Mindössze 34 pontra volt képes a BEAC

Budapest - Imovbioh vezérletével könnyed győzelmet aratott a fővárosban a PEAC.
 
 
 
 
 

Mindössze 34 pontra volt képes a BEAC

Budapest - Imovbioh vezérletével könnyed győzelmet aratott a fővárosban a PEAC.

A megszokotthoz képest három ponton változtatott a kezdő ötös összetételén Gabriel Carrasco vezetőedző, aki Wentzel Nóra távollétében Szücs Lillát U20-as játékosként, Vucurovic és Rasheed helyett pedig Robersont és Licskait küldte a feldobáshoz a pályára.

Körülbelül három percig, 4-4-es állásig tartotta a lépést a vendégekkel Balogh Judit együttese, majd szép fokozatosan növelték a különbséget a pécsiek. Sarah Imovbioh olyannyira dominált a palánkok alatt, hogy nem tudtak mit kezdeni vele a fővárosiak, a center 28 percet töltött a pályán, berámolt 30 pontot és leszedett 24 lepattanót.

Gabriel Carrasco minden játékosának lehetőséget adott, akik közül – Imovbioh mellett – ketten is dupla-duplát értek el, Sanja Mandic 11 pontja mellé kiosztott 11 gólpasszt, illetve Licskai Zsófi 10 pontot és 11 lepattanót jegyzett - tudósított a PEAC honlapja

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!