Amerikai bedobót igazolt az Alba

Székesfehérvár - Legutóbb Libanonban profiskodott a 25 éves kosaras.
 
 
 
 
 

Amerikai bedobót igazolt az Alba

Székesfehérvár - Legutóbb Libanonban profiskodott a 25 éves kosaras.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az Alba Fehérvárban folytatja pályafutását a 25 esztendős amerikai bedobó, Sir'Dominic Pointer – írja a klub hivatalos oldala.

A 198 cm magas, 87 kg súlyú kosaras a St. John's University együttesében szerepelt az egyetemi bajnokságban, 2011-től 2015-ig. Megszerezte a játékjogát a Cleveland Cavaliers, az NBA-s csapatban a nyári ligában pályára lépett az elmúlt három nyáron, Las Vegasban, de szerződést nem kapott. 2015 őszétől az NBA alatti ligában, a G League sorozaton pattogtatott, a Canton Charge csapatában. A következő idény már Izraelben találta, a Hapoel Eilat együttesében kezdte meg az idényt, majd az Elitzur Kiryat Ata gárdájában fejezte be. Fél évvel ezelőtt Libanonba szerződött, a Byblos Sporting Clubhoz, ahonnan pár hónap elteltével távozott.

- Markovic Lukára vállsérülése és műtétje miatt a szezon végéig nem számíthatunk, kiválása érzékeny veszteség a számunkra. Ez volt a legfőbb oka, hogy Pointert leigazoltuk, ugyanis hasonló pozícióban szereplő játékost kerestünk. A St. John's csapatával kimondottan erős divízióban szerepelt az egyetemi bajnokságban. Sokoldalú játékos, elsősorban védekezésben jeleskedik, de természetesen dobni is tud. Kimondottan jó atléta, úgy gondolom, képes pluszt adni a csapatunk játékának – mondta az albakosar.hu-nak Braniszlav Dzunics vezetőedző.

 
 

 

 
 • 115plataoplomo2018január22.17:45ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  “... Mert a mondanivalódból igazán az jön le, hogy a falusiakat és a kisvárosi embereket összekötötted ezzel. ..
  ...

  +1. azon kevés fórumozó közé tartozol akik qrva jól látják a dolgokat/lényeget.pacsi.

   
 • 11472huk2018január14.18:04ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Hol szoktál ülni a hazai meccseken? Dumálhatnánk. Én a VIP páholy alatti szektorban vagyok,általában a második félidőben arra a gyűrűre támad a csapatunk.
  ...

  Egyszer összehozzuk. Általában a Tisza felőli eredményjelző környékén, ha a cimborák el nem csábítanak valamerre. Én kérek elnézést, hogy ebbe a politikai marhaságba belementem, ez nem az a fórum. Mindenesetre annyi tanulsága van, én úgy látom, hogy egyre nagyobb feszültségek lappanganak a felszín és a tudat alatt.

   
 • Idézet: csakugy
  Te meg aztán. Gratulálok. Ezek szerint a fővárosban és nagyvárosokban nincsenek képzetlen, alul iskolázott emberek?
  ...

  Majdnem 30 éve a fővárosban élő, de vidéki származású vagyok. Nem nézek le senkit és nem célom feszkót kelteni (ha esetleg érted a nickemet, akkor lehet hogy ez is átjön).
  A választói preferenciát szokás nem, életkor, lakhely, iskolázottság, jövedelmi státusz, stb szerint vizsgálni. Én azt a tényt említettem, hogy a jelenlegi kormánypárt szavazói összetétele eltolódott a vidéki és iskolázatlan szavazók irányába. Ez távolról sem azt jelenti, hogy vidéken ne lennének értelmiségiek, a nagy városokban pedig iskolázatlanok. Így már érthető? Ha igen, akkor OK, ha nem, akkor skip, hagyjuk a témát!
  Hajrá magyar kosárlabda!

   
 • 112rouge2018január14.14:54ÚjVálasz
  Idézet: csakugy
  Te meg aztán. Gratulálok. Ezek szerint a fővárosban és nagyvárosokban nincsenek képzetlen, alul iskolázott emberek?
  ...

  “... Mert a mondanivalódból igazán az jön le, hogy a falusiakat és a kisvárosi embereket összekötötted ezzel. ..”

  Ez egy szokványos kategorizálás,
  ha olvasnál közvélemény-kutatásokat akkor tudhatnàd, hogy a politológiai célú felméréseknél a közvélemény kutató intézetek végzettség-lakhely szerint csoportosítják a felmérésben résztvevőket, és ebből (is) vonnak le bizonyos konzekvenciákat.

  Úgyhogy nem néz itt le senki senkit,
  mèg az ilyen butákat se, mint amilyen te vagy.

  MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

   
 • 111moldovan4653262018január14.13:37ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Van másik karcagi miniszter is. De egyik sem vasutas. Ne mondd már, hogy Boldog Pityuról még nem hallottál! Én azért tágabb körben, és értelemben nézem a dolgokat annál, hogy mi lesz a sporttal.
  ...

  Hol szoktál ülni a hazai meccseken? Dumálhatnánk. Én a VIP páholy alatti szektorban vagyok,általában a második félidőben arra a gyűrűre támad a csapatunk.Sok mindent lehetne mondani,erre ez a fórum kevés.

   
 • 110moldovan4653262018január14.13:35ÚjVálasz
  Idézet: Kaunas
  Nagyon jól látod !!!! Akkor nem csak én vagyok így ezzel...
  ...

  +1.

   
 • 109csakugy2018január14.13:19ÚjVálasz
  Idézet: makelovenotwar69
  Nem kell politika irányába vinni a fórumot, de jobb, ha tudod, hogy az utóbbi két évben a kormánypárt stabil szavazói bázisa egyre inkább eltolódott a kisvárosi-falusi képzetlen...
  ...

  Te meg aztán. Gratulálok. Ezek szerint a fővárosban és nagyvárosokban nincsenek képzetlen, alul iskolázott emberek? Mert a mondanivalódból igazán az jön le, hogy a falusiakat és a kisvárosi embereket összekötötted ezzel. Nem gyengén nézed le a vidéki embereket. Unintelligens vagy. Nem kicsit.

   
 • 108csakugy2018január14.13:15ÚjVálasz

  Akinek nem tetszik a sok idegenlégiós és magyarokat akar látni menjen B csoportos meccseket nézni, de ne húzza a pofáját a színvonalkülönbség miatt. Katasztrófa ez a hiszti, amit itt levágnak jónéhányan. Minden élsportban természetes a külföldiek igazolása. Még szerencse, hogy csak sírni tudtok, más nincs a kezetekben. Itt annyira sok a főokos.. Az életben meg nem vitték semmire. Ideje lenne néha kussolni srácok, nem állandóan vinnyogni.

  Akinek nem inge ne vegye magára. Akinek meg inge...nyugodtan.:)

   
 • Idézet: papika
  Minek Náluk jobb légiós?
  ...

  Nekem van egy olyan érzésem, hogy a legfontosabb feladat az Albánál az amerikai kontingens csapattá formálása lesz. Márpedig ahol ennyien vannak, mondhatni a kritikus tömeg megvalósul, ott nehéz lesz kézben tartani a gyeplőt. Bánenak finoan szólva sem ez az erőssége. Így aztán marad az a játék, ami már most is jellemzi a fehérvári csapatot: leginkább egyéni formától függő, egyéni képességeken alapuló játék. Ráadásul ez a magyarokat még inkább háttérbe szorítja!!!
  Hajrá magyar kosárlabda!

   
 • Idézet: Kaunas
  Te szerencsétlen felőlem szidhatod őket nem vagyok fideszes abszolut nem bánt....te viszont látszik ballibsi vagy azok ilyen ostobák az ő szavazóik a 8 általánossal vagy azzal nem rendelkezők.
  ...

  Nem kell politika irányába vinni a fórumot, de jobb, ha tudod, hogy az utóbbi két évben a kormánypárt stabil szavazói bázisa egyre inkább eltolódott a kisvárosi-falusi képzetlen, zömmel 8 osztályt végzettek vagy érettségi nélküli emberek irányába.

   
 • 105roli882018január13.23:52ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Két év után meg tőlünk hozzátok. Vicc!
  ...

