni. Ebben az konkrétan el kellett volna bírnia az Olajnak a bírói ítéleteket, ha nehezen is. Az utolsó 5 percünk kritikán aluli volt.
  '95 óta szurkolok az Olajnak, hidd el, hogy nagyon régi motoros vagyok, bármilyen vélemény elmondható nyíltan. Ez itt egy kisiskolás szintű fórum, nem mérvadó valójában. Sztem ezt érzik a normális szurkolók is.

   
 • 77uther2018június12.21:44ÚjVálasz

  Fáradt vagyok visszaolvasni. Látatlanban Heraklith féle brancs bírózik gondolom.

   
 • 76MARILLION2018június12.21:38ÚjVálasz
  Idézet: westsucks
  Ja a hangulat extra volt azt még hozzáteszem, jól szurkoltunk mi is grat srácok!!!
  ...

  Te hoztad megint a sportszerű önmagadat! Újabb kalap emelés neked! Ha egyszer összefutnánk az életben (és tudnám hogy te vagy az,te meg tudnád hogy én vagyok az) akkor vendégem lennél egy italra és egy baráti kézfogásra!

   
 • 75Kuvasz2018június12.21:36ÚjVálasz

  Ja szülinap volt, akkor már értem a bírók hozzáállását.

   
 • 74plutyka2018június12.21:36ÚjVálasz

  Ez annyira szánalmas, ha nyer a Falco akkor hazai pálya... Az bezzeg korrekt fújás, hogy 10 pontos előnynél addig nyomják a Szolnokot amíg lesz 10-es fórja... Az persze nem vendegpálya... Tóth Ádám hentes... a betöréseinknél soha senki nem faultot ugye... Csak úgy csattogtak a kezek, de a síp néma maradt... Tavaly pár agyhalott elkezdett bírózni, azóta birka módjára béget az összes mert más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem...
  Biztos szar érzés, hogy a csapatotoknak már vége a szezonnak, de dolgozzátok fel ;-)

  HAJRÁ CSODÁS FALCO!!!!

   
 • 73MARILLION2018június12.21:33ÚjVálasz
  Idézet: nazol
  Gratulálok a Falconak. Én nem láttam a kurva nagy hazai pályát. Belementünk az utolsó 4-5 percbe 8 fórral és onnan totál impotens támadásokat mutattunk be!
  ...

  Te biztos hogy ugyanazt a meccset nézted mint a többi aki itt újfent tüntet a Falco ellen? Szedd össze újra a gondolataidat és ....szólj úgy hozzá ahogy ök szeretnék mert ha nem másítod meg akkor megtalálnak....hisz tudod sosem lehet tudni ki jón a hátad mögött!
  Hiszen most akkora tragédia történt itt ezek szerint,hogy egyesek bicskát nyitogatnának legszívesebben! Azt hiszik biztos hogy egy Falco győzelem miatt ekkorát sérült az aranyvárományos Olaj nimbusza?! Ejjh emberek nem bíztok a csapatotokban mert már nem lehet sima 3-0 !!!! Én akkor sem kaptam görcsöt mikor az elsőn buktunk Vasárnap Szolnokon! Ez Sport és mindenki nem lehet bajnok! Ma nekem holnap neked! HAJRÁ FALCO !

   
 • 72leklibajsza2018június12.21:32ÚjVálasz
  Idézet: tom67
  Vicc ez a Szolnok a 6 pontjával az utolsó negyedben! Ezt a meccset nem a Falco nyerte meg, mert közük nem volt a meccshez, hanem a Szolnok vesztette el.
  ...

  Jól megmondtad! Bravó! 5 pont a Hugrabugnak!

   
 • 71wearebasketball2018június12.21:30ÚjVálasz

  Komolyan itt egyes (ellen)szurkolòk habzò szàjjal valò fröcsögèse ès utàlata orvosi eset màr.... nèha olyanokat irogattok, hogy azt kell, hogy gondoljam, kèpesek lennètek komolyabban bàntani tetlegesen is a jàtèkosokat/vezetôket/szurkolòkat ha arròl lenne szò....
  Normàlis Olaj szurkolòknak ès màs csapatok szurkolòinak köszönjük a gratulàciòt!
  Èn gratulàlok a sajàt csapatomnak de az Olajnak is!

