Másodszorra simábban nyert a Kaposvár

Kaposvár - Wallace nélkül állt fel a Jászberény.
 
 
 
 
 

Másodszorra simábban nyert a Kaposvár

Kaposvár - Wallace nélkül állt fel a Jászberény.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A második előkészületi meccsen az utolsó negyedben nyújtott remek teljesítménnyel biztosította be győzelmét a kaposvári csapat a Jászberény ellen.

A második edzőmeccsen a csütörtökön megsérülő Wallace nélkül állt fel a jászberényi alakulat, amely Nelson és Sejfic kosaraival szerzett vezetést. A hatodik percben Ivosev révén vette át a vezetést a hazai alakulat, amely a második negyedben elején is tartotta előnyét. A 17. percben Bazsó bicegett le a pályáról, így nélküle folytatták a vendégek. A harmadik játékrészben Nelson és Kerpel Fronius találataival tartotta a lépést a JKSE, amely a záró szakaszban leszakadt a jól védekező, eredményesebben támadó, és így magabiztosan nyerő kaposváriaktól - írta a delfinek.hu.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!