Megvan a nyolcadik idegenbeli KTE-siker

Budapest - A MAFC-nak megint a szimpatikus vesztes szerep jutott.
 
 
 
 
 

Megvan a nyolcadik idegenbeli KTE-siker

Budapest - A MAFC-nak megint a szimpatikus vesztes szerep jutott.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Felállt a Jászberény elleni hazai vereségéből a KTE-Duna Aszfalt, amely bár nem játszott jól, de a hajrában mégis a maga javára fordította a MAFC elleni idegenbeli találkozóját. Forray Gábor együttese ezzel már nyolcadik sikerét aratta otthonától távol.

Az első félidőben még a fővárosiak vezettek. A nyitó negyedben 10-3 után 11-14-re fordítottak ugyan a lila-fehérek, de tíz perc után az Újbuda járt előbbre. A félidőben héttel vezetett a valamivel pontosabban játszó MAFC.

Dukics remekelt, akárcsak McCray, a másik oldalon Thompson, Dramicsanin és Wittmann próbálkozott. A fordulás után előbb kiegyenlített a KTE, majd a végén egy 13-0-ás szériával a győzelmet is megszerezte az elfáradó sereghajtó ellen.

 
 

 

 
 • 12airball2018március11.15:45ÚjVálasz
  Idézet: Zuzda
  A tegnapi mérkőzés tökéletes modellezése volt a főváros /inkább úgy írnám, hogy az MKOSZ székhely/ szemléletének, hogy hogyan ha kell, minden áron is, de Budapestnek benne kell lennie az első 8-ban.
  ...

  Volt dob.

   
 • 11Zuzda2018március11.13:03ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Gratulálok csapatomnak a győzelemhez! A nehéz körülmények ellenére sikerült nyerni idegenben. Egy fontos kérdésem van, aki tudja válaszolja meg. Nyeremény ugyan nincs..
  ...

  A tegnapi mérkőzés tökéletes modellezése volt a főváros /inkább úgy írnám, hogy az MKOSZ székhely/ szemléletének, hogy hogyan ha kell, minden áron is, de Budapestnek benne kell lennie az első 8-ban. Nem riadnak el semmilyen alattomos dologtól.
  Itt szeretném jelezni, hogy a szurkolók nem hülyék! Minden táborban van olyan, aki valaha játszotta ezt a sportot, nem játszotta de az évek, évtizedek alatt megtalnulta a szabalyokat, így videóbírón nélkül megtudnak ítélni egy lépést, egy sportszerűtlent és azt is megtudják ítélni, hogy az a játékvezető azért hibázik, mert esetleg fáradt, de igyekszik koncentrálni vagy hogy szándékosan hátráltatja avagy tolja a kiszemelt csapatot.
  Nem kell senkit tolni, nem kell hazai pálya, egyszerűen csak TISZTESSÉGES FÚJÁS KELL!


  Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és gratulálok a szurkolótábornak, akik dob hiányában a torkukat nem kímélve ismét végig bíztatták és védték csapatukat!
  Erről kellene példát venni srácok és igy kellene szurkolni otthon is MINDENKINEK, nem pedig a hibákat szemrehányóan ide bökni.
  Ahogy írták, van lehetőség arra, hogy ezeket a kérdéseket személyesen feltegyétek, éljetek vele!
  Ugyan én még nem voltam, de ahogy lesz lehetőségem, elmegyek arra is, mert fantasztikus emberekkel lehet ott találkozni, ebben biztos vagyok!
  HAJRÁ KTE!

   
 • 10TheTransporter2018március11.12:43ÚjVálasz

  Egyébként csak jelzem: ankéton fel lehet tenni a kérdéseket. Szokás szerint meg lesz hírdetve, csak el kell jönni és már lehet is kérdezni bárkitől bármit.

  Addig meg örüljünk a ( fontos ) győzelmeknek, ne csak a kevésbé jó dolgokat nézzük.

  Szerintem szombaton győzni fog a csapat.