   
 • 70zlc12018június12.21:29ÚjVálasz

  Ezt még leírom és befejeztem. Minden tisztelem Perl Zolikának, aki szerintem az egyik legjobb magyar játékos, de számomra annyira szembeötlő volt (mondjátok hogyha ezt nagyon rosszul láttam), hogy az általa elkövetett faultokból szinte semmit nem fújtak le.

   
 • 69szbalazs962018június12.21:29ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  Grat a Falconak a győzelemhez!

  Idegtépő meccs volt végig. Ezt most szívvel nyerte a Falco.
  Elhúztak a 2. negyedben több mint 10 ponttal de érezni lehetett, hogy vissza fogunk jönni.
  ...

  Korrekt!

   
 • 68falco20112018június12.21:23ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Nálunk viszont Milosevics tényleg nem egészséges.Látszott a mozgásán,máskor olyan elképzelhetetlen lett volna,hogy lábbal megverjék,most többször is.Időkérésnél jegelte mindkét karját és ez nem jó.
  ...

  Igazad van! egy jó Milo hiányzott a csapatodból.

   
 • 67mcgr3gor2018június12.21:23ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Nálunk viszont Milosevics tényleg nem egészséges.Látszott a mozgásán,máskor olyan elképzelhetetlen lett volna,hogy lábbal megverjék,most többször is.Időkérésnél jegelte mindkét karját és ez nem jó.
  ...

  Nem követtem a ti sérültlistátokat, Voja sem 100%-os? Vagy csak sejthető valami? Amúgy amikor az első két tripláját beverte az elején, akkor azt hittem kivégez minket... Ehez képest tényleg elég halvány volt a továbbiakban.

   
 • 66udii2018június12.21:22ÚjVálasz

  Köszönjük a DRAPIT, SÁLAT, MAJMOT. :)) Milyen furcsa hogy csak a sötétek meg az asszonykórus bírózik... Szánalmas. :D Az ott lévő szurkolók szinte egyszer se lázadoztak a bírók miatt, de itt mindenki. :))

   
 • 65falco20112018június12.21:21ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Én is azoknak a szurkolótársaimnak adok igazat,akik szerint mi csesztük el,függetlenül a körülményektől.Ezt meg kellett volna nyerni.Vojvoda megint betlizett és már nem először.
  ...

  ha figyelmesen és főleg értelemszerűen olvastad volna a hireket, akkor tudnád - többször is írta a BB1., hogy nyilt ficama volt., egy hét rögzítő kötés után kapta ezt a kis kötés szerűséget. és ha figyelted a játékát, dobni nem is igen tudott, mert a támasztó újját nem tudja használni. Egy 3-ast dobott meg pár büntit.

   
 • 64tom672018június12.21:21ÚjVálasz

  Vicc ez a Szolnok a 6 pontjával az utolsó negyedben! Ezt a meccset nem a Falco nyerte meg, mert közük nem volt a meccshez, hanem a Szolnok vesztette el.

   
 • 63bp0012018június12.21:21ÚjVálasz

  Grat a Falconak a győzelemhez!

  Idegtépő meccs volt végig. Ezt most szívvel nyerte a Falco.
  Elhúztak a 2. negyedben több mint 10 ponttal de érezni lehetett, hogy vissza fogunk jönni. Átvettük a vezetést amit a végéig egész jól tartottuk, köszönhetően a jó lepattanózásunknak és a Falco gyengébb dobóteljesítményének. Majd jött ez esztelen játék...

  Az utolsó 5,5 perc 10-1 lett a Falconak. Egy árva büntetőt sikerült összehoznia nagyszerű csapatunknak. Nem tudom volt-e már idén ilyen de így nem is érdemeltünk győzelmet. Ész nélkül erőltettük a palánk támadását miközben azt jól védték a hazaiak és a bírók is hagyták a keményebb játékot ebben az időszakban. Sokkal jobban szét kellett volna húzni a védelmüket hiszen már hulla fáradtak voltak, de mi toltuk a körtébe a labdát. Ez nagy hiba volt. Ugyanakkor mi gyengébben védtük a gyűrűt.

  Voja ma csak az első negyedben volt jó. Pedig kellene a jó játéka végig mert azért nélküle semmivel sem vagyunk erősebbek, főleg így hogy Govens is visszatért (aminek örülök). Tóth Ádámot nem szabad a pályára engedni, ő kevés már ehhez a szinthez. Mint elefánt a porcelánboltban... Vele nagyon gyengék vagyunk.