  Mármint az vicc, hogy ezt példának akarod írni a játékoslenyúlásra, amikor 2 döntő, és egy elődöntő után elvittétek tőlünk. Ráadásul ide kétlem, hogy jobb pénzért jött, míg fordítva ez nem mondható el.
  Azt hittem egy mondatból is világos volt, mire gondolok. :)

   
 • 104Kaunas2018január13.22:39ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Igen, a fidesz nem maga miatt erős! Az ilyen gyökerek miatt, mint te, akik minden szart kétpofára zabálnak amit ezek mondanak! Gratulálok!
  ...

  Te szerencsétlen felőlem szidhatod őket nem vagyok fideszes abszolut nem bánt....te viszont látszik ballibsi vagy azok ilyen ostobák az ő szavazóik a 8 általánossal vagy azzal nem rendelkezők. Buta alsóbbrendüek vagytok de szerencsére egyre kevesebben lesztek te szerencsétlen.

   
 • 103r_2018január13.20:04ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Jaj jaj ez a politizálás. Látható, micsoda kifinomult érvrendszerek feszülnek egymásnak. Elképesztő, hogy milyen színvonal van itt. Elmondom, kb.
  ...

  Fehérváron persze, hogy elégedett a többség, de azért lássál a felcsúti csillogásnál távolabbra is.

   
 • 102papika2018január13.19:55ÚjVálasz
  Idézet: Otilio
  Csak ne sírjanak majd, hogy gyengébb légiósaik vannak mint másoknak.
  6-ból lehetett volna 4 jobbat fizetni
  ...

  Minek Náluk jobb légiós?

   
 • 101Delirium2018január13.19:30ÚjVálasz

  Jaj jaj ez a politizálás. Látható, micsoda kifinomult érvrendszerek feszülnek egymásnak. Elképesztő, hogy milyen színvonal van itt. Elmondom, kb. teljesen mindegy, hogy ki kormányoz, nektek sem rosszabb sem jobb nem lesz, senkik vagyunk mi ahhoz, hogy bármiféle előnyre tegyünk szert, vagy hátrányt szenvedjünk, attól függően, hogy ki kormányozza ezt az országot. Aki utálja a (mai) balosokat, hajlandó meghunyászkodni a stiklik fölött azon dolgok miatt, amelyekben ezt a bagázst jónak/jobbnak tartják, akik pedig a kormányt rühellik, azoknak teljesen mindegy, hogy mi történt az elmúlt 8 évben, nem változtat semmit az érzelmeiken, mert csak a rosszat látják. Van, aki csak a jót, van aki csak a rosszat. Nem fogjátok meggyőzni egymást, hogy nektek van igazatok, azért köpködni a másikra pedig, amiért más a véleménye egyenesen primitív. El kéne fogadni, hogy más a véleményünk, nem pedig mindenféle szart egymáshoz vágni emiatt. A magyar politika amúgy sem arról szól, amire ti itt leszűkítitek, már csak ezért is szánalmas, hogy itt erről megy a vita.

  Ja, nyilván van köze az élsporthoz a politikának. Ez nem olyan új keletű dolog, hogy meg kelljen rajta lepődni. Ez egy kosárfórum, amellett, hogy értelmetlen, nem is helyénvaló itt a politizálás.

  Inkább nézzetek Pointerről highlight-videókat, elég látványosan játszik a srác.

   
 • 100vagasiteri2018január13.19:05ÚjVálasz

  Pfúúúúú.... Amikor a kosárfórum politikusai beindulnak......!!!

   
 • 99purple2018január13.18:51ÚjVálasz
  Idézet: roli88
  Simit? Miután 5 év után elment tőlünk, hozzátok... Viccnek is rossz.
  ...

  Két év után meg tőlünk hozzátok. Vicc!

   
 • 98purple2018január13.18:37ÚjVálasz
  Idézet: Kaunas
  Nem tetted hozzá a gyerekéhezést, az oktatást, az egészségügyet, pedig ezek fontos ballibsi dumák.
  Igaz a szoci időkben a fent említettek rosszabb helyzetben voltak de akkor is tedd már hozzá.
  ...

  Igen, a fidesz nem maga miatt erős! Az ilyen gyökerek miatt, mint te, akik minden szart kétpofára zabálnak amit ezek mondanak! Gratulálok!

   
 • 97purple2018január13.18:35ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Öcsi? Ha tudnád te hány éves vagyok...

  Tök mindegy, hány éve van Szolnokon vízilabda nem az évszámokról van szó.

  :((((
  ...

  És te tudod én hány éves vagyok? A szolnoki vizilabdát te kezdted el anyázni!

   
 • 96kcbasketball2018január13.17:21ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Igen, biztosan óriási országimázs növelő hatása van a szolnoki vízilabdának. Amikor 8-10 országon kívül a világon szinte senki nem játssza ezt a sportágat.
  ...

  Végül is a kosárlabdát is csak az amcsik, a spanyolok meg a franciák játszák.

   
 • 95Pubi2018január13.16:43ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Igen, biztosan óriási országimázs növelő hatása van a szolnoki vízilabdának. Amikor 8-10 országon kívül a világon szinte senki nem játssza ezt a sportágat.
  ...

  :) ez kemény... 8-10 országra leredukáltad ezt a sportágat. A világesemények összefüggésedről meg nem is írva. Sportkritikán aluli a sportszemléleted.

  Inkább tényleg igazad van, legyen.

   
 • 94lufi2018január13.16:35ÚjVálasz

  Jó sok hozzászólás van,várható volt. 1-2 dolog.1, Láthatóan az Alba meg akarja tartani a címeket. 2, Folyamatos keresgélés után,a bajnokságok félidején túl, jóárasítva sikerült egy reméljük hasznunkra váló,amúgy jó játékost találni.3. A profi csapatoknál mindenhol ezt csinálják. 4. Meg lennék lepődve,ha mi vettünk volna utoljára légióst ebben az évben.

   
 • 93rimo2018január13.16:22ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Van másik karcagi miniszter is. De egyik sem vasutas. Ne mondd már, hogy Boldog Pityuról még nem hallottál! Én azért tágabb körben, és értelemben nézem a dolgokat annál, hogy mi lesz a sporttal.
  ...

  Pisti kétpói. Több, mint 50 éves aktív labdarúgó.

   
 • 92Kaunas2018január13.15:54ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Van másik karcagi miniszter is. De egyik sem vasutas. Ne mondd már, hogy Boldog Pityuról még nem hallottál! Én azért tágabb körben, és értelemben nézem a dolgokat annál, hogy mi lesz a sporttal.
  ...

  Nem tetted hozzá a gyerekéhezést, az oktatást, az egészségügyet, pedig ezek fontos ballibsi dumák.
  Igaz a szoci időkben a fent említettek rosszabb helyzetben voltak de akkor is tedd már hozzá.
  A lopás/csalásban igazad van. Én is szenvedő alanya voltam hagyjuk miért. Csak én a szoci érában is az voltam...rájöttem kis hal vagyok el kellett fogadjam..De ha leváltják a fideszt akkor a többség azt akarta tehát szó nélkül elfogadom ennyi. De én nagyon úgy látom a fidesz nem maga miatt erős, hanem azért mert az ellenzék ennyire szerencsétlen....és ilyenek meg ne vezessék az országot....

   
 • 91roli882018január13.15:53ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Simit se hagyd ki.
  ...

  Simit? Miután 5 év után elment tőlünk, hozzátok... Viccnek is rossz.

   
 • 90roli882018január13.15:52ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Soroljátok már fel azokat a szolnoki játékosokat, amelyeket az Alba elvitt tőletek egy jobb ajánlattal.
  ...

  Oké, te legalább írtál valami tényt, bár akkor még nem jártam meccsre. :) (15 éve azért járok nagyjából)

   
 • 8972huk2018január13.15:40ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Na figyelj:te értelmes ember vagy. Akiket felsoroltál nem ők irányítják az országot,maximum a haszonélvezői a meglévő rendszernek.
  ...

