Dzunics: Egész meccsen szenvedtünk a védekezéssel

Körkép - Csirke azt mondta, mindenkinek meg kell értenie, az első a védekezés, anélkül csak beszélhetnek arról, hogy jó csapatuk van.
 
 
 
 
 

Dzunics: Egész meccsen szenvedtünk a védekezéssel

Körkép - Csirke azt mondta, mindenkinek meg kell értenie, az első a védekezés, anélkül csak beszélhetnek arról, hogy jó csapatuk van.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tegnap két mérkőzést rendeztek a férfi élvonal 14. fordulójában. A kosarsport.hu és a klubok Facebook oldalainak segítségével összeszedtük a sajtótájékoztatón elhangzott nyilatkozatokat:

Pécsi VSK-VEOLIA - KTE-Duna Aszfalt 84-93 (21-21, 23-20, 16-23, 24-29)

Csirke Ferenc, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Egylabdás mérkőzés volt, de ezt Wittmann Krisztián dobta be. Sok kosarat kaptunk gyors indításból és támadólepattanóból. Mindenkinek meg kell értenie, az első a védekezés, anélkül csak beszélhetünk arról, hogy jó csapat vagyunk. A hangulat ma is fantasztikus volt, a nézőkön semmi sem múlt.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Gratulálok mindkét csapatnak, kollegámnak, Csirke Ferencnek is, hiszen remekül felkészítette a Pécset. Megérdemelten nyertünk, de az eredmény számunkra hízelgően túlzó. Az egész meccs folyamán benne volt a levegőben, hogy egylabdás végjáték lesz, hiszen két egyforma játékerőt képviselő csapat volt a pályán. Kritikus pillanatokban jobban koncentráltunk, jó döntéseket hoztunk. A Pécs hibázott, mi ezeket okosan, rutinosan kihasználtuk.

Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 89-85 (20-19, 25-26, 22-19, 22-21)

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Végig kiegyenlített mérkőzésen a végjátékban egy kis szerencsénk volt. Ez a győzelem a szív, és a küzdés diadala volt! Az egész meccsen megszenvedtünk a védekezéssel, de főleg a támadólepattanókkal, amelyeket elengedtünk az ellenfelünknek, és nehezen találtuk meg támadásban a megfelelő ritmust. A győzelemben komoly szerepe volt a közönségünknek, elkélt a segítségük, hiszen hat nap alatt a harmadik mérkőzésünket játszottuk, egy kicsit hiányzott a frissesség a játékunkból, de ők átlendítettek a holtpontokon bennünket.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetődzője: Nagyon jó mérkőzés volt, bár mindkét oldalon sok hibát vétettek a csapatok. Minden negyed szorosnak bizonyult, annak örülök, hogy az Albát erősségében, a lepattanózásban meg tudtuk verni. A végén mi is nyerhettünk volna, ha nem vétünk néhány olyan hibát, amely döntött a végeredmény szempontjából. Jól dolgoztunk, büszke vagyok a játékosaimra!

 
 

 

 
 • 1rouge2018január13.11:08ÚjVálasz

  “...Pécsi VSK-VEOLIA - KTE-Duna Aszfalt 84-93 (21-21, 23-20, 16-23, 24-29)
  Csirke Ferenc, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője:
  Egylabdás mérkőzés volt, de ezt Wittmann Krisztián dobta be. ..”

  Oszt az tízet èrt?...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!