  Meg lehetett volna ez a meccs, tudunk stabilan vezetni Szombathelyen is, de ugyanúgy elbasztuk a végét mint anno októberben az első meccsen.
  Egyébként jó meccs volt :)

  Hajrá Olaj!

   
 • 62westsucks2018június12.21:21ÚjVálasz

  Ja a hangulat extra volt azt még hozzáteszem, jól szurkoltunk mi is grat srácok!!!

   
 • 61heraklith19902018június12.21:21ÚjVálasz
  Idézet: szajkosaras
  Sokszor szimpatikus, és viszonylag szakmai hozzászólásokat írsz. Azonban nem tudlak komolyan venni, mert már majdnem hadjáratot folytatsz a Falco ellen a negyeddöntők óta.
  ...

  Ezzel az érzéseddel a kisebbséghez tartozol, de nincs ezzel gond.
  Én szombathelyiként biztos, hogy nem tudnék felhőtlenül örülni az ilyen győzelmeknek, de nyilván a legtöbben meggyőzik magukat és egymást, hogy ez egy korrekt meccs volt. Ilyen az emberi természet, szeretne mindenki boldog lenni...
  Az viszont jó hír, hogy a darálás ellenére nem sérült meg senki. Kovács és - Benike miatt -Norfleet nem álltak tőle messze.

   
 • 60adsl4653262018június12.21:20ÚjVálasz
  Idézet: mcgr3gor
  Govensnél a törés diagnózisa a helyszínen, röntgen előtt született, és a bb1-en kívül hivatalos fórumon nem jelent meg. A pontos diagnózis végül a ficam lett.
  ...

  Nálunk viszont Milosevics tényleg nem egészséges.Látszott a mozgásán,máskor olyan elképzelhetetlen lett volna,hogy lábbal megverjék,most többször is.Időkérésnél jegelte mindkét karját és ez nem jó.Nélküle nehéz lesz behúzni,főleg úgy hogy Vojvoda még mindig nem az igazi.

   
 • 59arpadarpad2018június12.21:17ÚjVálasz
  Idézet: szbalazs96
  Gyerekek, ha máshol is kimenne 3000 ember (egyáltalán lenne hozzá infrastruktúra), s hasonló atmoszféra lenne, nem tornatermekben mennének a meccsek jó esetben 1500 ember előtt, akkor lehet...
  ...

  Tehàt, ha az orszàg minden rèszèből kommentelő szurkolók azt írják, hogy a sporik elfújták a meccset, akkor hidd el, hogy elfújták.
  Amúgy ettől függetlenül, akkora előnyből ezt be kellett volna húzni. A 3000 ember befolyásol sztorit hagyd a francba, azzal, csak magad égeted. Egyrészt elismered a rossz fújást, másrészt legitimizálod. A sporikat amúgy 35 petcig nem zavarja, akkor az egyik számol....2998-2999-3000
  Hú sokan vannak... kezdjünk el tévedni a hazaiak javára.

   
 • 58Falcofun2018június12.21:14ÚjVálasz

  Értelmesen el kell olvasni Alekszics nyilatkozatát. Abban minden benne van. Aztán nem kell bírózni.Párharc 1:1. Bármi lehet még. Ma a Falco nyert(remélem csütörtökön is lesz némi sansz) A lényeg, hogy az összes meccs ilyen izgalmas legyen ami hátra van, s Falco nyerjen végén. Gyerünk Nagy Falco

   
 • 57mcgr3gor2018június12.21:14ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Én is azoknak a szurkolótársaimnak adok igazat,akik szerint mi csesztük el,függetlenül a körülményektől.Ezt meg kellett volna nyerni.Vojvoda megint betlizett és már nem először.
  ...

  Govensnél a törés diagnózisa a helyszínen, röntgen előtt született, és a bb1-en kívül hivatalos fórumon nem jelent meg. A pontos diagnózis végül a ficam lett. Ez már alapesetben a mindenhol megírt 2-3 hét kihagyás, nem a töréssel járó fél év. Egy sportoló esetén helyrerakással, rögzítéssel, professzionális gyógytornával, meccs előtti fájdalomcsillapító injekció kombóval valamennyire játékra alkalmas állapotba hozható. Azt nem mondom hogy orvosilag javasolt, de pl az egész amerikai foci úgy ahogy van nem az :D Mindenesetre az összeesküvés-elméleteket túlzásnak érzem, Srecko is nyilatkozta, hogy saját felelősségre játszott. 19-re húzott lapot, egyelőre úgy tűnik bejött, majd holnap reggel kiderül, a terhelés mennyire fáj neki. Gyanítom k*rvára :D

   
 • 56westsucks2018június12.21:13ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Én is azoknak a szurkolótársaimnak adok igazat,akik szerint mi csesztük el,függetlenül a körülményektől.Ezt meg kellett volna nyerni.Vojvoda megint betlizett és már nem először.
  ...