   
 • 9TheTransporter2018március11.12:31ÚjVálasz

  Gratulálok csapatomnak a győzelemhez! A nehéz körülmények ellenére sikerült nyerni idegenben. Egy fontos kérdésem van, aki tudja válaszolja meg. Nyeremény ugyan nincs..☺☺

  Hogy kerül 2 pesti spori a Mafc - Kecskemét meccsre? * goda Úr és tőzsér Úr is erősen pesti...Szégyenletes, mocskos volt a fújás tegnap. A helyi fenegyerekek tették a dolgukat rendesen..Amikor faultot látott a goda azonnal másik irányba nézett nehogy fújni kelljen vmit..Ellenünk minden kis szabálytalanságot befújtak, a Mafc pedig szabadon garázdálkodhatott a meccs nagy részében. Lépéshibák nem észrevétele, sok karbefogás meg nem látása stb... A tőzsérnek paprika vörös volt a feje mikor osztottam a fújásai miatt, a testbeszéde mindent elárult. Szánalmas és egyben gyalázatos hogy ilyen jv-k vannak, szomorú hogy nem a pályán dőlnek el a mérkőzések sok esetben. A végjátékban elfáradt sztem a Mafc, nem mert belenyúlni még látványosabban a 2 helyi sípmester..

  Török R. spori előtt le a kalappal! Következetesen, részrehajlás nélkül fújt mindkét oldalra. Ez így korrekt! Sajnáltam tegnap este..Rossz érzés lehetett neki hogy 2 ilyen szerencsétlen társat kapott..

  Mi fog még megtörténni a sporik, illetve a szövetség részéről...??

  Mindig minden körülmény között: Csak Kecskemét!!

   
 • 8redmiller2018március11.09:14ÚjVálasz
  Idézet: ktom1969
  Biztos erre is van logikus magyarázat . Engem azért érdekelne a dolog , hogy miért nem tudunk nyerni otthon es hozunk sorozatban bravúrgyozelmeket idegenben! Hajrá Kecskemét !
  ...

  Itthon valamiért nem mennek a triplák...

   
 • 7abel2018március11.07:52ÚjVálasz

  Garay Peti vs Berényi Sanyika PLAY OUT
  A két zseniáltréner párharcában én a rutinosabb ,elegánsabb Garayra tennék !Meg aztán valahogy mindig bentmaradt eddig...van már rutinja ,na !

   
 • 6ktom19692018március11.03:18ÚjVálasz

  Biztos erre is van logikus magyarázat . Engem azért érdekelne a dolog , hogy miért nem tudunk nyerni otthon es hozunk sorozatban bravúrgyozelmeket idegenben! Hajrá Kecskemét !

   
 • 5bball-kecso2018március10.21:54ÚjVálasz
  Idézet: Tina
  Mármint azt szeretted volna írni, hogy: Szép volt fiúk, ugye?
  Cinizmus: 5*
  Minden más 1-es...ülhetsz az első sorba!

  ...

  Nem mintha nem lenne alapja a mondanivalójának. :)

   
 • 4redmiller2018március10.21:34ÚjVálasz
  Idézet: olimpiautca1a
  Sebaj, majd jövő héten jöhet az újabb hazai vereség.:)
  ...

  Ejnye! Nem értik a cinizmusod :)

   
 • 3Tina2018március10.21:14ÚjVálasz
  Idézet: olimpiautca1a
  Sebaj, majd jövő héten jöhet az újabb hazai vereség.:)
  ...

  Mármint azt szeretted volna írni, hogy: Szép volt fiúk, ugye?
  Cinizmus: 5*
  Minden más 1-es...ülhetsz az első sorba!

   
 • 2olimpiautca1a2018március10.20:53ÚjVálasz

  Sebaj, majd jövő héten jöhet az újabb hazai vereség.:)

   
 • 1bball-kecso2018március10.20:08ÚjVálasz

  Nagyon fontos volt, gratulálok.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!