  Van másik karcagi miniszter is. De egyik sem vasutas. Ne mondd már, hogy Boldog Pityuról még nem hallottál! Én azért tágabb körben, és értelemben nézem a dolgokat annál, hogy mi lesz a sporttal. Most meg foglak lepni: nem érdekel, hogy mi lesz a sporttal. De az érdekel, hogy elegem van a rengeteg hazugságból, elegem van abból, hogy a vízcsapból is az folyik, hogy állítsuk meg Brüsszelt, miközben az a néhány tucat, akik ezt hirdetik, és bele tolják a pofánkba, azok dúsgazdag haszonélvezői Brüsszelnek, elegem van a folyamatos gyűlölet keltésből, a riogatásból, a félelemkeltésből, elegem van az olyan ostobaságokból, mint hogy iskoláknak óvodáknak - Margit nooormááális? - terrorelhárítási tervet kell készíteni, elegem van emberek, szervezetek, pártok vegzálásából, lejáratásából elegem van abból, hogy rám szólnak, hogy gondoljam meg bizonyos helyeken, bizonyos dolgokról hogyan vélekedek. Nem, nem ilyen Magyarországon képzelem el a jövőt...

   
 • 88szakerto2018január13.15:31ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Szolnokon több mint 80 éve van vizilabda öcsi! A Damjanich uszoda volt a fellegvár, míg regnáló polgármesterünk el nem takaríttatta.
  ...

  Öcsi? Ha tudnád te hány éves vagyok...

  Tök mindegy, hány éve van Szolnokon vízilabda nem az évszámokról van szó.

  :((((

   
 • 87feffo2018január13.15:24ÚjVálasz
  Idézet: szagértő
  Tőle majd nem kérdezheti meg magyarul Dzunics az időkérésnél, hogy "kinek hazudsz? kinek hazudsz?" mint tegnap Kovácstól.:D
  ...

  Kinek passzolsz, ezt mondta, mikor úgy passzolt Hortonnak, hogy az nem figyelt. Okos tojás.

   
 • 86Kaunas2018január13.15:24ÚjVálasz

  csak kizárólag...

   
 • 85Kaunas2018január13.15:24ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Na figyelj:te értelmes ember vagy. Akiket felsoroltál nem ők irányítják az országot,maximum a haszonélvezői a meglévő rendszernek.
  ...

  Nagyon jól látod !!!! Akkor nem csak én vagyok így ezzel...menj el szavazni azért szerintem , én sem azért szavazok Fideszre mert a spanjuk vagyok, hanem csakkizárólag azért nehogy ballibsik legyenek semmi másért !!

   
 • 84moldovan4653262018január13.15:15ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Ne bazzz, most igazi értelmiségiek irányítják az országot mi? A gázszerelő, a jászsági dinnyetermelő, meg itt a Mezőtúr melletti faluból származó vasutas. Most így hirtelen ennyi. Értelmiség, ja, az.
  ...

  Na figyelj:te értelmes ember vagy. Akiket felsoroltál nem ők irányítják az országot,maximum a haszonélvezői a meglévő rendszernek.Azt mondjuk nem tudom ki a mezőtúri vasutas akit említesz,biztos nem vagyok eléggé tájékozott én sem.Én karcagit ismerek ő a mezőgazdasági miniszter.

  Azt előre megjósolom ha nem a Fidesz nyer a választásokon,akkor elég sivár világ jön a sportra és így a kosárlabdára is.Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Fideszre kell szavazni (én például valószínű el se megyek szavazni) de én így látom.Valószínűnek tartom,hogy sok változás nem nem lesz.

   
 • 83Kaunas2018január13.15:14ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Ne bazzz, most igazi értelmiségiek irányítják az országot mi? A gázszerelő, a jászsági dinnyetermelő, meg itt a Mezőtúr melletti faluból származó vasutas. Most így hirtelen ennyi. Értelmiség, ja, az.
  ...

  Akiket felsoroltál igen olyanok mint írtad..de az a szomorú hogy ezek még mindig jobbak mint bármelyik ballibsi...de tényleg hagyjuk a politikát nem vagyok benne, nem is függök tőle, ezáltal nem is érdekel...

   
 • 82purple2018január13.15:11ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Soroljátok már fel azokat a szolnoki játékosokat, amelyeket az Alba elvitt tőletek egy jobb ajánlattal.
  ...

  Simit se hagyd ki.

   
 • 81purple2018január13.15:09ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Ne bazzz, most igazi értelmiségiek irányítják az országot mi? A gázszerelő, a jászsági dinnyetermelő, meg itt a Mezőtúr melletti faluból származó vasutas. Most így hirtelen ennyi. Értelmiség, ja, az.
  ...

  Hagyd a fenébe, teljesen felesleges, úgysem érti a nagyokos. Igen, most ilyen Németh, Tállai, Mészáros stb, a csúti vajdáról nem is beszélve tálentumok irányítják(nem az országot) a pénzmozgást.

   
 • 80moldovan4653262018január13.15:09ÚjVálasz

  Soroljátok már fel azokat a szolnoki játékosokat, amelyeket az Alba elvitt tőletek egy jobb ajánlattal. (és Kellert hagyjuk)

  Góbi Ricsi (igaz,nem most volt),aztán Daryll Parker is volt ott egy szezont.

   
 • 7972huk2018január13.15:03ÚjVálasz
  Idézet: Kaunas
  Aki a kosárlabdában benne van tudja egy délszláv 2x annyiba kerül mint egy amerikai. Mert amerikai tucatszámra van ez is közrejátszik.
  ...

  Ne bazzz, most igazi értelmiségiek irányítják az országot mi? A gázszerelő, a jászsági dinnyetermelő, meg itt a Mezőtúr melletti faluból származó vasutas. Most így hirtelen ennyi. Értelmiség, ja, az. Édes Istenem! Tényleg nem szeretnék itt átcsapni politikába, de azért majd ha ráérsz kicsit, és nyitott szemmel szétnézel magad körül, majd rájössz, mekkora marhaságot írtál. Bár neked mindegy, beszippantott a kormány média...

   
 • 7872huk2018január13.14:54ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Lehet, hogy a mi légiósaink drágábbak, nem tudjuk? Na ne már :D Biztosan egy árkategória egy egyetemről jött újonc, meg egy spanyol első osztályból jött Milosevics. Ne már :D
  ...

  Milosevics, ha jól emlékszem, 3 itt töltött idény után, túl a 30-on ki akarta még próbálni magát egy - vagy két - fokozattal feljebb. Nem jött össze, mondhatni bukás lett a vége, visszakéredszkedett korábbi sikereinek helyszínére. Nem gondolom, hogy ennek a helyzetnek az ő esetében nagy árfelhajtó szerepe lett volna. Tessék, el lehet dönteni, hogy melyik a drágább: jó amerikai egyetemi pedigré, vagy egy bukott szezon egy kiöregedő félben lévő játékostól. Persze tudom mi a válaszod, de azért ha nem haragszol, a realitások talaján maradva, nem biztos, hogy Milosevics "győzelmére" tennék...

   
 • 77Kaunas2018január13.14:49ÚjVálasz

  Aki a kosárlabdában benne van tudja egy délszláv 2x annyiba kerül mint egy amerikai. Mert amerikai tucatszámra van ez is közrejátszik. Fehérváron nagyon ritka volt szerb mivel valahogy itt ki nem állhatják őket most hagyjuk miért, nem ide tartozik, így marad az amcsi. Én örülnék litvánnak de a litván játékos is drága 2x annyiba lenne mint egy amcsi. Biztos nem az Albánál van a legtöbb pénz de annyi van hogy egy bajnokesélyes csapat összejöjjön. Egyébként ez annyira gagyi dolog itt pénzről vitatkozni a profi sport része a real margit, meg M. United kaliberü csapatok hol lennéek nélküle. De a magunk példáján Veszprém Győr kéziben hol lenne? Örüljünk hogy van a sportra most pénz lehet ez nem sokáig lesz mert abban mindenki biztos lehet ha ballibsi világ jön sportra nem lesz pénz...igaz kórházra meg oktatásra sem hiába mondják mivel iszonyatosan buta emberek irányítanák akkor az országot...én örülök h van pénz Fehérváron, Szolnokon, Sz.helyen, Körmenden és más sportágakban is. És úgy fogom fel ha több van máshol akkor ügyesebbek másnál ennyi...Ma hajrá magyarok Varasdon !!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 • 76purple2018január13.14:46ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Feltettem.
  És elindultunk az Adria-ligában.

  Van még kérdés, kiscsàvó?
  ...

  Ne ülj fel ennek az idióta Somosnak!

   
 • 75purple2018január13.14:42ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  És Szolnokon milyen hagyománya volt a vízilabdának, hogy pár év alatt egy Bajnokok Ligája-győztes csapatot csináltak? Mert pár éve még arénája se volt a Szolnoknak, csak medencéje egy kis lelátóval.
  ...

