Csak néggyel nyert a Szolnok Jászberényben

Jászberény - A hazaiak nagyot küzdöttek, de végül érvényesült a papírforma. Andricot kiállították.
 
 
 
 
 

Csak néggyel nyert a Szolnok Jászberényben

Jászberény - A hazaiak nagyot küzdöttek, de végül érvényesült a papírforma. Andricot kiállították.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Mindkét oldalon teljes kerettel várták a csapatok a megyei rangadót, melyre természetesen ezúttal is megtelt a Bercsényi úti játékcsarnok. Hosszú idő után ismét ott volt a jászberényiek között Czirbus József, aki térdműtétét követően jelentkezett ismét játékra. Azzal mindenki tisztában volt, hogy a találkozó egyértelmű esélyese a listavezető szolnoki csapat, ám az utóbbi hetekben hazai pályán egyre jobb teljesítményt nyújtó házigazdák szerették volna minél jobban megnehezíteni ellenfelük dolgát. A csapatok bemutatását követően Gulyás Csaba, a JKSE elnöke köszöntötte Kerpel-Fronius Balázst, aki 50. mérkőzését játszotta ezen a napon a jászberényi csapat színeiben.

A feldobás után a szolnokiak támadhattak először, de Perry távolija célt tévesztett. A másik oldalon Sejfic volt pontatlan közelről. Másfél perc eltelte után Tóth szerezte a találkozó első kosarát, amikor egy lepattanót a gyűrűbe segített. Eladott labdák itt is, ott is, majd Vojvoda növelte a 3. perc végén négyre csapat előnyét. A jászberényiek idegesen kezdtek, dobásaik rendre célt tévesztettek. A 4. percben Vojvoda dobhatott büntetőket, de csak az egyiket értékesítette (0-5), míg a másik palánk alatt Nelson nem hibázott a büntető vonalról. Sejfic hagyott ki ziccert, Polyák viszont szórt egy triplát (2-8). Alig telt el a negyed fele, a szolnokiak már bónuszba kerültek. Andric azonban csak egyik büntetőjét értékesítette. Wallace is hibázott közelről, így nem tudott közelebb zárkózni ellenfeléhez a hazai gárda. A 6. perc végén azonban Lucsics nem hibázott (4-9). Nagy rohanás kezdődött a pályán, s mindkét oldalon kimaradtak a helyzetek. Wallace középtávolijára Andric felelt, aki még egy büntetőt is dobhatott (6-12). Nelson duplája, majd Lucsics triplája után, Vojvoda is hozzászólt a mérkőzéshez (11-15). Nelson duplája után támadhatott a Szolnok, de Andric hibáját követően a hazaiaké volt az utolsó lehetőség és Nelson triplájával a negyed utolsó pillanatában először vezetett a Jászberény (16-15).

A második negyed elején a két szurkolótábor vívott egymással hang-versenyt. Rakics egy jó büntetőjét Tóth egyenlítette, de jött Wallace triplája, majd egy újabb kosárváltás és a 13. perc végén 22-19-re vezetett a Jászberény. Wallace asarokból újabb hármast szórt (25-19), míg Vojvoda távolija lejött a gyűrűről. A negyed közepén Nelson kétpontosa után 27-21 állt az eredményjelzőn. Browning bravúrkosarával zárkózott a listavezető. Sejfic támadó faultja után pedig Milosevics is betalált közelről. Wallace viszont nem tudott hibázni távolról (30-25). Négy perc volt még a félidőig, amikor Andric kihagyta egyik büntetőjét, de maradt a labda a szolnokiaknál és Perry célzott jól távolról (30-29). Három perccel a negyed vége előtt Polyák kosarával fordított a Szolnok, s jött is a hazai időkérés (30-31). Nelson triplájával újra a Berény vezetett, de Ford két büntetője után már 33-33 volt az eredmény. A hazaiaknál Sejfic továbbra is a kispadon ült, mert összegyűjtötte 4. személyi hibáját. A félidő utolsó két perce Ford közelijével kezdődött, amelyre Lucsics válaszolt (35-35). Andric ugratta meg a védőket és helyezett elegánsan a kosárba, majd Browning is szerzett egy középtávolit. Nikola Lazics időt kért, amikor még 34 másodperc volt az első félidőből. Wallace triplája lejött a gyűrűről, így az utolsó támadás joga a vendégeké volt. Perry kezéből azonban kivarázsolta Wallace a labdát, de az indítása célt tévesztett, így Bazsó nem tudott kosarat szerezni.

Az első félidőben nem volt nagy különbség a csapatok között, a jászberényiek egyenrangú ellenfelei voltak a listavezetőnek. Az viszont nem sok jót jelentett a házigazdáknak, hogy magas embereik közül Sejfic nem egészen 9 játékperc alatt 4 személyit gyűjtött, s Cseh György is 3 személyivel kezdte a második félidőt.

Másfél perc után Nelson triplája jelentette az első pontokat a második félidőben. Ford szerezte az első szolnoki pontokat a negyedben, s már három perc eltelt, amikor 38-41 állt az eredményjelzőn. Andric helyére Milosevics jött, s érkezett egy újabb vendégkosár (38-43). A berényiek nem bírták feltörni ezekben a percekben a vendégek jól záró védelmét, s hat perc alatt csak három pontot szereztek. Jött is vissza a négy személyivel együtt Sejfic. Wallace törte meg a hazai kosárcsendet, de jött Vojvoda 2+1-gye (40-48). Browning triplája után a 27. perc végén először vezetett 10 pontnál nagyobb különbséggel a Szolnok (40-51). Wallace triplája után kezdődött a negyed hajrája, az utolsó két perc. Browning büntetőzött jól, s visszaállt a 10 pontos különbség a csapatok között (43-53). Felpörögtek az események az utolsó percben, amikor Nelson 5 pontot is szerzett csapatának, s a jászberényiek tíz ponton belülre jöttek a záró tíz perc előtt (50-58).