  Tényleg ez hogy lehet hogy valakinek több helyen eltörik a keze és 5 nappal később játszik?? Anno Kálmán Laci eseteinél is azt hittem hogy valami csodadoktor lehet Szombathelyen, ezek után pedig tuti :-)))))
  Félreértés ne essék a válogatott miatt örülök hogy játszik csak miért kell évről évre kamuzni ezekkel a kacsa hírekkel????
  Legalább ha nyerünk, nem lesz mire fogniuk....

   
 • 55szajkosaras2018június12.21:11ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Azon gondolodj, hogy miért dobtak 6 pontot a záró negyedben! Büntetőt kellett volna kb. 20-at dobniuk, a baltásoknak meg mindezt a padról nézni.
  ...

  Sokszor szimpatikus, és viszonylag szakmai hozzászólásokat írsz. Azonban nem tudlak komolyan venni, mert már majdnem hadjáratot folytatsz a Falco ellen a negyeddöntők óta. Nem szurkolok most egyik csapatnak sem, de az én érzésem szerint ma megérdemelten nyert a hazai csapat. Nem kell velem egyetérteni, nem nyilatkoztatok ki semmit, én így láttam.

   
 • 54castle2018június12.21:11ÚjVálasz

  Gratulálok mindkét csapatnak! :) Igazi döntőbeli meccs volt. Szrecsi nem hiába sirdogált vasárnap, megkapta a büntetőit. Kár, hogy áttvette Lóránt, Keller bírózását, mintha a Szombathely otthon nem kapná meg a sima hazai pályát. Ennek ellenére egy kis pontossággal a végén simán meglehetett volna! De kár ezzen rágódni! Csütörtökön mindenki a Ligetbe!

  Csak az OLAJ!!!

   
 • 53falco20112018június12.21:09ÚjVálasz
  Idézet: nazol
  Gratulálok a Falconak. Én nem láttam a kurva nagy hazai pályát. Belementünk az utolsó 4-5 percbe 8 fórral és onnan totál impotens támadásokat mutattunk be!
  ...

  Respect!

   
 • 52heraklith19902018június12.21:09ÚjVálasz
  Idézet: szajkosaras
  Semleges nézőként úgy gondolom, hogy egy kifejezetten izgalmas, fordulatos meccs volt, méltó egy döntőhöz.
  ...

  Azon gondolodj, hogy miért dobtak 6 pontot a záró negyedben! Büntetőt kellett volna kb. 20-at dobniuk, a baltásoknak meg mindezt a padról nézni.

   
 • 51trumann2018június12.21:07ÚjVálasz
  Idézet: vebsztanhalu
  Gratulálok a Falco-nak. Ezt a meccset a Szolnok vesztette el, magát verte meg. Azonban hozzá tartozik a hazai pálya, amit az utolsó negyedben kapott a Szombathely.
  ...

  Minden szavaddal egyet kell értenem. Ugyanazt a meccset láttuk! :-)
  Még azt emelném ki, hogy ezt a meccset 3 negyedig a Szolnok irányította, és ugyanolyan játékkal simán megnyerte volna.


  A legnagyobb hibát Kapitány követte el, hogy nem fújt visszajátszást!

  Le kell vonni az éves tanulságot, legalább 20 ponttal jobbnak kell lenni!!!

   
 • 50kozonsegesidegen2018június12.21:03ÚjVálasz
  Idézet: ericcartmen
  Bár anyád baszták volna ki a kocsmából mikor teherbe esett veled...
  ...

  :D valami erősebbet lègyszi. Ez ma este kevès lesz cimballllooom :D

   
 • 49toews12018június12.21:02ÚjVálasz

  Mi a f@szért nyomják ennyire ezt a senkiházi, nulla Falcót? A bb1-et még értem, mert a csicskájuk, dehogy a szövetség mit lát bennük? Csak a pénzre tudok gondolni, de ez meg már az ügyvédek dolga lesz... Ráadásul egy mágus is segíti a csapatot, mert a "súlyos sérülésből" csodaszámba ment a felépülés...