  Szolnokon több mint 80 éve van vizilabda öcsi! A Damjanich uszoda volt a fellegvár, míg regnáló polgármesterünk el nem takaríttatta. Az után Nyerges építtetett egy Vizilabda arénát, miután megvette a csapatot. Csak egy évszám: 1952 Hasznos István olimpiai bajnok! 1934-ben már Szolnokon pólózott.
  Gondolkozz, mielőtt kifújod az orrod!

   
 • 74vagasiteri2018január13.14:42ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Az, hogy hozzá nem értő emberek vannak nálatok olyan pozícióban, hogy Popovicsokat igazoltok, az biztos az Alba hibája. :D Mesélj még!
  ...

  Egyezzetek ki a döntetlenben!

   
 • 73rimo2018január13.14:40ÚjVálasz
  Idézet: roli88
  Nem-nem, a szolnokiak írtak egy Alba-Falco meccshez, hogy a bírón múlt, meg most olvasom, hogy a tavalyi döntő is rajtuk múlt...
  ...

  Ugyanazt szajkózzátok.
  Keller ott x, itt 2x ( bár akkor 3x-et mondtatok), visszament x.

   
 • 72rimo2018január13.14:32ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Igen, méltán híres a spanyol meg az amcsi klubszintű vízilabda. Biztosan lerágják az auszik a körmüket, hogy ki nyerte a póló BL-t. :)
  ...

  Azt hiszem befejezem veled. Így írni a magyar vizilabdáról! Ott tartunk, hogy az ország büszkeségeit degradálod. Legközelebb, ha összefutunk Cseh Sanyival nem is köszönök neki.

   
 • 71shag2018január13.14:25ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Ez valószínűleg így van. Kár, hogy nem lát az egyszerű földi halandó számokat. Nyilván van az a pénz, amiért Vojvoda nem megy külföldre, de az is, amiért Lóránt...
  ...

  Lehet, hogy a mi légiósaink drágábbak, nem tudjuk? Na ne már :D Biztosan egy árkategória egy egyetemről jött újonc, meg egy spanyol első osztályból jött Milosevics. Ne már :D

   
 • 70roli882018január13.14:22ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Ez valószínűleg így van. Kár, hogy nem lát az egyszerű földi halandó számokat. Nyilván van az a pénz, amiért Vojvoda nem megy külföldre, de az is, amiért Lóránt...
  ...

  Nem-nem, a szolnokiak írtak egy Alba-Falco meccshez, hogy a bírón múlt, meg most olvasom, hogy a tavalyi döntő is rajtuk múlt... Éérdekes, ezek a szemét bírók, mindig minket segítenek, tudnék én döntőt mondani amikor tényleg elcsalták a bírók a Szolnok javára, de ne menjünk bele, nem most volt.
  Én nem írtam sehol, hogy itt nincs pénz, én lent is azt írtam, hogy nagyjából egyenlő, ennyi, bár szerintem a légiósaitok drágábbak, de ez csak saját vélemény. Csak azt ne mondjátok, hogy ott már nincs pénz, és nem tudtátok Ákosnak megadni a lóvét, mert az vicc. Max nem akartátok. Amikor viszont elment, akkor biztosan minimum 2szer annyi pénzt ajánlottatok neki, mint amennyit itt keresett. Soroljátok már fel azokat a szolnoki játékosokat, amelyeket az Alba elvitt tőletek egy jobb ajánlattal. (és Kellert hagyjuk)

   
 • 69rouge2018január13.14:21ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Felfedezted a citatum - idézetek oldalt? :) Bekötötték karácsonykor a netet végre a kis szobádba? Gratulálok! :)
  ...

  Igazad van!!!!

  (Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  - Mester, szerintem nem ez.
  - Igazad van, fiam! )

   
 • 68shag2018január13.14:19ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Igazad van!!!!

  (Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  - Mester, szerintem nem ez.
  - Igazad van, fiam! )
  ...

  Felfedezted a citatum - idézetek oldalt? :) Bekötötték karácsonykor a netet végre a kis szobádba? Gratulálok! :)

   
 • 67rouge2018január13.14:16ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Jajj de kis érzékeny lelkű lettél hirtelen. :) Na nem baj. Legközelebb is szurkolj ellenünk, eddig bejött. Mármint nekünk.
  ...

  Igazad van!!!!

  (Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  - Mester, szerintem nem ez.
  - Igazad van, fiam! )

   
 • 66shag2018január13.14:15ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Befejeztem, nem vitatkozom veled!

  (Idézet Woody Allentől:
  "Soha ne vitatkozz idiótákkal !
  Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.")

  ...

  Jajj de kis érzékeny lelkű lettél hirtelen. :) Na nem baj. Legközelebb is szurkolj ellenünk, eddig bejött. Mármint nekünk. Ha meg az olajka kikap valakitől, akkor tűnj el a fórumról pár napra, és fogd arra, hogy a csajoddal voltál Barcelonában. :) Tudod, csak ahogy szoktad.

   
 • 65rouge2018január13.14:11ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Az, hogy hozzá nem értő emberek vannak nálatok olyan pozícióban, hogy Popovicsokat igazoltok, az biztos az Alba hibája. :D Mesélj még!
  ...

  Befejeztem, nem vitatkozom veled!

  (Idézet Woody Allentől:
  "Soha ne vitatkozz idiótákkal !
  Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.")

   
 • 64shag2018január13.14:09ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  “....Azt elismerni, hogy az adott évben volt náluk jobb csapat csak pár szolnoki drukker ismerné el...“

  Neked most már biztos, hogy Szolnok-fóbiád van....
  ...

  Az, hogy hozzá nem értő emberek vannak nálatok olyan pozícióban, hogy Popovicsokat igazoltok, az biztos az Alba hibája. :D Mesélj még!

   
 • 63rouge2018január13.14:07ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Pedig ez megy Szolnokon. Ha nem ők nyerik a bajnokságot, akkor az Albának több a pénze, meg a Falco miből fizeti Govens meg Perlt.
  ...

  “....Azt elismerni, hogy az adott évben volt náluk jobb csapat csak pár szolnoki drukker ismerné el...“

  Neked most már biztos, hogy Szolnok-fóbiád van....így megviselt,
  mikor levágtuk a hàlót a Gáz utcában?...:):)

  Minden szolnoki elismeri,
  hogy tavaly jobbak voltatok nálunk.

  Az màs kérdés, hogy a döntőt elcsalták a bírók, de ez már történelem.

  De több pénzetek is volt, nem hiàba igazolt hozzátok Lóri meg Keller.
  Bár Ákosnak biztos csak hiányzott a mamája...
  Mi meg szezon közben azzal a kurva sok lóvènkkal vissza igazoltuk Popovicsot...

   
 • 6272huk2018január13.14:06ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Pedig ez megy Szolnokon. Ha nem ők nyerik a bajnokságot, akkor az Albának több a pénze, meg a Falco miből fizeti Govens meg Perlt.
  ...

  Má' meginn hülye vagy, tavasszal nemigen láttál itt olyan szolnokit, aki nem azt mondta volna, hogy milyen szar a csapatunk, de azért erőlködj még.

   
 • 6172huk2018január13.14:00ÚjVálasz
  Idézet: lock
  Most tényleg azon veszekedtek kinek van kevesebb pénze? :D Nem mindegy? Akinek több van (vagy legalábbis úgy gondolja) örüljön neki nincs benne semmi szégyellni való.
  ...

  Ez valószínűleg így van. Kár, hogy nem lát az egyszerű földi halandó számokat. Nyilván van az a pénz, amiért Vojvoda nem megy külföldre, de az is, amiért Lóránt, vagy Perl a hazai vizeket választotta. Lehet a mi légiósaink drágábbak, lehet hogy nem. Nem tudjuk.Szinte kizártnak tartom, hogy Keller kevesebb pénzért igazolt vissza Fehérvárra, mint amennyiért itt volt Szolnokon. De lehet tévedek, sajnos ezt sem tudjuk. De az állandó csere-bere sem olcsó. A nemzetközi is nagy pénzeket visz el. Amúgy összességében azon lennék meglepődve, ha a négy nagy költségvetésében mondjuk 100 millánál nagyobb eltérés mutatkozna. Azt gondolom ezen a szinten az nem döntő különbség. De lehet ebben is tévedek. Ami idegesít, az az, hogy Fehérváron mindig pontosan tudják, hogy a mi költségvetésünk minimum háromszorosa az övékének, ahogy lentebb már itt is írta valaki, és hogy ott csak szerencsétlen éhező légiósokra telik. Ugyan, baromság. Egyébként is azt gondolom, hogy a "ha nincs pénzetek lottózzatok" transzparens után fehérváriaknak bármit is számon kérni rajtunk, több, mint álságos...