Nelson kihagyott két büntetőjével kezdődött a negyedik negyed. A másik oldalon viszont Perry közelről betalált (50-60). Sejfic ügyeskedett össze két pontot, majd Milosevics kapott egy technikait. Wallace helyére küldte a büntetőt (53-60), Milosevicset pedig lecserélte Alekszics mester. Perry bravúr hármasára Nelson duplája volt a felelet a 32. perc végén (55-63). Perry a büntetőit is jól dobta, újra 10 pont volt a különbség a csapatok között (55-65). A 34. perc végén ismét Perry volt a kosárszerző, s 55-67-nél Nikola Lazics időt kért. A negyed közepén Sejfic volt eredményes közelről, de Browning meg távolról talált be. Rakics büntetőzött jól, majd Lucsics is betalált kiszorított helyzetből (61-70). Dragan Alekszics ekkor időt kért, és magához rendelte fiait, hogy az utolsó közel négy percben ne érje meglepetés csapatát. Rakics hármasa után 6 pontra csökkent a különbség, de jött Ford brutális zsákolása (64-72). Két perccel a vége előtt Sejfic szerzett két pontot, majd az ő kezéből perdült ki a labda a szolnoki palánk alatt (66-72). Ötvenöt másodperccel a vége előtt Andric és Sejfic akaszkodott és szólalkozott össze, majd a szolnoki játékos el is lökte a jászberényit. Teljesen értelmetlen jelenet volt, hiszen a mérkőzés alatt végig sportszerű játék folyt a pályán. Hosszas videózás után mindkét játékos sportszerűtlen hibát kapott, Sejfic ezzel kipontozódott, Andricnak pedig egy technikai és egy sportszerűtlen hibája után el kellett hagynia a pályát. Fél perccel a vége előtt Wallace triplájával 3 pontra csökkent a jászberényiek hátránya (69-72). Egy elhibázott vendég akció után Nelson dobhatott büntetőket, de csak az egyiket dobta be (70-72). Ekkor még 14 másodperc volt hátra, s Dragan Alekszics időt kért. Vojvoda dobhatott büntetőket, de az egyiket kihagyta (70-73). Tizenkét másodperccel a vége előtt Nikola Lazics rendelte magához játékosait. Wallace kiszorított helyzetből dobott triplája lejött a gyűrűről. Lucsics szabálytalanodott még Vojvodával szemben, aki ismét csak az egyik büntetőjét dobta be, s így 70-74-re a listavezető győzött Jászberényben.

A találkozó végén mindkét szurkolótábor tapssal köszönte meg csapata játékát. Méltán, mert egy igazán szórakoztató mérkőzést vívtak a csapatok. A Szolnok érvényesítette a papírformát, de nem szomorkodhatnak a jászberényiek sem, mert alaposan megnehezítették a bajnoki éllovas dolgát.

Nikola Lazics, a JP Auto–JKSE vezetőedzője: Gratulálok a Szolnok győzelméhez, de gratulálok saját fiaimnak is. Kemény mérkőzés volt, olyan amilyet szerettünk volna játszani a listavezetővel. Védekezésünk egész jól összeállt, de támadásban nem voltunk elég koncentráltak. A Szolnok a második félidőben kontrollálta a mérkőzést, de nem sok hiányzott ahhoz, hogy nagy meglepetést szerezzünk.

Dragan Alekszics a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Gratulálok a Jászberénynek, mert tökéletesen harcoltak. Védekezésünk nem nagyon akart működni, de a találkozó legfontosabb pillanataiban jó döntéseket hoztunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de ahhoz, hogy a tabella élén zárhassuk az alapszakaszt, győznünk kellett. Mostantól a Magyar Kupa döntőjére koncentrálunk.

 
 

 

 
 • 101moldovan4653262018február13.16:38ÚjVálasz

  100,hajszálpontosan 100 a hozzászólások száma.Most már 101.

   
 • 100purple2018február12.13:26ÚjVálasz
  Idézet: rouge_
  Nem sokáig fog már ide írogatni.

  Van aki már tudja, hogy hol lakik.
  ...

  Mondjuk agyon nem tudják ütni, max ösztönön.

   
 • 99Piffinger2018február12.12:27ÚjVálasz

  Olaj szurkerként mondom, hogy azért Luksa-val nem ártana valakinek elbeszélgetnie!!!

  Véleményem szerint ez a sértődős, mindenért törleszteni akarok felfogás többet árt egy csapatnak, mint használ, még akkor is ha ütik vágják a játékost.

  Hajrá Olaj!!!

   
 • 98rouge_2018február12.11:48ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Hagy ezt a szellemi toprongyot. Tudod, ő Olaj meccsekhez sosem írdogál.
  ...

  Nem sokáig fog már ide írogatni.

  Van aki már tudja, hogy hol lakik.

   
 • 97shag2018február12.11:25ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Hagy ezt a szellemi toprongyot. Tudod, ő Olaj meccsekhez sosem írdogál.
  ...

  Csak pont addig, amíg ti is büfiztek az Alba cikkekhez. Ok - okozat. A te szellemi képességeidet meg szerintem hagyjuk. :)

   
 • 96purple2018február12.11:13ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Messze vagytok ti még tőlünk eredményességben...
  ...

  Hagy ezt a szellemi toprongyot. Tudod, ő Olaj meccsekhez sosem írdogál.

   
 • 95moldovan4653262018február12.09:41ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Szegény Luksát mindig provokálják! :( Ilyen logika szerint Kellert minden meccsen ki kéne szórni, mert teljesen indokolatlanul találja meg 10ből 8 szurker tábor.
  ...

  Messze vagytok ti még tőlünk eredményességben...

   
 • 94shag2018február12.09:29ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Nem tudom miről beszéltek,de komolyan? Milyen bírói csalásról beszéltek.
  ...

  Szegény Luksát mindig provokálják! :( Ilyen logika szerint Kellert minden meccsen ki kéne szórni, mert teljesen indokolatlanul találja meg 10ből 8 szurker tábor. Akit lehet provokálni, az ne menjen élsportolónak. Érdekes, hogy mindig Andric meg Milosevic körül van balhé. Meg Sejficet se kell félteni, meg Ivosevet se, meg stb. Érdekes, mind balkáni. De jobb szerbszopónak lenni, mint atletikus színes bőrű légiósokat hozni. Igazatok van, tavaly se jött be nekünk... Ja várj... :D

   
 • 93moldovan4653262018február12.09:21ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Nem kekeckedésből, csak kiváncsiságból: Te láttad ezt a meccset?
  ...

  Nem kekeckedésből,csak kíváncsiságból: te mit láttál? Konkrét példákat mondjál,miben tévedtek a sporik,ne általánosságból.

   
 • 92moldovan4653262018február12.09:13ÚjVálasz
  Idézet: jkse
  Ocsmány játékvezetés.
  ...

