„Várom az NBA-draftot, egész életemben erre készültem”

Los Angeles - Golomán György a Lakersnél találkozott Magic Johnsonnal is.
 
 
 
 
 

„Várom az NBA-draftot, egész életemben erre készültem”

Los Angeles - Golomán György a Lakersnél találkozott Magic Johnsonnal is.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Golomán Györgyöt tesztnapra hívta az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers, a magyar válogatott erőcsatára pedig az M4 Sportnak mesélt élményeiről.

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplő együttesek folyamatosan fogadják a bizonyítani vágyó játékosokat, akiknek az a céljuk, hogy a június 21-én megrendezésre kerülő Draftra őket válasszák ki. A körmendi nevelésű kosaras az Amerikai Egyetemi Bajnokság (NCAA) legutóbbi szezonjában a harminchárom fellépésből harmincon kezdő volt a UCLA-nél.

Golomán ezeken a meccseken átlagban 24.4 percet töltött a pályán, 7.1 pontot dobott, 4.2 lepattanót szerzett és 1.3 blokkot mutatott be, a triplamutatója pedig 42.9 százalékos volt (18/42).

„Nagy élmény volt! Találkoztam a Lakers egész edzői stábjával és Magic Johnsonnal is. Volt alkalmam öt hozzám hasonló kosaras ellen játszani és megmutatni, mit tudok. Jól ment a játék, de azért dobhattam volna jobban is. Remélem, a Lakersen kívül azért lesz még pár csapat, amely tesztre hív. Ez az NBA, nem igen lehet válogatós egy magyar srác. Várom már a draftot, mert egész életemben erre készültem” – mondta a 22 éves kosárlabdázó.

 
 

 

 
 • 3adsl4653262018augusztus14.19:43ÚjVálasz

  Miért,meddig jutott Golomán?

   
 • 2raptor2018június12.13:19ÚjVálasz

  Még, hogy Körmenden gyenge az utánpótlás nevelés, hát mutassatok még egy srácot aki idáig jutott!! :)
  Sokat nem kockáztatott, :) hiszen ha nem jön be az a szint amit elképzelt, még akkor is bőven lesznek lehetőségei!!

  Bátor, tökös srác, sok sikert neki!!

   
 • 1semleges2018június12.12:07ÚjVálasz

  Let’s go, Gyuri!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!