Supolának tetszett az, amit felvázolt neki a Sopron

Sopron - Az utóbbi években többször is volt szó arról, hogy a játékos az SKC-ba igazol.
 
 
 
 
 

Supolának tetszett az, amit felvázolt neki a Sopron

Sopron - Az utóbbi években többször is volt szó arról, hogy a játékos az SKC-ba igazol.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Mint ahogy arról honlapunk már korábban beszámolt, Supola Zoltán távozott Pécsről, a következő szezonban pedig a Sopron KC-t erősíti. A BB1.hu megkereste a 30 esztendős, 191 centiméter magas játékost, aki elmondta a váltás okát, és a jövőbeli terveit.

- Volt több megkeresésem is, de a Sopron mellett döntöttem. Az utóbbi két-három évben már volt róla szó, hogy odamegyek. Eddig ez nem sikerült, de mondhatni “érett” már a dolog, idén pedig összejött a váltás. Tetszett az, amit felvázoltak, hogy előre szeretnének lépni, és újra egy szimpatikus, pályát felszántó csapatot lássanak a nézők Sopronban. Szeretnék minél több időt pályán tölteni, ami alatt természetesen hasznos tagja akarok lenni a csapatnak mind védekezésben, mind pedig támadásban.

Supola Zoltán 2016-ban igazolt az Alba Fehérvártól Pécsre, két szezont töltött el a mecsekaljai együttesnél.

- Nem szeretnék beszélni a váltás okairól. Szerettem Pécsen lenni, a csapattársakkal is jó kapcsolatban voltam, biztos tartjuk a kapcsolatot, még ha más városban is leszünk. A városról és a szurkolókról is csak pozitív dolgokat tudok mondani. A karrierem szempontjából abszolút hasznos volt a mögöttem álló két szezon, nagyobb felelősség és nagyobb szerep hárult rám, mint korábban. Köszönöm a vezetőknek és az edzőknek az itt töltött időt.

Supola Zoltánt a nyári terveiről is faggattuk.

- A kosárlabda és kondizás mellett elkezdtem járni egy jógaoktató gyógytornászhoz, aki segít megerősíteni a kevésbé használt, de fontos izomcsoportokat. Emellett kapcsolatban vagyok egy sporttáplálkozási tanácsadóval is, aki kicsit rendbe rakja az étrendemet. Futni is el fogok járni, mindezek mellett persze lesz idő a nyaralásra és a pihenésre is.

 
 

 

 
 • 2pollos2018június12.15:34ÚjVálasz

  Ezzel nem értek egyet, inkább nem játszatta, de sérülés után érthető is.

  Bírót és Simont b..sztatta végig, és meglepetésre a két horvátot (a nemzetiségnél mellélőtt).

   
 • 1pvskszurker2018június12.14:06ÚjVálasz

  "Nem szeretnék beszélni a váltás okairól. Szerettem Pécsen lenni, a csapattársakkal is jó kapcsolatban voltam, biztos tartjuk a kapcsolatot, még ha más városban is leszünk. A városról és a szurkolókról is csak pozitív dolgokat tudok mondani. A karrierem szempontjából abszolút hasznos volt a mögöttem álló két szezon, nagyobb felelősség és nagyobb szerep hárult rám, mint korábban"

  Feri, Feri mindig a Supit bas..attad. Még az indexen is címlapra került! Csoda hogy eddig bírta

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!