  Nem tudom miről beszéltek,de komolyan? Milyen bírói csalásról beszéltek.Ha korrektek lettek volna,Sejfic előbb mehetett volna tusolni,mert végig provokálta Luksát(nem felmenteni akarom,mert ő is egy barom volt,ki kellett volna bírni azt a pár másodpercet).Két emberetek érdemel dicséretet:Nelson és Wallace.Ők valóban jók voltak sok kosarat dobtak,de ehhez kellett a mi impotens védekezésünk.Úgyhogy ne varrjátok Kapitányék nyakába a vereséget,mert ők ezért most nem hibáztathatók.A kiállítás pedig jogos volt,szolnoki részről senki nem vitatja.Meglátszik,hogy kevés jó meccset láttok,nem tudom mit szólnátok egy EC.meccshez,ahol magyar csapat meccsét román bíró vezeti?

   
 • 91arpadarpad2018február12.08:04ÚjVálasz
  Idézet: tommy
  Még valami Szolnokiak, egy szem Vojátok nem lenne, hangsúlyozom egy játékos!, középmezőny alján állnátok!!!

  ...

  Azért a sportban nincs "ha". Ha Radic játszik nyer az MTE! Nem játszott.
  Voja az Olajnak egy fontos játékosa, de nem az egyetlen. Pontszámai visszaestek (18-ról 15), levették a teher egy részét a válláról. Jelenléte, hozzáállása példaértékű, de idén (szerintem) nincs olyan formában , mint tavaly. Ez nekünk jó, mert remélhetőleg Ő is és a csapat is remek formába lendül. Az Olaj az első, úgy, hogy erős a bajnokság. Azt te sem gondolod komolyan, hogy egy átlagos csapat+ egy nem extra Voja ide tud kerülni. Megelőzve, az MTE-t, Falcot, Albát.

   
 • 90westsucks2018február12.06:56ÚjVálasz
  Idézet: tommy
  Még valami Szolnokiak, egy szem Vojátok nem lenne, hangsúlyozom egy játékos!, középmezőny alján állnátok!!!

  ...

  Ezt azért gondold át még párszor, idén Voja nem annyira domináns mint az előző években, rendszeresen 5-6 játékosunk dob 10 pont felett.....
  Provokátorokkal pedig ne foglalkozz, mindig beregisztrál valami agyas aki szolnokinak adja ki magát és nagyképűen más csapatokról lenézően beszél, csak hogy a következő Olaj vereségnél legyen 200 hsz amiben Szolnokot szidják......
  Nem kell etetni a trollokat

   
 • 89tommy2018február12.06:05ÚjVálasz

  Még valami Szolnokiak, egy szem Vojátok nem lenne, hangsúlyozom egy játékos!, középmezőny alján állnátok!!!

   
 • 88tommy2018február12.06:02ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Andricsból még jobb játékos válna, ha inkább többet foglalkozna a játékkal, mint a körülményekkel. Marcihoz járhatna korrepetálásra.
  ...

  Sopronból kérdezem, nálatok nincs 5 légiós te féleszű!
  “ elhozzuk a kupát a légiós csapatok elől”
  IQ.... hajrá Nyugat!!!

   
 • 87szakerto2018február11.23:43ÚjVálasz

  Andricsból még jobb játékos válna, ha inkább többet foglalkozna a játékkal, mint a körülményekkel. Marcihoz járhatna korrepetálásra.

  Az biztos, hogy jövőre nem kell őt megtartani, mert a saját hülyeségeit előrébb helyezi a csapat érdekeinél. Ezt a szezont talán még lehúzhatjuk vele, de veszélyes figura.

  Puhány játékkal is végig vezettünk, csak a vége lett szoros. Volt 1-2 extra az ellenfél oldalán.

  Jövő héten elhozzuk a kupát a légiós-csapatok elől. Aztán patakokból fog folyni a nyugatiak könnye. Persze itt a fórumon. :)))

   
 • 86ficsi2018február11.23:22ÚjVálasz

  Andric Jó ! Belefér a csapatba csak az edzőnek kellene kordába tartani ! Nekem tetszik a játéka !

   
 • 85makelovenotwar692018február11.22:18ÚjVálasz

  Csak az utolsó negyedet láttam, így az esetleges előzményeket nem ismerem. Andric reklamálásért kapott egy tekót Kapitánytól (aki a legközelebb állt a festékhez és nem fújt be egy védőhibát). Nem sokkal később a Sefic-es incidensben Kapitány már a túlsó alapvonal környékén volt, amikor Andric hozzáért a bosnyákhoz. Fellökésről szó sem volt, de már emelte is a két kezét, kiállítást mutatott. Sajnos ez nem tévedés volt, hanem szándékosan rossz ítélet. Teljesen egyértelmű, hogy utazott Andricra - aki persze nem engedhetne meg magának ilyet a pályán. Sejfic örülhet, hogy színészkedésért nem kapott semmit. Kár az ilyen játékvezetésért...
  Nem szolnokiként írtam a fentieket!
  Hajrá magyar kosárlabda!

   
 • 84hajrabereny2018február11.21:48ÚjVálasz
  Idézet: westsucks
  Láttam az olajtv-n
  ...

  És most is titeket szopattak a bírók?

   
 • 83westsucks2018február11.21:42ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Nem kekeckedésből, csak kiváncsiságból: Te láttad ezt a meccset?
  ...

  Láttam az olajtv-n

   
 • 82endre692018február11.21:40ÚjVálasz
  Idézet: drszepkaroly
  Akkor most ki tájékozódik a fullcourtról? És ki másolja és honnan az eredményeket? Nem értem.
  ...

  Ahhoz, hogy a mérkőzés alakulását eseményről eseményre tudd követni egy kicsit lentebb kell görgetni az egeret. Ha csak az oldal elejét nézed, akkor az végeredményt, a negyedek eredményeit és a statot látod.
  Legközelebb szánd rá azt a pár percet és nézd meg.

   
 • 81hajrabereny2018február11.21:37ÚjVálasz
  Idézet: westsucks
  Te miről beszélsz te nem okos?
  Nálunk jobban senkit nem szopatnak a bírók, hs nem értesz a játékhoz egyéni szoc. probléma de ne terjeszd a hülyeséget
  ...

  Nem kekeckedésből, csak kiváncsiságból: Te láttad ezt a meccset?

   
 • 80westsucks2018február11.21:24ÚjVálasz
  Idézet: jkse
  Ocsmány játékvezetés.
  ...

  Te miről beszélsz te nem okos?
  Nálunk jobban senkit nem szopatnak a bírók, hs nem értesz a játékhoz egyéni szoc. probléma de ne terjeszd a hülyeséget

   
 • 79arpadarpad2018február11.21:18ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Nem telik nyugtatóra Andricnak? :)
  ...