   
 • 48adsl4653262018június12.21:02ÚjVálasz

  Én is azoknak a szurkolótársaimnak adok igazat,akik szerint mi csesztük el,függetlenül a körülményektől.Ezt meg kellett volna nyerni.Vojvoda megint betlizett és már nem először.Ha csak 2 dobása bemegy,már hűthetnénk a pezsgőt.Jó...tudom hogy ez nem így működik a másik oldalon is mondhattak volna hasonlót.Most már mindegy,nem kell rugózni rajta, a hazai meccseinket hozni kell.Előbb utóbb a Falcó is kifullad,és itt álljunk meg egy pillanatra: Govens...Árulja már el valaki,mi volt az a csodagyógyszer,amitől 3-as törés ilyen gyorsan gyógyul,mert ezt szabadalmaztatni kell.Tiszta kálmánlacis módszer.Ő is sokszor volt halálos beteg,aztán hirtelen felgyógyult.Én az ilyet nem tartom sportszerű dolognak,dehát nézőpont kérdése.Csütörtökön nyerni kell!CSAK AZ OLAJ!

   
 • 47szajkosaras2018június12.21:01ÚjVálasz

  Semleges nézőként úgy gondolom, hogy egy kifejezetten izgalmas, fordulatos meccs volt, méltó egy döntőhöz. Nem gondolom, hogy a sporik hazai pályát fújtak volna, ha egy csapat 6 pontot képes összehozni a záró negyedben, akkor nem meglepő, hogy nem sikerül nyernie. Nem csak Szombathelyen, hanem bárhol az országban. A látványos játék mellett mindkét csapat sokat hibázott, rengeteg eladott labda volt, főleg szolnoki oldalról. A hiszti nekem sem szimpatikus a játékosok részéről, azonban ez a Falco ma csapatként tudott az Olaj fölé nőni, mindig akadt valaki, aki a hátára vette a többieket. Remélem, hogy még három hasonló meccset láthatunk! Egy ilyen összecsapásért, mint a mai, megéri leülni a tv elé.

   
 • 46kkrisz112018június12.21:01ÚjVálasz

  Mindkét csapat szimpatikusabb nekem idén mint amúgy szoktak!
  ezt a falcot 3 ‘dolog’ húzza le a szememben, de az elképesztően:
  - az utolsó negyed végi szokásos fujasok
  - a szurkolótábor (legalja!!)
  - Tóth Norbert ( nem tudom elmondani mennyire undorító játékos, Csaplár Nagy Ervini maggasagokba jut évről évre)

   
 • 45zlc12018június12.21:00ÚjVálasz

  Eddig még nem írtam soha és inkább azok táborát gyarapítottam, akik azt mondják, hogy fölösleges bírózni, nem ezen múlik, stb..., de most úgy érzem, mint FÜGGETLEN kosárlabda szerető, hogy írjak egy pár sort, mert ami támogatást megkapott a FALCO hazai pályán a bíróktól az egyszerűen gusztustalan volt. Részleteket fölösleges írni, aki tényleg nem elvakultan nézi a meccset az úgyis látta. Ezek után inkább az OLAj-nak fogok szurkolni.

   
 • 44ericcartmen2018június12.20:59ÚjVálasz
  Idézet: osvald
  Ezerszer inkább wgy Falco mint az olaj
  ...

  A kengurut megetettétek már?

   
 • 43szbalazs962018június12.20:59ÚjVálasz

  Igen, itt is van a kulturált, iskolázott keleti válasz! :)
  Milyen hitelesen emelitek fel a hangotok a kultúra pártján! ;)

   
 • 42e.t.2018június12.20:58ÚjVálasz

  Tv nézőként a kommentátor borzalmas volt! Élvezhetetlen és egyértelműen a Falconak szurkolt. Soha nem engedném újra Falco meccset közvetíteni .

   
 • 41osvald2018június12.20:58ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem csoda, hogy egy ország szurkol a Falco ellen. TV-s meccsen ezt ilyen nyiltan vállalni?
  Ezt a Falcot (főleg otthon) csak úgy lehet megverni, ha esélyt sem kapnak a jv-k a fordításra.
  ...