   
 • 60rouge2018január13.13:59ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Igen, méltán híres a spanyol meg az amcsi klubszintű vízilabda. Biztosan lerágják az auszik a körmüket, hogy ki nyerte a póló BL-t. :)
  ...

  Shagfej, te írtál 8-10 országról,
  ahol en’bloc népszerű a vízilabda....

  Én csak felsoroltam pàrat.

  A BL-győzelem pedig akármelyik sportàgban óriási dolog, főleg az egyik legrégebbi olimpiai sportàgban....

  És ezt töredék pénzből hoztuk össze ahhoz képest, amiből a videoton elalibizik már évek óta a nemzetközi porondon.

  Hogy ide mekkora seggfejek írogatnak, édes istenem...

   
 • 59r_2018január13.13:51ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Nocsak - Nocsak....Miért is fáj ez ennyi más csapat szurkolójanak.....???
  Lasd Szolnok, Szombathely, Körmend....
  ...

  Tényleg mennyi szhelyi és körmendi írogatott ide, két kezemen nem tudnám megszámolni...
  Szmuki te nem lettél okosabb azóta, hogy eltűntél. :D

   
 • 58shag2018január13.13:45ÚjVálasz
  Idézet: lock
  Most tényleg azon veszekedtek kinek van kevesebb pénze? :D Nem mindegy? Akinek több van (vagy legalábbis úgy gondolja) örüljön neki nincs benne semmi szégyellni való.
  ...

  Pedig ez megy Szolnokon. Ha nem ők nyerik a bajnokságot, akkor az Albának több a pénze, meg a Falco miből fizeti Govens meg Perlt. Azt elismerni, hogy az adott évben volt náluk jobb csapat csak pár szolnoki drukker ismerné el. Az ilyen rimo, moldovan meg rouge félék meg mindig tudnak valami kifogást felhozni. De hát mindenki jó valamiben.. :)

   
 • 57lock2018január13.13:41ÚjVálasz

  Most tényleg azon veszekedtek kinek van kevesebb pénze? :D Nem mindegy? Akinek több van (vagy legalábbis úgy gondolja) örüljön neki nincs benne semmi szégyellni való. A magyar top 3-4 csapat büdzséje között akkora különbség amúgy sincsen hogy majd a szezon végén azt lehessen mondani csak azért nyert az xy csapat mert több a pénz.

   
 • 56shag2018január13.13:39ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  8-10 ország, ja.

  Köztük a spanyolok, az olaszok,
  a németek, az oroszok, az ausztrálok és az USA.

  Persze ezek jelentéktelen nemzetek és országok.
  Kis piszkok a térképen.
  ...

  Igen, méltán híres a spanyol meg az amcsi klubszintű vízilabda. Biztosan lerágják az auszik a körmüket, hogy ki nyerte a póló BL-t. :)

   
 • 55denes2018január13.13:39ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  És Szolnokon milyen hagyománya volt a vízilabdának, hogy pár év alatt egy Bajnokok Ligája-győztes csapatot csináltak? Mert pár éve még arénája se volt a Szolnoknak, csak medencéje egy kis lelátóval.
  ...

  Szolnokon régen is volt vizilabda többszörös bajnok volt a Szolnok csak néhány név akikre régről rémlik valami Boros, Kanizsa ,Hasznos Urbán, Cservenyák ,Koncz, Kucora, Hasznos a fiatal kár hogy ezekre nem sokan emlékeznek, és az edzők.

   
 • 54rouge2018január13.13:38ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Igen, biztosan óriási országimázs növelő hatása van a szolnoki vízilabdának. Amikor 8-10 országon kívül a világon szinte senki nem játssza ezt a sportágat.
  ...

  8-10 ország, ja.

  Köztük a spanyolok, az olaszok,
  a németek, az oroszok, az ausztrálok és az USA.

  Persze ezek jelentéktelen nemzetek és országok.
  Kis piszkok a térképen.

  Van még mára valami orbitális baromságod, Shagfej?

  Mert ha igen, akkor essünk túl rajta gyorsan....

   
 • 53shag2018január13.13:29ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Eltaláltad, Szolnokon óriási hagyománya van a vízilabdának. És a kis törpétek sem fideszes. Ja de. A TLI se állami csöcsön csüngő cég volt, csak hogy egyet említsek hirtelen. Ja de.
  ...

  Igen, és a TLI az pont akkora kaliberű cég, mint a Strabag, a Közgép, vagy a MOL. Még a végén kiderül, hogy Cser-Palkovics igazából az MKOSZ elnöke. :) Meg a Huawei is mindjárt egy fehérvári állami cég lesz.

   
 • 52shag2018január13.13:27ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Kovács Ákos-t sokan akarták, Kovács Peti nem kellet.
  ...

  Amúgy meg Kacsából Dzunic csinált játékost Pakson. Biztos nem számított a személye, amikor mérlegelte az ajánlatait. Biztosan nem számított az se, hogy nemzetköziben is indulunk, és hogy mi vagyunk a bajnok és kupagyőztesek. Szakmai érvek? Dereng valami? Vagy már teljesen elfelejtettétek, hogy ilyen is létezik, nem csak a dollárjelekkel lehet elcsábítani egy játékost.

   
 • 5172huk2018január13.13:26ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Szánalmas egy köpönyegforgató kisgyerek vagy te. Az ugye nem zavart, amikor Rakics, Ivosev, Bell vagy Jones játszott nálatok magyarként, plusz 5 légiós meg 3-4 magyar válogatott?
  ...

  Eltaláltad, Szolnokon óriási hagyománya van a vízilabdának. És a kis törpétek sem fideszes. Ja de. A TLI se állami csöcsön csüngő cég volt, csak hogy egyet említsek hirtelen. Ja de. Több kérdésem nincs is...

   
 • 50shag2018január13.13:24ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Kovács Ákos-t sokan akarták, Kovács Peti nem kellet.
  ...

  Mióta van összefüggés aközött, hogy Márkó az év felfedezettje, és hogy Polyák hogy keres? Ekkora büdös baromságot régen olvastam már. :DDD Luka nem kellett nektek, itt meg egy meghatározó játékost csináltunk belőle. Biztos ennek is ahhoz van köze, hogy Kacsa mennyit keres :DDD

   
 • 49rimo2018január13.13:21ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Voja és Tóth = Keller plusz Lóránt. A két Kovács sztem egy árkategória lehet nagyjából, Polyák meg Luka is. Szóval eddig ez egyenlő. Taiwo, Tóth Zoli - Iván, Filipovics.
  ...

  Kovács Ákos-t sokan akarták, Kovács Peti nem kellet. 1-0 oda
  Polyák a Mafctól, vagy Lúka az egyik legtehetségesebb magyar fiatal, aki idén nyert meccset az Albának nemzetköziben 2-0oda
  Taiwo ( a szezonban már játszott kb 20percet) Filipivic az év felvedezettje 3-0oda
  TóthZ (az apja a nagyfőnök ezért itt van) Keller I ( az EK az Ő beállása lelkesedése ibndította a csapatot) 4-0 oda
  Itt más nincs-ott (Nshimba, Brbaklic, de nemrég Tóth P is belefért) a semmi az semmi, ott valamennyi
  Ott több a használható, de x-re jön ki. Tudom a szív a szeretet.

   
 • 48shag2018január13.13:20ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Szolnokon ugyanígy állami pènzek vannak mint màsutt, ezt soha sem tagadta senki.

  Szalai fideszes, a MOL és a KÖZGÉP állami lóvèt juttat nekünk.
  ...

  Igen, biztosan óriási országimázs növelő hatása van a szolnoki vízilabdának. Amikor 8-10 országon kívül a világon szinte senki nem játssza ezt a sportágat. Nézni meg senki nem nézi a világversenyek kivételével.