  Ideges, mert a Kecskemét szeretné leigazolni. Nemet mondott, pénteken pedig láthatta, hogy a Kecsó, milyen simán cumiztatja az Albát.

   
 • 78castle2018február11.21:12ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Nem telik nyugtatóra Andricnak? :)
  ...

  Annak örülj shagfej, hogy Lórika lábra támadásait a bírók nem "látják"!

   
 • 77olajheart2018február11.21:12ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Nem telik nyugtatóra Andricnak? :)
  ...

  Naaaaaa csak te hianyoztàl... olajka!!!!!

   
 • 76shag2018február11.21:08ÚjVálasz

  Nem telik nyugtatóra Andricnak? :)

   
 • 75szakerto2018február11.21:03ÚjVálasz

  Mindenki, aki kárógós kedvében van nézzen a tabellára, melyik csapat vezeti... :))))

  Hiába igazoltok 6. (7.) légióst...

   
 • 74purple2018február11.20:55ÚjVálasz
  Idézet: keeper
  Az egy dolog hogy idén feltörölték velünk a padlót a nemzetközi kupában! Méghozzá olyan szar csapatok mint egy Dán, Fehérorosz, Montenegrói!
  ...

  Alba, Körmend? Ilyen játékkal valahogy a Kecsón kellene előbb túljutni. Nem lesz sétagalopp.

   
 • 73olajheart2018február11.20:52ÚjVálasz
  Idézet: jb17
  A "nagy" jelző pl Hanga Ádámnál kezdődik. Nem egy Andricnál akinek Xanaxot kéne szednie :)
  Biztos vagyok benne hogy már a Magyar Kupát is megoldottátok, hogy megnyerjétek.
  ...

  Mi a fa....t erőlködsz..))))

   
 • 72keeper2018február11.20:51ÚjVálasz

  Az egy dolog hogy idén feltörölték velünk a padlót a nemzetközi kupában! Méghozzá olyan szar csapatok mint egy Dán, Fehérorosz, Montenegrói! Mikor Pór Peti volt az edző ilyen eredmény(telen) sor után már rég kirúgták! Ivkovics itt tartózkodása idején legalább volt fegyelem. Nem volt ennyi kiállítás pofázás a pályán! Most lényegesen több pénz van de az a haverok közt osztódik szét, mindenki boldog jól érzi magát a klub meg le van szarva.
  Arra lennénk kíváncsiak hogy ezért ki vagy kik a felelősök??
  Annak idején egyértelműen mindenért Ivkovics volt a felelős, most ilyen nincs mert mindenki másra mutogat.
  Ki a felelős? Báder? Tóth Zoli?
  Remélem a kupán más lesz, mert ha ott így játszunk akkor az ALBA vagy a Körmend szét bombáz minket!
  Pedig az alapvető minimum az a döntő lenne, bár szerintem a győzelmen kívül minden más eredmény KUDARC lenne!!

   
 • 71jb172018február11.20:50ÚjVálasz
  Idézet: nemdeandre
  Ez van mikor a városiak lemennek falura,mindig belèjük kötnek,aztán csodálkoznak ha hassal elintèzik őket.
  ...

  Biztos, hogy rossz lehettél földrajzból, de elnézzük neked mert szolnoki vagy, és ez nálatok így működik ahogy ma látszott :)
  Jászberény régóta város, de Google a barátod, keress utána.

   
 • 70drszepkaroly2018február11.20:49ÚjVálasz
  Idézet: endre69
  A fullcourton a következőt írták:
  09:53 Vojvoda sikeres büntető 70-73
  09:53 Vojvada kihagyott büntető 70-73
  09:58 Rakic védőlepattanó 70-74
  ...

  Akkor most ki tájékozódik a fullcourtról? És ki másolja és honnan az eredményeket? Nem értem.

   
 • 69purple2018február11.20:46ÚjVálasz
  Idézet: castle
  A lufi fvári. ;)
  ...

  Bocsi, benéztem, a riporterre gondolt, én meg arra, hogy a Berény lecserélte anno Hortit. Van ilyen, szépen bementem az erdőbe.

   
 • 68bp0012018február11.20:45ÚjVálasz

  Grat a csapatnak a győzelemhez!
  Sajnos a győzelmen kívül kevés pozitívum akad. Ez egy szar meccs volt :) Számítottam rá, hogy megizzadunk majd Berényben, de a hosszabb pad miatt a végére ki kellett volna jönnie egy nagyobb különbségnek. Nem így lett, amit főleg magunknak köszönhetünk, mert a Berény sem brillírozott ma.

  Ami pozitívum Browning stabil játéka, eddig egyértelműen jó igazolásnak tűnik. Jobb mint Phillip.

  Akár gyorsan el is felejthetnék ezt a meccset ha nem lett volna ma is egy kiállítás nálunk. Andric nagyon begőzölt valamin. Sajnos a visszajátszáson sem látni mi váltotta ki ezt az indulatot. Csak a reakciót látni ami tényleg nem kosárpályára való. Rutinos játékosként Andricnak tudni kellene kezelni akár az alattomos helyzeteket is.
  Talán majd megírja valaki aki ott volt és tisztán látta, hogy mi váltotta ki ezt a reakciót. Nem mintha ez a lényegen változtatna. Egy játékosunk megint hülye volt...

  A lényeg a tabellán látható! De ha a legjobbak akarunk maradni akkor félre kell tenni az ilyen indulatokat, mert ahogy telik az idő egyre feszültebb meccsek jönnek és az ellenfelek ki fogják használni ezt mint gyenge pontot.

  Hajrá Olaj!

   
 • 67purple2018február11.20:44ÚjVálasz
  Idézet: castle
  A lufi fvári. ;)
  ...

  Tudom, Horti meg körmendi

   
 • 66jb172018február11.20:44ÚjVálasz
  Idézet: nazol
  Bármit? Akkor én kellemes kínlódást kívánok a kiesés ellen. Majd nézd a "nagyokat" a tv-ben a kupában!
  ...

  A "nagy" jelző pl Hanga Ádámnál kezdődik. Nem egy Andricnál akinek Xanaxot kéne szednie :)
  Biztos vagyok benne hogy már a Magyar Kupát is megoldottátok, hogy megnyerjétek.

   
 • 65purple2018február11.20:44ÚjVálasz
  Idézet: castle
  Figyelj! Ma Magyarországon a "nagy párt" miatt támadtak idős hölgyek még idősebb vak zenészre. Akkor valszeg egy bosnyák tud olyat mondani, hogy egy horvát ennyire "kiakadjon".
  Válaszom.
  ...