  Ezerszer inkább wgy Falco mint az olaj

   
 • 40westsucks2018június12.20:57ÚjVálasz

  Istenem Voja, Milo, Ford mit műveltetek???? Remélem ellgondolkodtok kicsit, hogy lehet ilyen idiótán játszani???
  Megnyerhettük volna még így is de ez rém gyenge volt.
  Csütörtökön mutassuk már meg a kurva életbe!!!!!
  Hajrá Olaj!

   
 • 39asd1232018június12.20:57ÚjVálasz
  Idézet: vebsztanhalu
  Gratulálok a Falco-nak. Ezt a meccset a Szolnok vesztette el, magát verte meg. Azonban hozzá tartozik a hazai pálya, amit az utolsó negyedben kapott a Szombathely.
  ...

  Ez szép tiszta elemzés

   
 • 38ericcartmen2018június12.20:57ÚjVálasz
  Idézet: kozonsegesidegen
  Indul a csónak bohócok :D
  Mèg annyi, hogy Andricot 1 negyed alatt ki lehetne baszni. UndorìTó szar
  ...

  Bár anyád baszták volna ki a kocsmából mikor teherbe esett veled...

   
 • 37alazala2018június12.20:56ÚjVálasz
  Idézet: guczi
  Az 5 eladott labdából sok volt fault, amit nem fújtak be. Mint ahogy a kihagyott közelik sem véletlenül maradtak ki.
  ...

  +1

   
 • 36heraklith19902018június12.20:56ÚjVálasz

  Baltás Norbit 5 perc játék után ki kellett volna pontozni, egy szabályos megmozdulása nem volt. Zozoka majdnem megöli a levegőben Kovácsot az sima fault, Govenshez majdnem hozzáérnek az szándékos.

   
 • 35ericcartmen2018június12.20:56ÚjVálasz
  Idézet: kkrisz11
  Tóth Norbert a legundorítóbb NB1es játékos jelenleg! Egy szabályos megmozdulása nincs ennek a gyökernek.
  ...

  Egyetértek. Igazi gyökér, de nekem Váradival együtt. 6 ponttal és 3 játékvezetővel meg egy szülinapos edzővel szemben nem lehet nyernünk. Ott hon sima lesz. Így kihozták 1 labdás meccsre...

  És a csodás szurkolásért grat...csodás volt kultúrnyugat...

   
 • 34Muszka79092018június12.20:55ÚjVálasz

  Én ezen már csak nevetni tudok hogy egy bajnoki döntőt sem lehet tisztességesen végigfújni baszi!! Ezt a fa...... pó Falcót miért kell mindig kihúzni a szarból a végén a szürke gyökereknek. Azért mindennek van határa!!!

   
 • 33arpadarpad2018június12.20:55ÚjVálasz

  1:1
  Ennyi

   
 • 32guczi2018június12.20:55ÚjVálasz
  Idézet: Falcofun
  Jajj már megint a bírózás. Mennyi tudatlan van itt.
  Az utolsó negyedben a 5 eladott labdát is a bírók csinálták... meg a 6 dobott pontot meg a 8 kihagyott triplát is. Hajrá Falco.
  ...

  Az 5 eladott labdából sok volt fault, amit nem fújtak be. Mint ahogy a kihagyott közelik sem véletlenül maradtak ki. Az egész meccsen vállalhatóan fújtak, erre az utolsó 5 percben megint előjött a szokásos. Ja, és Szrecskó 2 faultos nyilatkozata margójára: A 4. meccsen a ZTE ellen, az utolsó percig 2 büntető állt a vendég Falco 21-vel szemben. A végére lett összesen 6 büntije a ZTE-nek.

   
 • 31rolla2018június12.20:55ÚjVálasz
  Idézet: kozonsegesidegen
  Indul a csónak bohócok :D
  Mèg annyi, hogy Andricot 1 negyed alatt ki lehetne baszni. UndorìTó szar
  ...

  Nyomás vissza a közmunkára segédmunkásagyú.

   
 • 30apuci19752018június12.20:54ÚjVálasz

  Srecko megkapta a szülinapi ajándékát...... hazai pálya,szép fújások, dobhattak büntiket ..... Így lehet szép a győzelem f@szko-nak....örüljetek.... Hajrá Olaj!!!!!

   
 • 29szbalazs962018június12.20:54ÚjVálasz

  A korrekt Olaj-szurkolók gratulációját köszönjük!
  Nagyon jó csapatuk van, örülhetnek, mert legalább 1 méccsel már minimum többször látják őket idén játszani.

