Völgyi Péter lett a DVTK szakmai igazgatója

Miskolc - Az U18-as válogatottnál továbbra is tevékenykedik a szakember.
 
 
 
 
 

Völgyi Péter lett a DVTK szakmai igazgatója

Miskolc - Az U18-as válogatottnál továbbra is tevékenykedik a szakember.

A női és férfi vonalon is sikeres edző, a magyar leány U18-as kosárlabda válogatott szövetségi edzője, Völgyi Péter lett az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója - adta hírül a dvtk.eu.

Völgyi Péter Pécsett kezdte edzői pályafutását, majd nevelő egyesületébe visszatérve 2010-ben duplázott a ZTE férficsapatával, megnyerték a bajnokságot és a Magyar Kupát is. Ezt követően dolgozott Pakson szintén férfiak mellett, majd ismét Zalaegerszegen. Irányította a férfi U20-as válogatottat, és dolgozott a felnőtt női válogatott mellett is. 2014-től idén tavaszig vezette a győri csapatot, akikkel bajnoki döntőbe jutott 2016-ban, 2015-ben pedig bronzérmet szerzett, emellett éveken keresztül szerepelt az Európa Kupában és az Euroligában is.

Tavaly ősszel vette át a magyar U18-as kosárlabda válogatott szövetségi edzői posztját, amelyet diósgyőri munkája mellett is folytat.

Völgyi Péter az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatójaként első sorban az első csapat eredményességéért felel, de feladata a saját nevelésű játékosok élvonalbeli szintre történő eljuttatása is.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!