  Ugyan ezt mondtam.Nem idős hölgyek támagtak, hanem agymosott vén k........k.( Copy right Szalai Ferenc), köszönjük a nagy pártnak!

   
 • 64jkse2018február11.20:42ÚjVálasz

  Ocsmány játékvezetés. Nem gondoltam volna hogy a Szolnok csak így tud nyerni a "falun" Nem csalódtam most sem Kapitány Úrban, de ennek a "Városi Szolnoknak ilyen játék mellett elúszott a bajnoki aranyérem, de még a kupa győzelem is. A srácaink nagyon szépen küzdöttek, megérdemeltük volna a sikert. Csak így tovább Fiuk! Veletek vagyunk! Hajrá Jászberény!!

   
 • 63arpadarpad2018február11.20:42ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  Az utolsó 5 percet néztem. Jólesett volna a jászságiak győzelme,de legalább lecserélték az idióta Hortit,akit ha olyan nagyon alkalmazni akar az Olaj,valami fizikai munka csak akad ott a Ligetben.
  ...

  A nemzetközot szokta közvetíteni HG.

   
 • 62castle2018február11.20:41ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Miért kellene a Horti, a faluban már közmunka sincs?
  ...

  A lufi fvári. ;)

   
 • 61castle2018február11.20:39ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Igen, igazad lehet, nem azt kérdezhette Andrictól, milyen piát vigyen szülinapjára. De 50 mp-vel a vége előtt uralkodjon magán, van öltözőfolyosó is.
  ...

  Figyelj! Ma Magyarországon a "nagy párt" miatt támadtak idős hölgyek még idősebb vak zenészre. Akkor valszeg egy bosnyák tud olyat mondani, hogy egy horvát ennyire "kiakadjon".
  Válaszom. Nyugat európai környezetben teljesen igazad lenne!

   
 • 60endre692018február11.20:38ÚjVálasz
  Idézet: endre69
  70-73 lett a vége. Csak azért írnak 70-74, mert a fullcourton Rakic utolsó lepattanója után is beírtak egy pontot az Olajnak. A BB1 pedig csak másolja az eredményeket.
  ...

  A fullcourton a következőt írták:
  09:53 Vojvoda sikeres büntető 70-73
  09:53 Vojvada kihagyott büntető 70-73
  09:58 Rakic védőlepattanó 70-74

   
 • 59purple2018február11.20:38ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  Az utolsó 5 percet néztem. Jólesett volna a jászságiak győzelme,de legalább lecserélték az idióta Hortit,akit ha olyan nagyon alkalmazni akar az Olaj,valami fizikai munka csak akad ott a Ligetben.
  ...

  Miért kellene a Horti, a faluban már közmunka sincs?

   
 • 58randymarsh2018február11.20:38ÚjVálasz
  Idézet: szolnokibasket
  Képzett játékos de ebben a szezonban nem jön ki neki a lépés.Tóth Ádám is sokkal hasznosabb.Tényleg olyan érzése van az embernek, hogy szándékosan pontoztatja ki magát, ne kelljen játszania.
  ...

  Én nem érzek ilyesmit.
  Annyi viszont biztos, hogy Tóth Ádám is nagyon jó, de körülbelül egy szinten vannak és ez részemről egyáltalán nem Andric lehúzása, hanem sokkal inkább Ádám dicsérete. Ma is ők voltak azok, akik még értek is valamit Polyák és Browning mellett.
  Taiwora én is nagyon kíváncsi lennék és szerintem is nagy karrier előtt áll, csak nem Szolnokon, mert itt ifi játékos soha nem lesz rotálva legyen akármennyire jó. Ebből pedig előbb-utóbb elege lesz. Nekem még Rudner is ilyen egyébként. Két ilyen tehetséges fiatalnak meg kellene adni a lehetőséget a fejlődésre. :(

   
 • 57castle2018február11.20:36ÚjVálasz
  Idézet: randymarsh
  Először valóban kiállítást mutatott, de a videózás után "csak" egy sportszerűtlen volt az ítélet.
  ...

  Jászai Mari díjas volt anehézfiú Sejfic "felöklelése". Súlyban vagy 30-40kg a különbség közöttük, hogy mellel "felöklelje". Sejfic rutinos játékos, el kellett játszania. Ennyi. ;)

   
 • 56purple2018február11.20:36ÚjVálasz
  Idézet: randymarsh
  Először valóban kiállítást mutatott, de a videózás után "csak" egy sportszerűtlen volt az ítélet.
  ...

  Akkor ok!

   
 • 55lufi2018február11.20:34ÚjVálasz

  Az utolsó 5 percet néztem. Jólesett volna a jászságiak győzelme,de legalább lecserélték az idióta Hortit,akit ha olyan nagyon alkalmazni akar az Olaj,valami fizikai munka csak akad ott a Ligetben. Bocs a meccsről csak annyit tudok mondani,hogy az Olaj nehezen behúzta,mi meg nehezen sem.

   
 • 54nazol2018február11.20:34ÚjVálasz
  Idézet: jb17
  Mondhattok bármit, nagy ívből teszek rá!
  Így könnyű a csúcson lenni :)
  ...

  Bármit? Akkor én kellemes kínlódást kívánok a kiesés ellen. Majd nézd a "nagyokat" a tv-ben a kupában!

   
 • 53purple2018február11.20:34ÚjVálasz
  Idézet: castle
  Ne túlozz kérlek! Nem tudhatod mi van a háttérben. Néhány perccel előtte Sejfic büntetlenül legyalulta. Ráadásul bosnyák és ki tudja mit mondhatott a horvát Luksának.
  ...

  Igen, igazad lehet, nem azt kérdezhette Andrictól, milyen piát vigyen szülinapjára. De 50 mp-vel a vége előtt uralkodjon magán, van öltözőfolyosó is. Valahogy rendbe kellene tenni, mert ez igy vaóban egyre cikibb, láthatóan már a bírók is utaznak rá.

   
 • 52szolnokibasket2018február11.20:34ÚjVálasz
  Idézet: castle
  A támadásvezetésünk rohadt statikus. Szinte nulla betőrés, üres befutás és még sorolhatnám. Csak remélhetem, hogy Browning nem fog lesülyedni erre a szintre, mert nekem nagyon tetszik a játéka.
  ...

  Igazad van!Hónapok óta mondom, hogy Fordnak az lenne szerintem a feladata, hogy törjön be, tépje szét a palánkot!Ehelyett Milo erölteti a segges betöréseit nem sok sikerrel.Az új srácnak biztató az eddigi játéka.

