Tartalékosan is magabiztos volt a Győr

Budapest - Huszonhatot vert az MTK-ra Völgyi Péter csapata.
 
 
 
 
 

Tartalékosan is magabiztos volt a Győr

Budapest - Huszonhatot vert az MTK-ra Völgyi Péter csapata.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az influenza miatt Goree Cyesha és Danielle Robinson sem lépett pályára a Győrben. Az első kosarat a hazaiak szerezték, ám egy 14-0-s rohanással elléptek a vendégek, az MTK csak a 6. perc végén volt eredményes újra. A negyed hátralévő részében nagyjából állandósult ez a különbség.

A második szakasz elején nagyon megugrott a Győr (13-30), de a fővárosiak visszajöttek tíz pontra (20-30), de aztán megint Czankék percei következtek, s a félidő hajrájában megint húsz pont körüli lett a különbség (27-44). A nagyszünetre nem is változott a két csapat közötti távolság (29-46).

A második félidő eleje kiegyenlített játékot hozott, kicsivel az MTK kezdett jobban, de a hátrányán nagyon faragni nem tudott, kézben tartotta a találkozót Völgyi Péter csapata, s tisztes távolban a hazaiakat. A szakasz döntetlennel zárult, így a zárófelvonást 43-60-ról kezdték a felek.

Ebben egy 4-0-val kezdve hamar húsz pont fölé kúszott a győriek előnye, de egy 6-0-val az MTK megint közelebb került. Fields egy, Sztepanova két büntetőt dobott be (49-67), ezt követően már nem potyogtak a kosarak, a csendet a vendégek törték meg, s az utolsó bő egy percet 8-0-ra megnyerve fölényessé tették a győzelmüket - tudósított a gyorikosar.hu.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!