A Cegléd hozta a rangadót

Cegléd - Pedig a félidőben még a ZTE vezetett.
 
 
 
 
 

A Cegléd hozta a rangadót

Cegléd - Pedig a félidőben még a ZTE vezetett.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A felemásan szereplő, hatodik helyezett Cegléd vendége volt az ötödik ZTE NKK. Az első félidőt a zalaiak uralták, miután a nyitó negyedet három, a másodikat öt ponttal nyerték meg.

A fordulás után aztán Medgyessy vezérletével alig három perc alatt egyenlített, majd a vezetést is átvette Cziczás László csapata. Fej-fej mellett haladtak a felek, ám innentől már a kevesebbet hibázó CEKK irányított. A Cegléd ezzel a bajnokság során oda-vissza legyőzte riválisát.

Cziczás László, a CEKK Cegléd vezetőedzője a kosarsport.hu-nak: Nagyon fontos volt számunkra a győzelem, mert elképzelhető ,hogy a későbbiekben is találkozunk a ZTE-vel. A közönség nélkül valószínűleg nem tudtunk volna fordítani, nagyon boldog mindenki, készülünk a következő mérkőzésre.

Gáspár Dávid, a ZTE NKK vezetőedzője a kosarsport.hu-nak: Gratulálok a Ceglédnek, ez egy igazi rangadó volt, de sokkal többet hibáztunk, mint ami megengedhető egy ilyen meccsen. Sajnálom, mert jó esélyünk volt egy bravúr győzelemhez, de az előbb említett hibák miatt ez nem sikerült.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!