   
 • 47rouge2018január13.13:16ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Szánalmas egy köpönyegforgató kisgyerek vagy te. Az ugye nem zavart, amikor Rakics, Ivosev, Bell vagy Jones játszott nálatok magyarként, plusz 5 légiós meg 3-4 magyar válogatott?
  ...

  Szolnokon ugyanígy állami pènzek vannak mint màsutt, ezt soha sem tagadta senki.

  Szalai fideszes, a MOL és a KÖZGÉP állami lóvèt juttat nekünk.

  De mondd csak,
  hol állítottam én ennek az elkenkezőjét?

  A BL-győzelem az viszont más.

  Ha egy csapat olyan nemzetközi sikereket èr el, mint a szolnoki vizilabdacsapat vagy a győri kézisek, azoktól nem sajnálom az állami szponzorációt, hiszen országimázsban, presztizsben bőven visszahozta a befektetett zsetont.

  Külföldön nem azt mondják,
  hogy a Szolnok BL-t nyert, hanem azt, hogy egy magyar csapat nyert.
  És erre minden magyar büszke lehet.

  Még te is, Shagfej....

   
 • 46shag2018január13.13:16ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Nekem van egy tippem... :),
  Igen nektek mindig van! Ott a szél hordja össze a játékosok, csak szeretetből játszik Fehérváron.
  Keller és Lóránt pénzéhes volt, 3x annyi pénzért jöttek Szolnokra.
  ...

  De ki mondta, hogy itt nincs pénz? Ti mondjátok, hogy Szolnokon nincs :D Szerintem mindkét helyen van pénz. Nevetséges a sírásotok, hogy nálatok nincs. Ahol 5 ilyen légiós van, meg a legdrágább itthon játszó magyar, plusz 2-3 válogatott magyar. Ne nevettessétek már ki magatokat.

   
 • 45szmuki72018január13.13:15ÚjVálasz

  Nocsak - Nocsak....Miért is fáj ez ennyi más csapat szurkolójanak.....???
  Lasd Szolnok, Szombathely, Körmend....
  Fehérvaron is van szponzor, amúgy ök nem más hazai csapat légiósait igazolták csábították alamizsnáért több penzért...
  Tudjuk, a Körmendi meg a Szombathelyi szìv....

   
 • 4472huk2018január13.13:14ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Sokan elfelejtitek, hogy a nemzetközi kupában igen is szerepelhet majd Pointer a többi légiós mellett. Úgy gondolom, Hill, Simpson és Horton helye biztos.
  ...

  Számokat légy szíves, addig üres puffogtatás...

   
 • 4372huk2018január13.13:13ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  És Szolnokon milyen hagyománya volt a vízilabdának, hogy pár év alatt egy Bajnokok Ligája-győztes csapatot csináltak? Mert pár éve még arénája se volt a Szolnoknak, csak medencéje egy kis lelátóval.
  ...

  Olyan kérlek, hogy 3 év múlva 100 éves lesz a szolnoki vízilabda klub. 9-szeres bajnok. Olyan világklasszis játékosokat adott, mint a kétszeres olimpiai bajnok Kanizsa Tivadar és Dr. Boros Ottó. De volt Hasznos Pistánk, Rekita Albertünk, Mohi Zolink, hogy csak a hirtelen eszembe jutó nagy neveket említsem. Úgyhogy többet érdemelnének a szolnoki vízilabdázók, mint az összes magyar magát sztárfocistának képzelő labdakergető együtt. A történet meg roppant egyszerű: A Doktor rájött, hogy kevesebb idő alatt, sokkal kevesebb pénzből lehet világverő csapatot összehozni és üzemeltetni vízilabdában, mint egy nemzetközileg erős közepes kosárcsapatot hosszútávon működtetni kosárban.

   
 • 42rimo2018január13.13:12ÚjVálasz
  Idézet: shag
  Elég ciki, hogy még így is mi nyertük a bajnokságot meg a kupát is. Ha csak a lisszön gájz megy :) Szerinted a szolnoki 5 légiós bére, meg a fehérvári 6 légiós bére közül melyik a magasabb?
  ...

  Nekem van egy tippem... :),
  Igen nektek mindig van! Ott a szél hordja össze a játékosok, csak szeretetből játszik Fehérváron.
  Keller és Lóránt pénzéhes volt, 3x annyi pénzért jöttek Szolnokra. Most ott vannak, már nem pénzéhesek és harmadannyi pénzből élnek a tilogikátok szerint. A tavalyi szezon után a piacra került Kovács Ákost sokan szerették volna igazolni. Oda ment, mert megszerezte a Fehérvár a többiek elől. Gondolom nem a több pénz csábította, hanem a szeretet és a lisöngájz.
  Miért nem lehet azt mondani, hogy eddig ott volt a nagy pénz, most felzárkóztunk, utólértük, esetleg megelőztük a Szolnokot. Nem magy a rizsa.

   
 • 41shag2018január13.13:09ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  "a magyarok meg nagyjából egy árszínvonal a tietekkel"
  Voja.
  ...

  Voja és Tóth = Keller plusz Lóránt. A két Kovács sztem egy árkategória lehet nagyjából, Polyák meg Luka is. Szóval eddig ez egyenlő. Taiwo, Tóth Zoli - Iván, Filipovics. Ugye nem gondolod komolyan, hogy Nshiba hatalmas összegeket keres? Nektek is vannak még magyar fiatalok a keretben. Abba meg ne menjünk bele, hogy a ti 5 légiósotok mennyivel nagyobb gázsit kap, mint a mi most már 6 légiósunk. :)

   
 • 40rimo2018január13.13:04ÚjVálasz

  "a magyarok meg nagyjából egy árszínvonal a tietekkel"
  Voja. TóTh, Kovács, Polyák (Taiwo)
  Keller, Lóránt, Keller, KovácsÁ, Markovics, Filipovic, (Nshimba, Brbaklic, de nemrég Tóth P is belefért), Tényleg egy árszínvonal lehet a tietekkel.

   
 • 39szakerto2018január13.13:04ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Hmm. Nem Taylort akartuk első sorban megtartani, hanem Edwards-t. A tavalyi légiósaink kifejezetten jó emberek voltak, és teljesen cáfolnálak abban, hogy nem tudtak volna viselkedni.
  ...

  Egyébként az elzavart DJ Fenner biztos jobb játékerő volt, mint a bajnokcsapat tagja Taylor?

   
 • 38szagértő2018január13.13:01ÚjVálasz

  Tőle majd nem kérdezheti meg magyarul Dzunics az időkérésnél, hogy "kinek hazudsz? kinek hazudsz?" mint tegnap Kovácstól.:D

   
 • 37shag2018január13.12:56ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  10 meccs 9 győzelem. Még amerikai, még amerikai, még amerikai. Alba G.A. Fehérvár.
  Alba Gombóc Artúr Fehérvár. Majd amikor meghallja a lisssszön gáááájz időkéréseket.
  ...

  Elég ciki, hogy még így is mi nyertük a bajnokságot meg a kupát is. Ha csak a lisszön gájz megy :) Szerinted a szolnoki 5 légiós bére, meg a fehérvári 6 légiós bére közül melyik a magasabb? Nekem van egy tippem... :)

   
 • 36shag2018január13.12:47ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Az alba miért nem valamelyik amerikai bajnokságban indul?

  De most komolyan.
  ...

  Szánalmas egy köpönyegforgató kisgyerek vagy te. Az ugye nem zavart, amikor Rakics, Ivosev, Bell vagy Jones játszott nálatok magyarként, plusz 5 légiós meg 3-4 magyar válogatott? Akkor annyira nem sírt a szád kisgyerek. Közgép, MOL ezek ugye nem állami érdekeltségű cégek? Szalay ugye nem fityeszes? Szalay ugye nem véletlenül Szolnok polgármestere, meg az MKOSZ elnöke? Szolnokon ugye hatalmas hagyománya van a vízilabdának, hogy pár év alatt felhúztak egy BL győztes csapatot úgy, hogy kilóra megvették a legjobb játékosokat a riválisoktól? Meddig égeted még magad ezzel a szemellenzős, pontagyú gondolkodásmódoddal?

   
 • 35szakerto2018január13.12:44ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Hmm. Nem Taylort akartuk első sorban megtartani, hanem Edwards-t. A tavalyi légiósaink kifejezetten jó emberek voltak, és teljesen cáfolnálak abban, hogy nem tudtak volna viselkedni.
  ...