   
 • 28Beniben2018június12.20:53ÚjVálasz

  Azért ez elég gáláns ajándék volt...
  Kicsit szerényebben sporik!

   
 • 27szbalazs962018június12.20:52ÚjVálasz

  Gyerekek, ha máshol is kimenne 3000 ember (egyáltalán lenne hozzá infrastruktúra), s hasonló atmoszféra lenne, nem tornatermekben mennének a meccsek jó esetben 1500 ember előtt, akkor lehet, hogy ott is lehetne hatni a bírókra. Két olyan ítéletre emlékszem, ami tényleg tévedés volt a javunkra, egy palánk alatti and1, illetve a sportszerűtlen.
  Ettől függetlenül voltak tévedések ide is, oda is, Szása triplájára gond nélkül lehetett volna fújni a +1-et, s már korábban eldőlhetett volna.

  Egyébként, megint megkérdezem, kinek, s minek áll érdekében, hogy a Falco az Olajjal szemben előnyt élvezzen, s ez a privilégium miért csak hazai pályán illeti meg a csapatot?
  Ugyanmár… :)

   
 • 26Kuvasz2018június12.20:52ÚjVálasz

  Szova mennyit perkál a sporiknak???

   
 • 25vebsztanhalu2018június12.20:52ÚjVálasz

  Gratulálok a Falco-nak. Ezt a meccset a Szolnok vesztette el, magát verte meg. Azonban hozzá tartozik a hazai pálya, amit az utolsó negyedben kapott a Szombathely. Konkrétan : 7 perc környékén gyorsan sok fault a Szolnoknak, hogy bónuszban legyenek. Aztán Govens mez simítása Perry-től szándékos, Pustahvar utolsó percbeni faultja Fordon sima falt, pedig úgy ütött lefelé mint annak a rendje. A végén hatalmas visszajátszás volt, Govensről pattant vissza, de nem fújták le. Váradi hármasa előtt akkora lépés hiba volt Taylortól, hogy az hihetetlen. Tóth Norbi védekezése tényleg az ütlegelés volt, Andric ellen ez volt a védekezési stratégia azzal a különbséggel, hogy Szolnokon ezekért rendre megkapta a hazai csapat a büntetőket, most nem. Azt a pluszt ami kellett megkapta az utolsó negyedben a Falco, annak rendje és módja szerint, ahogy azt mindig is megkapják. Amúgy az utolsó hét perc kivételével korrekt volt a játékvezetés. De nincs ezzel probléma, mert mint mondottam ezt a Szolnok vesztette el, saját magát verte meg. Gratulálok mégegyszer a Falconak, jó meccs volt.

   
 • 24kozonsegesidegen2018június12.20:52ÚjVálasz

  Indul a csónak bohócok :D
  Mèg annyi, hogy Andricot 1 negyed alatt ki lehetne baszni. UndorìTó szar

   
 • 23asd1232018június12.20:51ÚjVálasz
  Idézet: kkrisz11
  Tóth Norbert a legundorítóbb NB1es játékos jelenleg! Egy szabályos megmozdulása nincs ennek a gyökernek.
  ...

  +1 váradinak még van mit tanulnixd

   
 • 22heraklith19902018június12.20:51ÚjVálasz

  Nem csoda, hogy egy ország szurkol a Falco ellen. TV-s meccsen ezt ilyen nyiltan vállalni?
  Ezt a Falcot (főleg otthon) csak úgy lehet megverni, ha esélyt sem kapnak a jv-k a fordításra. Egy 30 pontos előnnyel a félidőig talán...

   
 • 21alazala2018június12.20:50ÚjVálasz

  GYEREKEK EZ MEGINT MI VOLT??? TE JÓ ÉG...

   
 • 20freebulletz2018június12.20:49ÚjVálasz

  Várom a következő napokban az interjúkat az összes játékostól, hogy mekkorát küzdöttek.

   
 • 19asd1232018június12.20:49ÚjVálasz
  Idézet: Falcofun
  Jajj már megint a bírózás. Mennyi tudatlan van itt.
  Az utolsó negyedben a 5 eladott labdát is a bírók csinálták... meg a 6 dobott pontot meg a 8 kihagyott triplát is. Hajrá Falco.
  ...