   
 • 51Bogyó212018február11.20:33ÚjVálasz

  Na azért gyorsan tegyük hozzá hogy Berény sem játszott jól!!! Jó lett volna kihasználni a Szolnok gyenge napját,de sajna mi sem céloztunk ma jól. Center játékunk semmi nem volt, Nelson és Wallace húzta csak a szekerünket. Na mindegy talán jövőre, azért grat az olajnak. Csak a Berény!

   
 • 50randymarsh2018február11.20:32ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Sajna én úgy láttam, Kapitány egyből kiállítást mutatott, ne legyen igazam.
  ...

  Először valóban kiállítást mutatott, de a videózás után "csak" egy sportszerűtlen volt az ítélet.

   
 • 49castle2018február11.20:30ÚjVálasz

  A támadásvezetésünk rohadt statikus. Szinte nulla betőrés, üres befutás és még sorolhatnám. Csak remélhetem, hogy Browning nem fog lesülyedni erre a szintre, mert nekem nagyon tetszik a játéka. Hozzáteszem rookie és nem egy neves egyetem játékosa volt. A Trabzonnál tudhatnak valamit! Talán tanulhatnánk tőlük ezen a területen (is).

   
 • 48jaszdrukker2018február11.20:28ÚjVálasz

  Kár, hogy nem tudtuk elkapni a Szolnokot. Rakics sajnos a végén kezdett el pontokat dobni. A kispadról nem érkezett pont.
  Sejti valaki, Molnár Marcell miért nem kap több lehetőséget? Ma sajnos egy perc sem jutott neki...

   
 • 47szolnokibasket2018február11.20:27ÚjVálasz
  Idézet: randymarsh
  Azért ez túlzás. Kiváló játékos! Valóban hevesebb egy kicsit a kelleténél, de én nagyon is örülök annak, hogy itt játszik, sőt szeretném, ha hosszabbítanánk vele.
  ...

  Képzett játékos de ebben a szezonban nem jön ki neki a lépés.Tóth Ádám is sokkal hasznosabb.Tényleg olyan érzése van az embernek, hogy szándékosan pontoztatja ki magát, ne kelljen játszania.
  Kíváncsi lennék Taiwora!Valamiért úgy érzézem,hogy ő nagy karrier előtt áll.

   
 • 46drszepkaroly2018február11.20:27ÚjVálasz
  Idézet: arpadarpad
  A másik portálon megtalálható a stat. Nézd meg. Alul is van egy eredmény 70-73.
  Felül is van 70-74
  ...

  Vojvoda dobhatott büntetőket, de az egyiket kihagyta (70-73). Tizenkét másodperccel a vége előtt Nikola Lazics rendelte magához játékosait. Wallace kiszorított helyzetből dobott triplája lejött a gyűrűről. Lucsics szabálytalanodott még Vojvodával szemben, aki ismét csak az egyik büntetőjét dobta be, s így 70-74-re a listavezető győzött Jászberényben.

  Én inkább hiszek a szakportálnak...

   
 • 45castle2018február11.20:27ÚjVálasz
  Idézet: purple
  A hernyótalpas forgóvázas öreganyád a nyugati hülyegyerek!
  ...

  Hagyd. Valszeg ő a nyugati. Vajon melyik városból. ;)

   
 • 44purple2018február11.20:26ÚjVálasz
  Idézet: randymarsh
  Andric hasalása nem érdemelt kiállítást... és ha valaki figyelt, akkor nem is azért állították ki, hanem, mert korábban volt már egy technikaija erre pedig sportszerűtlent kapott.
  ...

  Sajna én úgy láttam, Kapitány egyből kiállítást mutatott, ne legyen igazam.

   
 • 43hajrabereny2018február11.20:26ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Milyen csalásról beszélsz ember? Ütöttek vágtatok egész meccsen, Sejficet nem állították ki, a bírók miatt lett csak ennyi, a fasorban sem lettetek volna.
  ...

  Mi valószínűleg nem egy meccset néztünk cimbora.
  De nem vitázom veled, nem a Szolnokkal és a szurkolóival volt problémám. Sportszerűen szurkoltak, a csapatuk küzdött ahogy kell (és ahogy engedték nekik), egy játékos kivételével.
  Gratuláltam és sok sikert kívántam, de ezt a meccset most ellopták tőlünk a bírók!

   
 • 42castle2018február11.20:25ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Az lehet. Viszont Andrics... Már az a kategória, hogy tök gáz, hogy ilyen ember Olaj mezt húzhat magára...
  ...

  Ne túlozz kérlek! Nem tudhatod mi van a háttérben. Néhány perccel előtte Sejfic büntetlenül legyalulta. Ráadásul bosnyák és ki tudja mit mondhatott a horvát Luksának.
  Ezt a "mez problémát" pedig tavaly kellett volna elővenned Popovicsnál! Minden idők torony magasan leggyengébb légiósának!

  CSAK AZ OLAJKA!!!

   
 • 41purple2018február11.20:22ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Végig vezettünk. Félgőzzel is meg lett a győzelem.

  Melyik meccset nézted, nyugati?
  ...

  A hernyótalpas forgóvázas öreganyád a nyugati hülyegyerek!

   
 • 40bball242018február11.20:19ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Végig vezettünk. Félgőzzel is meg lett a győzelem.

  Melyik meccset nézted, nyugati?
  ...

  Kezd unalmas lenni ez a "félgőzzel" szöveg:)

   
 • 39randymarsh2018február11.20:19ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Az lehet. Viszont Andrics... Már az a kategória, hogy tök gáz, hogy ilyen ember Olaj mezt húzhat magára...
  ...

  Azért ez túlzás. Kiváló játékos! Valóban hevesebb egy kicsit a kelleténél, de én nagyon is örülök annak, hogy itt játszik, sőt szeretném, ha hosszabbítanánk vele.

   
 • 38szakerto2018február11.20:18ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Ilyen játék után, lassan, csak bízhatunk benne, hogy meglesz az alap 1. Ez egyszerűen katasztrófa volt.
  ...

  Végig vezettünk. Félgőzzel is meg lett a győzelem.

  Melyik meccset nézted, nyugati?

   
 • 37bball242018február11.20:17ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Sejfic megérdemelne egy Jászai Mari-díjat a mai jelenet után...
  ...

  Andrics meg egy lobotómiát:)

   
 • 36purple2018február11.20:17ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Hát ja, nem könnyű megemészteni ezt. De nagyon úgy néz ki, ez rajt-cél lesz.
  Gratula a győzelemhez!
  ...

