Trotter megint parádézott

Körkép - Hollis is nagyot játszott, a mezőny legjobbja volt; Jonesék megszorongatták a Fenert; Thomasnak nem ment.
 
 
 
 
 

Trotter megint parádézott

Körkép - Hollis is nagyot játszott, a mezőny legjobbja volt; Jonesék megszorongatták a Fenert; Thomasnak nem ment.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A BB1.hu a bajnoki időszakban minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honosított játékosaink teljesítményét összegezzük.

Obie Trotter csapata, a Trefl Sopot hosszabbítást követően 100-99-es győzelmet aratott a PGE Turow Zgorzelec otthonában. Trotter 37 perc alatt 29/15-ös pontmutatóval, 5 gólpasszal, 4 lepattanóval, 3-3 szerzett és eladott labdával, továbbá 4 beütött és 5 kiharcolt faulttal zárt (29 VAL).

A Pinar Karsiyaka 74-69-re kapott ki hazai pályán a Fenerbachétól. Jarrod Jones 35 percet töltött a parketten, ami alatt 10/3-as pontmutatót, 5-5 gólpasszt és lepattanót, 1-1 szerzett és eladott labdát, s 4 személyit jegyzett (5 VAL).

Damian Hollis kenyéradója, a Bergamo Basket 85-79-es győzelmet aratott a Montegrano vendégeként. Hollis 29 perc alatt 25/6-os pontmutatót, 4 lepattanót, 1 gólpasszt, 1 szerzett és 2 eladott labdát, továbbá 2 beütött és 6 kiharcolt szabálytalanságot ért el (32 VAL).

Jermaine Thomasék kétszeri hosszabbítás után 97-91-re kaptak ki otthon a Novipiu Casale együttesétől. Thomas 48 perc alatt 2 pontig, 4 gólpasszig, 1 lepattanóig, 1-1 szerzett labdáig és kapott blokkig, valamint 3 beütött és 2 kiharcolt faultig jutott (-1 VAL).

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!