  Te mit néztél komolyan? Milosevic mellett elsétál govens és 2+1? Az a sportszerűtlen? Palánk alatt mindent lehetett majdnem hogy karatéztak. 3 faultja volt a falconak az utólsó percig..

   
 • 18nazol2018június12.20:49ÚjVálasz

  Gratulálok a Falconak. Én nem láttam a kurva nagy hazai pályát. Belementünk az utolsó 4-5 percbe 8 fórral és onnan totál impotens támadásokat mutattunk be! Milosevics sajnos ma nagy betli volt, de nem rajta múlt. Csütörtökön újra győzni kell!
  Hajrá Olaj!

   
 • 17Luminas2018június12.20:49ÚjVálasz

  Grat a Falconak, küzdöttek, szerintem is volt sok rossz fújás, de 6 dobott ponttal nem lehet negyedet nyerni. Hajrá Olaj!

   
 • 16kkrisz112018június12.20:48ÚjVálasz

  Tóth Norbert a legundorítóbb NB1es játékos jelenleg! Egy szabályos megmozdulása nincs ennek a gyökernek.

   
 • 15cibona52018június12.20:48ÚjVálasz

  Donnarumma! Légy szíves elemezd ki az utolsó negyed fújásait! Próbáld meg bebizonyítani, hogy most sem volt hazai pálya! Nem fog sikerülni.

   
 • 14papajozsi2018június12.20:47ÚjVálasz

  az utolsó 5 percben az Olaj fejetlenül - eszetlenül játszott .......
  leadta a 10 pontos előnyét és ez lett a vége .......

   
 • 13royalka2018június12.20:47ÚjVálasz

  A Szolnoknak nem sikerült nyerni 8 ember ellen. Csütörtökön simán behúzzák otthon.

   
 • 12szakadtgepard2018június12.20:46ÚjVálasz

  Az tény, hogy nagyot küzdött a falco. Végig jól játszottak, de azért szükség volt a hazai pályára a végén... :)

   
 • 11Falcofun2018június12.20:46ÚjVálasz

  Jajj már megint a bírózás. Mennyi tudatlan van itt.
  Az utolsó negyedben a 5 eladott labdát is a bírók csinálták... meg a 6 dobott pontot meg a 8 kihagyott triplát is. Hajrá Falco. Semmi nem dőlt el 1-1. Csütörtökön folytatás.

   
 • 10arthas2018június12.20:46ÚjVálasz

  Hazai pályát megkapta a falco rendesen... Hajrá olaj! Nyerjétek meg!

   
 • 9heraklith19902018június12.20:45ÚjVálasz

  Ha az Olaj nem rendelkezik olyan sportdiplomáciával, hogy ennek a csalás-sorozatnak véget vessen, akjor senki.

   
 • 8toews12018június12.20:45ÚjVálasz

  Erre az eseményre elélvezett a bb1? Ilyen undorító csapat, mint ez a mostani Falco, 15 éve nem volt a magyar NBI-ben! Szegény, egész idényt kihagyó Govens mégis pályára lépett... Megható...

   
 • 7bball242018június12.20:45ÚjVálasz

  5 perccel a vége előtt jött a sporiknak a füles

   
 • 6asd1232018június12.20:45ÚjVálasz

  Senkinek nem sikerül nyerni itt xd az alba is megpróbált ugy hogy az utolsó megyedbem 10el ment hát akkor is jött egy kamu sportszerűtlen akkor is szét lehetett fááájtólni a meccset ahogy szecsko nagy edző mondaná. Tök mindegy akkor 3-2 lesz :) csak erre ne legyenek már büszkék a szombathelyiek..

   
 • 5purple2018június12.20:45ÚjVálasz

  Csak összehozták a szürkék a végét. Grat!

   
 • 4karolin2018június12.20:45ÚjVálasz

  Ennyit a söprésről..NAGY VOLT A MELLÈNY!!

   
 • 3rolla2018június12.20:44ÚjVálasz

  Durva hazai pálya a végén
  Kiváncsi vagyok, hogy Szrecskó kurvájának tetszette-e.

   
 • 2Kuvasz2018június12.20:44ÚjVálasz

  Megint akkora hazai pályát kapott a filco, mint állat. Így nem is fog nyerni ott egy csapat sem, szégyen és felháborító!!!

   
 • 1memphis2018június12.20:43ÚjVálasz

  Az utolsó 5-6 percben amekkora hazai pályát kaptak nem volt nehéz nyerni....

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!