  Ilyen játék után, lassan, csak bízhatunk benne, hogy meglesz az alap 1. Ez egyszerűen katasztrófa volt.

   
 • 35arpadarpad2018február11.20:15ÚjVálasz
  Idézet: drszepkaroly
  Az Olaj és a Berény hivatalos Facebook oldala is 70-74-et ír. A kezőöt is és a Nemzeti Sport is.
  ...

  A másik portálon megtalálható a stat. Nézd meg. Alul is van egy eredmény 70-73.
  Felül is van 70-74

   
 • 34C.Zvezda2018február11.20:12ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Mit? Nyugati létedre nem tudod elviselni, hogy rajt-cél győzelem lesz az alapszakasz? :)))
  ...

  Hát ja, nem könnyű megemészteni ezt. De nagyon úgy néz ki, ez rajt-cél lesz.
  Gratula a győzelemhez!

   
 • 33purple2018február11.20:11ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Gratulálok a srácoknak, és a Szolnoknak is (Andricsot leszámítva)!
  Sajnos mi itt ma nem nyerhettünk. kapitányék erről stabilan gondoskodtak.
  ...

  Milyen csalásról beszélsz ember? Ütöttek vágtatok egész meccsen, Sejficet nem állították ki, a bírók miatt lett csak ennyi, a fasorban sem lettetek volna.

   
 • 3272huk2018február11.20:11ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Sejfic megérdemelne egy Jászai Mari-díjat a mai jelenet után...
  ...

  Az lehet. Viszont Andrics... Már az a kategória, hogy tök gáz, hogy ilyen ember Olaj mezt húzhat magára...

   
 • 31Wape2018február11.20:10ÚjVálasz

  Taktika: NINCS
  fegyelem: NINCS
  játék: NINCS
  ARROGANCIA :VAN
  NAGY ARC: VAN
  GIGA FIZETÉS:VAN
  HAVERI KÖRNEK BÉRELT HELY:VAN
  SZÉGYEN!!!!

   
 • 30arpadarpad2018február11.20:10ÚjVálasz
  Idézet: endre69
  70-73 lett a vége. Csak azért írnak 70-74, mert a fullcourton Rakic utolsó lepattanója után is beírtak egy pontot az Olajnak. A BB1 pedig csak másolja az eredményeket.
  ...

  Az Olaj kk minden negyed után felrakta a facera a statot. Az 1. negyedtől volt +1 pontunk valamiért.
  A BB1 szakportál nem nézi a meccset. Az egyik ( nem tudom mi a beosztása), már felrakta, hogy 4 hónap és megvan a 2.
  Ilyen alföldi csapatokkal nem foglalkozik.

   
 • 29drszepkaroly2018február11.20:10ÚjVálasz
  Idézet: endre69
  70-73 lett a vége. Csak azért írnak 70-74, mert a fullcourton Rakic utolsó lepattanója után is beírtak egy pontot az Olajnak. A BB1 pedig csak másolja az eredményeket.
  ...

  Az Olaj és a Berény hivatalos Facebook oldala is 70-74-et ír. A kezőöt is és a Nemzeti Sport is.

   
 • 28szakerto2018február11.20:09ÚjVálasz
  Idézet: skipp
  Tisztelt Báder úr!

  Ezt a szart mivel magyarázzuk megint??
  a haverok ámokfutása meg már szánalmas és szégyenteljes!! Ennyi pénzből ekkora fost letenni az asztalra!!!
  ...

  Mit? Nyugati létedre nem tudod elviselni, hogy rajt-cél győzelem lesz az alapszakasz? :)))

   
 • 27randymarsh2018február11.20:09ÚjVálasz

  Andric hasalása nem érdemelt kiállítást... és ha valaki figyelt, akkor nem is azért állították ki, hanem, mert korábban volt már egy technikaija erre pedig sportszerűtlent kapott. Nagyon nem mindegy, mert így legalább nem lesz eltiltva a következő Paks elleni bajnokiról.

  A mai vergődésünkről pedig inkább nem mondanék semmit.
  Hajrá Olaj!

   
 • 26hajrabereny2018február11.20:08ÚjVálasz

  Gratulálok a srácoknak, és a Szolnoknak is (Andricsot leszámítva)!
  Sajnos mi itt ma nem nyerhettünk. kapitányék erről stabilan gondoskodtak. Nem hittem volna, hogy ennyire partiban tudunk lenni majd, de most már kijelentem, hogy ez semleges fújás esetén meglepetés lett volna, és behúzzuk a meccset. Szégyenletes bírói csalás, de ettől az embertől nem is várhattunk mást. De szégyent nem vallottunk így sem.
  Sok sikert a Szolnoknak a kupában, mi pedig legalább ilyen elszántsággal nyomjuk tovább, és akkor nem lesz baj!
  kapitánynak pedig egy kellemes estét kívánok egy közeli rokonával!
  HAJRÁ JÁSZBERÉNY !!!

   
 • 25skipp2018február11.20:07ÚjVálasz

  Tisztelt Báder úr!

  Ezt a szart mivel magyarázzuk megint??
  a haverok ámokfutása meg már szánalmas és szégyenteljes!! Ennyi pénzből ekkora fost letenni az asztalra!!! Kedves Doktor úr meddig tűrjük még ezt a fost?

   
 • 24papajozsi2018február11.20:03ÚjVálasz

  ez az Andrics tiszta hü..........

   
 • 23endre692018február11.20:03ÚjVálasz
  Idézet: arpadarpad
  A stat szerint 70-73. Az eredmény kiírva 70-74.
  A pontokat összadva 70-73, a pontszerzők szerzett pontjait összeadva 70-73.
  ...

  70-73 lett a vége. Csak azért írnak 70-74, mert a fullcourton Rakic utolsó lepattanója után is beírtak egy pontot az Olajnak. A BB1 pedig csak másolja az eredményeket.

   
 • 22nemdeandre2018február11.20:02ÚjVálasz

  Ez van mikor a városiak lemennek falura,mindig belèjük kötnek,aztán csodálkoznak ha hassal elintèzik őket.

   
 • 21drive2018február11.20:02ÚjVálasz

  Az a legnagyobb baj Aleksziccsel,hogy semmi tekintélye nincs a játékosok előtt. Andrics és Miló azt csinál amit akar.Nem tud velük mit kezdeni a halvérűsége miatt. Minden meccsen Andrics beüti a felesleges faultokat,hogy ne kelljen tovább játszani vagy kiállítatja magát. Ez már így megy egy jó ideje és Báderék sem lépnek semmit.

