A Falco és a Körmend sem akart játszani a Sopronnal

Sopron – A kék-fehérek edzőpartnert keresnek a szünetre.
 
 
 
 
 

A Falco és a Körmend sem akart játszani a Sopronnal

Sopron – A kék-fehérek edzőpartnert keresnek a szünetre.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A válogatott világbajnoki selejtezői, valamint a Magyar Kupa nyolcas döntője miatt hosszabb bajnoki szünet vár a Sopron KC csapatára, amely a jelenleg érvényes bajnoki program szerint, legközelebb március 7-én lép pályára, amikor a Paks csapatát fogadja a Novomatic Arénában.

Sabáli Balázs vezetőedző a pénteki, a Falco ellen kétszeri hosszabbítás után elveszített találkozót követően, tekintettel a hosszabb szünetre, szerdáig pihenőt adott Dénes Gáboréknak. Azzal kapcsolatban, hogy milyen jellegű edzésmunkát tervez a szünetre, ezt mondta a sakc.hu-nak:

– Biztos, hogy lesz erőnléti rész az edzésmunkában a hosszú szünetben, és edzőmeccseket is szeretnénk játszani. A Falco és a Körmend csapatát is kérdeztük, de utóbbi játszik az Alpok-Adria ligában, előbbi pedig – mert több játékost is ad a válogatottnak, valamint a kupadöntő miatt – nem akart velünk edzőmeccset játszani, a ZTE együttesével pedig még találkozunk a bajnokságban. Most Ausztria, azaz osztrák csapatok felé próbálunk “nyitni”, ellenük edzőmeccset, meccseket lekötni, de konkrétummal még nem szolgálhatok.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!