  Értem, hogy a legjobbat akartátok megtartani. Szerintem a Szolnok is 2014-ben megakarta tartani Justin Holidayt, de a Golden State Warriors millió dolláros ajánlatával nem tudtak versenyezni. Később NBA-bajnok is lett.

  Ezt ne folytassuk, mert kabaréba megy át.

   
 • 34szakerto2018január13.12:41ÚjVálasz

  Csak pénzzel lehet eredményeket elérni... A pénzt meg jól kell elosztani.

  Lásd itthon az elmúlt években: Győri Audi ETO KC (női kézilabda), MKB Veszprém (férfi kézilabda), Szolnoki Dózsa (férfi vízilabda), Szolnoki Olaj (férfi kosárlabda)

  Győr: BL-győzelem
  Veszprém: többszörös európai Final Four
  Szolnoki Dózsa: BL-győzelem
  Szolnoki Olaj: többszörös európai Final Four

   
 • 33Delirium2018január13.12:40ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Phillip nem hinném, hogy draft közeli játékos volt, sőt...

  Nyilván azért nem akarják megtartani mert ezeknek a játékosoknak a többsége nem tud viselkedni.
  ...

  Hmm. Nem Taylort akartuk első sorban megtartani, hanem Edwards-t. A tavalyi légiósaink kifejezetten jó emberek voltak, és teljesen cáfolnálak abban, hogy nem tudtak volna viselkedni. Egyébként pedig nem nagyon tudtuk volna itt tartani, hiszen amikorra nekünk kellett a csapat, akkor ezek a játékosok még vártak életük következő nagy lépésére (leszámítva Farrt, aki akkor már régen a francia 1-be igazolt), emiatt sokkal többet is kértek. És ez biztos.

   
 • 32rouge2018január13.12:37ÚjVálasz
  Idézet: rostas70
  Nyilván ezt a kérdést anno az Olajjal és a szerb bajnoksággal kapcsolatban is feltetted, okostojás.
  ...

  Feltettem.
  És elindultunk az Adria-ligában.

  Van még kérdés, kiscsàvó?

   
 • 31szakerto2018január13.12:34ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Igen, két draftolt/draft közeli játékosról beszélünk. Pointert is draftolta a Cavs, de a srác lelépett Libanonból a szezon közepén.
  ...

  Phillip nem hinném, hogy draft közeli játékos volt, sőt...

  Nyilván azért nem akarják megtartani mert ezeknek a játékosoknak a többsége nem tud viselkedni. A Fehérvár a bajnokcsapat egy légiósának sem ajánlott újabb szerződést. Hogy miért? Ezt talán a szakmai dolgokért felelős embert kéne ott kérdezni.

  Simon Balázs ezt nyilatkozta Mohammed visszahozásánál: “A nyáron talán hibáztunk, amikor nem próbáltuk megtartani Brandon Taylort és Mohammedet. Utóbbi most visszatér közénk.“

  Taylor pedig Romániában játszik. Őt is megtudták volna tartani minden bizonnyal.

  Kár a pénzhiányra fogni a szakmai dolgokat.

   
 • 30roli882018január13.12:31ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Pedigréje alapján igen olcsó légiós, néhány bögre babért, meg pár adag rizses húsért jön Fehérvárra. Ja nem. Roli, a tegnapi eszmefuttatásaid után érdekelne, hogy osztan mibű?
  ...

  Akkor olvasd vissza még egyszer mit írtam. :) Még mindig igaz, hogy nem bevált, drágább légiósokat tartunk, a magyarok meg nagyjából egy árszínvonal a tietekkel.
  leírtam, hogy "ott is megvannak a feltételek, meg itt is" Meg a Falconál is, és a Körmendnél is, meglátjuk melyik csapat mit hoz ki belőle.

   
 • 29Delirium2018január13.12:26ÚjVálasz
  Idézet: szakerto
  Miért tán a Phillip-Ford páros Szolnokra nem az egyetemről jött?

  Kár lenne erről vitatkozni: az Olaj, Alba, Falco hármas költségvetése, amiből gazdálkodik közel azonos.
  ...

  Igen, két draftolt/draft közeli játékosról beszélünk. Pointert is draftolta a Cavs, de a srác lelépett Libanonból a szezon közepén. Gondolom amikor odaszerződött, álmodni sem mert volna az ottani állapotokról, ezért csomagolt össze. Persze én sem tudok pontos adatokat, de valószínűleg nem került annyiba, mint egy draftolt játékos augusztus 4-én :)

  Igen, szerintem sem kéne erről beszélgetni, csak sajnos itt ez úgy működik, hogy éppen azt kell fikázni, aki új légióst hoz. Érdekes, hogy a tegnapi vita alapján ("Szolnokon, vagy Fehérváron van több pénz - ha jól emlékszem) eljutottunk oda, hogy "egyesek szerint Fehérváron nincs pénz". Csak oda akarok kilyukadni, hogy nem kéne kiforgatni mások szavait, és olyan gondolatokat felemlegetni, amelyek el sem hangzottak, sőt, soha nem is fordultak meg annak a fejében, akinek a szájába próbálják adni. És tessék elgondolkozni, hogy Fehérváron és Körmenden miért cserélődik le minden évben a teljes légiós kontingens, míg Szolnokon és Szombathelyen lassan szokás megadni a jóval nagyobb lóvét a játékosoknak. Ha mindenki végiggondolta ezt, akkor utána mindenki sepregessen a saját háza tájékán.

   
 • 28rimo2018január13.12:20ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Sokan elfelejtitek, hogy a nemzetközi kupában igen is szerepelhet majd Pointer a többi légiós mellett. Úgy gondolom, Hill, Simpson és Horton helye biztos.
  ...

  Gondolom a Voja+TóthÁ fizu pld=Keller+LP fizuval. Fizetünk 5 légióst, ott most 6 van+ a kirúgot játékos pénze, mert nem ingyen ment az biztos.

   
 • 27szakerto2018január13.12:08ÚjVálasz
  Idézet: Delirium
  Sokan elfelejtitek, hogy a nemzetközi kupában igen is szerepelhet majd Pointer a többi légiós mellett. Úgy gondolom, Hill, Simpson és Horton helye biztos.
  ...

  Miért tán a Phillip-Ford páros Szolnokra nem az egyetemről jött?

  Kár lenne erről vitatkozni: az Olaj, Alba, Falco hármas költségvetése, amiből gazdálkodik közel azonos.

   
 • 26szakerto2018január13.12:04ÚjVálasz

  Kezd nevetségessé válni az, ami Fehérváron zajlik, mert több lesz a külföldi születésű játékos, mint a magyar.

   
 • 25Delirium2018január13.12:03ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Az alba miért nem valamelyik amerikai bajnokságban indul?

  De most komolyan.
  ...

  Sokan elfelejtitek, hogy a nemzetközi kupában igen is szerepelhet majd Pointer a többi légiós mellett. Úgy gondolom, Hill, Simpson és Horton helye biztos. Ellenféltől függ, hogy Mo, Harris, vagy Pointer fog játszani. Aztán lehet, hogy annyira jó lesz a srác, hogy jövőre köré építjük a csapatot :)

  Én azért remélem, hogy a siránkozó szolnokiak fel tudják majd dolgozni ezt a történetet, kíváncsi vagyok, hogy a Perry-Milo-Andrics-Philip-Ford elég jó pedigrével rendelkező légiós sor fizetése hányszorosa a mi légiós sorunkénak.. Mert szerintem, bár most irigykedtek, de 2 szolnoki légiós béréből mi 3 légióst fizetünk. No, nem a spanyol első osztályból igazolunk, hanem a G-ligából, Libanonból, Japánból meg az egyetemről. Ezen azért tessék elgondolkozni, amikor a pénzzel dobálózunk. Még mindig nem mi vagyunk a legtöbbet költő magyar csápot!!

   
 • 24szakerto2018január13.12:03ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Erről szól ez a rendszer.

  A G-nap előtt nálunk volt a nagy lóvé, most az albánál.
  ...

  És Szolnokon milyen hagyománya volt a vízilabdának, hogy pár év alatt egy Bajnokok Ligája-győztes csapatot csináltak? Mert pár éve még arénája se volt a Szolnoknak, csak medencéje egy kis lelátóval.