   
 • 20jb172018február11.20:01ÚjVálasz

  Mondhattok bármit, nagy ívből teszek rá!
  Így könnyű a csúcson lenni :)

   
 • 19szakerto2018február11.20:01ÚjVálasz

  Sejfic megérdemelne egy Jászai Mari-díjat a mai jelenet után...

   
 • 18purple2018február11.19:59ÚjVálasz
  Idézet: jb17
  Bírói segédlettel.:)
  Nagyot küzdöttek ma a fiúk!
  Hajrá JKSE!
  ...

  Jaj ne gyere már ilyen marhaságokkal. Mindent befújtak, amilyen favágók voltatok. örüljetek, hogy csak ennyit. Bírói segédlettel maradtatok pariban a végén, két szándékost sem fújtak be az uccsó 12 másodpercben.

   
 • 17olajheart2018február11.19:58ÚjVálasz
  Idézet: endre69
  Gratulálok a Berénynek, küzdeni tudásból jeles. Gratulálok a Szolnoknak is, csak sikerült behúzni. Néha ezek a kötelezőnek kikiáltott győzelmek tudnak a legnehezebbek lenni.
  ...

  +1 amit Sejficről írtàl!

   
 • 16szakerto2018február11.19:57ÚjVálasz
  Idézet: jb17
  Bírói segédlettel.:)
  Nagyot küzdöttek ma a fiúk!
  Hajrá JKSE!
  ...

  Ja, bíró segédlettel maradt szoros.

  Nézd vissza az utolsó percben Voja büntetőit. Be sem lépett. Majd letudta szedni a saját lepattanóját. Erre a spori kihozta azt, hogy jöhet a Berény, mert Voja belépett dobás közbe.

  Nevetséges... :)))

   
 • 15ferrroil2018február11.19:56ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Lukát először a Paks vitte el,de ettől függetlenül igazad van.
  ...

  Dzunic vitte el.

   
 • 14szakerto2018február11.19:55ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Lukát először a Paks vitte el,de ettől függetlenül igazad van.
  ...

  És Luka Markovic mióta magyar? Mióta honosítva lett. Ezen kívül csak kosármagyar.

  Perry játszott sokat, sokat is dobott. Fiatal is. :)

   
 • 13miska2018február11.19:55ÚjVálasz
  Idézet: westsucks
  Andricnak nyugtatót is kellene adni a fizu mellé
  ...

  Andrics, Milosevics-gyenge szezon, arrogáns viselkedés.

   
 • 12ferrroil2018február11.19:55ÚjVálasz
  Idézet: arpadarpad
  A stat szerint 70-73. Az eredmény kiírva 70-74.
  A pontokat összadva 70-73, a pontszerzők szerzett pontjait összeadva 70-73.
  ...

  Hàrommal nyertünk...,de nem lehetünk büszkék rà...

   
 • 11jb172018február11.19:54ÚjVálasz

  Bírói segédlettel.:)
  Nagyot küzdöttek ma a fiúk!
  Hajrá JKSE!

   
 • 10drive2018február11.19:54ÚjVálasz
  Idézet: westsucks
  Andricnak nyugtatót is kellene adni a fizu mellé
  ...

  Rosszul írtad csak nyugtatót érdemelne fizut nem!

   
 • 9endre692018február11.19:54ÚjVálasz

  Gratulálok a Berénynek, küzdeni tudásból jeles. Gratulálok a Szolnoknak is, csak sikerült behúzni. Néha ezek a kötelezőnek kikiáltott győzelmek tudnak a legnehezebbek lenni.
  Andricnak teljesen jogos volt a kiállítása, hogy mi váltotta ki az incidenst az nem derült ki, a kettős faultról nem mutattak felvételt. Viszont a kiállítást kiváltó fellökést többször is vissza ismételték. Ha következetesek a sporik, akkor Sejfic is megérdemelt volna egy kiállítást, mégpedig színészkedésért. Egy 120 kilós ember nehogy már hanyatt essen, mert nem is mellel, hanem inkább hassal meglökik.
  Milo ettől sokkal kérdésesebb szituációban mehetett zuhanyozni a Gabányiban.
  A lényeg, hogy behúztuk.
  Hajrá Olaj!

   
 • 8szakerto2018február11.19:54ÚjVálasz
  Idézet: Icebear
  A játék az "nulla",nincs semmi begyakorolt sratégia, Andrics néha a csapat kerék kötője!
  ...

  Perry is fiatal. És a csapat egyik legjobbja. Ne aggódj ennyire. :)))

   
 • 7moldovan4653262018február11.19:54ÚjVálasz
  Idézet: Icebear
  A játék az "nulla",nincs semmi begyakorolt sratégia, Andrics néha a csapat kerék kötője!
  ...

  Lukát először a Paks vitte el,de ettől függetlenül igazad van.

   
 • 6hyperpassive2018február11.19:54ÚjVálasz

  Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül rámcáfol-e, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy a kupa a Szolnok számára Andricson fog elmenni. Az is érdekelne, hogy pl. a sokat emlegetett Taiwo csatasorba állításához mi kellene még...

   
 • 5moldovan4653262018február11.19:53ÚjVálasz

  Bűn rosszul játszottunk már megint,egy olyan meccsen ahol minimum 20 ponttal kellett volna nyerni.Ennyi gyenge teljesítmény,ez őrület.Fel sem sorolom,mert csak felidegesítem jobban magam.

   
 • 4Icebear2018február11.19:52ÚjVálasz

  A játék az "nulla",nincs semmi begyakorolt sratégia, Andrics néha a csapat kerék kötője! Fordot általában zavarja a labda,fiatalok a padon fognak "megöregedni",ha el nem viszi őket az Alba,mint Luka esetében!!

   
 • 3arpadarpad2018február11.19:52ÚjVálasz

  A stat szerint 70-73. Az eredmény kiírva 70-74.
  A pontokat összadva 70-73, a pontszerzők szerzett pontjait összeadva 70-73.
  A meccs felirat szerint 70-74 (OlajTV)
  A BB1 negyedeit összeadva 70-73, ahogy ők összeadták 70-74.
  Na akkor mennyi lett???

   
 • 2westsucks2018február11.19:49ÚjVálasz

  Andricnak nyugtatót is kellene adni a fizu mellé

   
 • 1purple2018február11.19:49ÚjVálasz

  Ilyen fos meccset régen láttam Andric tiszta hülye, megyünk Paksra, egy centerrel! Alekszicsnek nincs valami dolga odahaza? Vissza sem kell jönnie!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!