Raksányi és Nagy távozik Miskolcról

Miskolc - Személyes okok miatt. Zele, Szabó és Kiss azonban maradnak.
 
 
 
 
 

Raksányi és Nagy távozik Miskolcról

Miskolc - Személyes okok miatt. Zele, Szabó és Kiss azonban maradnak.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A dvtk.eu oldal beszámolója szerint az Aluinvent-DVTK csapatánál három játékos maradása biztos: a két felnőtt válogatott, Zele Dorina és Szabó Fanni mellett az U18-as válogatott Kiss Angelika is piros-fehérben folytatja. Raksányi Krisztina és Nagy Dóra azonban személyes okokból más csapatnál képzeli el a jövőjét, a légiósok pedig nem nyújtottak olyat, ami indokolta volna marasztalásukat, helyettük új külföldiekben gondolkodnak.

A tavalyi légiósok közül az amerikai Brewer és a lett Melnika sorsáról nem lehet biztosat tudni, azt azonban a BB1.hu korábban már megírta, hogy az amerikai Fontenette az izraeli Rishon Le-Zion csapatánál folytatja pályafutását.

A szakmai igazgatót (Völgyi Péter) már bejelentette a klub, a vezetőedzőre azonban még néhány hetet várni kell. A BB1.hu korábban már megírta, információink szerint Cziczás László lesz a befutó a posztra.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!