   
 • 23rimo2018január13.12:02ÚjVálasz

  10 meccs 9 győzelem. Még amerikai, még amerikai, még amerikai. Alba G.A. Fehérvár.
  Alba Gombóc Artúr Fehérvár. Majd amikor meghallja a lisssszön gáááájz időkéréseket.
  Mindegy akkor így kell bajnokságot nyerni!

   
 • 22rostas702018január13.11:54ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Erről szól ez a rendszer.

  A G-nap előtt nálunk volt a nagy lóvé, most az albánál.
  ...

  Ami az Olajnál adott volt (szerinted csak a G-napig), az enyhén több, mint az önkormányzati meg TAO-pénzek, persze akkoriban nem siettél ezt kifejteni. Amúgy persze igazad van, így működnek a dolgok itthon.

   
 • 21rostas702018január13.11:53ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Az alba miért nem valamelyik amerikai bajnokságban indul?

  De most komolyan.
  ...

  Nyilván ezt a kérdést anno az Olajjal és a szerb bajnoksággal kapcsolatban is feltetted, okostojás. Persze, ahol annyi magyar alapember játszik, mint a Szolnok (a saját nevelésekről nem beszélve), ott érthető a kicsit fennhéjázó magyarkodás. Ja, izé.

   
 • 20kendeffy2018január13.11:50ÚjVálasz

  Tetszik vagy nem az élsport pènzről szòl. A győri kèzis lànyok nyernènek-e valamit Amorim, Groot, Mörk, Grimbsbő nèlkül?!

  Nem a szìvem csücske az Alba, de èrtem őket. Azèrt magyarnak ott van Keller+Lòránt+Kovács+Keller Iván. Nàlam Filipovity is magyar, korosztályának kiemelkedő jàtékosa.

  Külföldiek nèlkül nem lenne nèző ès Euròpában sem vitèzkednènek csapataink...

   
 • 19kapaca2018január13.11:39ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Erről szól ez a rendszer.

  A G-nap előtt nálunk volt a nagy lóvé, most az albánál.
  ...

  +1

   
 • 18iverson2018január13.11:31ÚjVálasz
  Idézet: ineedmoney
  Szerintem nagyon sok csapatnál van több pénz mint amit lekommunikálnak!
  ...

  Ugye ezt te se hiszed el amit leírtál!

   
 • 17drva2018január13.11:20ÚjVálasz

  Libanon: 9 meccs 34 perc 18.8 pont-7.7 pattanó-3.8 assziszt
  Eilat:2 meccs 12 pont-6 pattanó-22 perc
  Kiryat(ez egy osztállyal lentebb): 24 meccs-32 perc-10 pattanó-20 pont
  (itt társa volt/vagy egymást váltották? Shawn Glover 20 pont-7 pattanó)
  Canton Charge: 54 meccs-20 perc-7 pont-4.5 pattanó

   
 • 16rouge2018január13.11:15ÚjVálasz

  Az alba miért nem valamelyik amerikai bajnokságban indul?

  De most komolyan.

   
 • 15ineedmoney2018január13.11:12ÚjVálasz

  Szerintem nagyon sok csapatnál van több pénz mint amit lekommunikálnak!Mindenki az Alba Szolnok tengelyre fókuszál és utána jön a Falco Körmend,de sokan nem gondolnak bele,hogy más csapatoknál se fillérrel dobálóznak.Van különbség csak hát nem mindegy hova megy el a málna...Paks se panaszkodhat,zeténél pedig egy egész jóga csoportot tart el a klub!Valahol 1-2 légiós vagy Magyar sztár ára veri a sok milliós határt valahol az edző viszi el a büdzsét valahol pedig még a szertár kulcs felelősséghez is szakmai igazgatót fizetnek!Az feltűnő ha van valahol 6-7 amerikai az nem ha a csapatot működtető emberkéknél hirtelen gyarapodik a vagyon...Valahol kifelé valahol pedig befelé lapátolják a pénzt...na most döntse el mindenki melyik a jobb....

   
 • 14vagasiteri2018január13.11:11ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Erről szól ez a rendszer.

  A G-nap előtt nálunk volt a nagy lóvé, most az albánál.
  ...

  Inkább kosarazzunk!

   
 • 13Tomika7782018január13.11:02ÚjVálasz

  Ennek már tényleg semmi köze egy bajnoksághoz. Ez már csak arról szól, hogy ki tud több és jobb légióst igazolni.
  Amúgy meg gondolom ez az igazolás is azért történt, hogy a magyar fiatalok fejlődjenek. "Valószínűleg mostantól még több játékperc fog jutni a fiataloknak. Hajrá magyar kosárlabda!"

   
 • 12szakerto2018január13.10:49ÚjVálasz

  Harris, Hill, Simpson, Brbaklic, Filipovic, Horton, Mohammed, Markovic, Nshimba, Pointer...

  10 magyar név az Alba bő keretében.

   
 • 11rouge2018január13.10:32ÚjVálasz
  Idézet: iverson
  ez nem is magyar bajnokság lassan már a cél ki tud többet lenyúlni a fityesztől!
  ...

  Erről szól ez a rendszer.

  A G-nap előtt nálunk volt a nagy lóvé, most az albánál.

  A magyar élsportban nincsenek piaci viszonyok, a pènzek 95%-a àllami pènz, akár a fideszes önkormànyzattól jön,
  akàr egy àllami cègtől (MVM, MOL) vagy pedig valamelyik "nagyvàllalkozó" pénze, akinek Viktor megmondta, hogy melyik csapatot tàmogassa....

  A tao-s pénzek is (törvènytelenül) a játèkosok bèrère mennek el, úgy lett kitalàlva az egész rendszer.

  Ès mièrt?

  Panem et circenses...

  Viktor nagyon jól tudja, hogy a nèpnek cirkusz kell ahhoz, hogy ne tüntetèseken vezesse le a feszkót, hanem a stadionokban ès a sportcsarnokokban...és ne a döglődő egészségügyről meg a versenyképtelen oktatásról polemizáljunk, hanem a kosármeccsekről.
  És főleg ne a korrupcióról beszéljünk.

  Ahol a focinak vagy a kèzilabdának van hagyománya, ott azt támogatják.
  Ahol a kosárlabda mozgatja meg az alattvalókat, ott meg azt.

  Az élsport az mindig a politika része volt.
  Tiszta ötvenes èvek...

   
 • 10noni19902018január13.10:10ÚjVálasz

  Luka Markovics helyére nehezen érkezik, maximum a posztjára.
  A rotáció attól még ugyanakkora marad, csak másik poszton keletkezik "lyuk" az onnan kimaradó légiós miatt.
  Persze annyi előnye van ennek, hogy a rotációt mindig az aktuális ellenfél szerkezetéhez lehet alakítani.

   
 • 9iverson2018január13.10:07ÚjVálasz

  ez nem is magyar bajnokság lassan már a cél ki tud többet lenyúlni a fityesztől!

   
 • 8iverson2018január13.10:05ÚjVálasz

  Ez már vicces hányadik légiós már követni sem lehet!Dzunics könnyen van addig igazol mert van pénz rá ameddig nem biztos a döntőbe jutás!Szánalmas ez már,felkészül a körmend az is igazolni fog.Pénzmosó

   
 • 772huk2018január13.09:54ÚjVálasz

  Pedigréje alapján igen olcsó légiós, néhány bögre babért, meg pár adag rizses húsért jön Fehérvárra. Ja nem. Roli, a tegnapi eszmefuttatásaid után érdekelne, hogy osztan mibű?

   
 • 6Otilio2018január13.09:29ÚjVálasz
  Idézet: drive
  Még az a szerencse,hogy nincs Fehérváron pénz egyesek szerint. Mi lesz akkor ha lóvé is lesz. Igy is hat légióst fizetnek .
  ...

  Csak ne sírjanak majd, hogy gyengébb légiósaik vannak mint másoknak.
  6-ból lehetett volna 4 jobbat fizetni

   
 • 5hunbasketfan19772018január13.09:28ÚjVálasz

  A csapatkohézió érdekében Lóránt és Keller is kezdjen el szoliba járni, amolyan csokiszoliba :-))))

   
 • 4Otilio2018január13.09:25ÚjVálasz

  Fehérváron nem szórakoznak

   
 • 3drive2018január13.09:21ÚjVálasz
  Idézet: vagasiteri
  Körmend, Falco, Olaj ...... A zászlóshajó felhúzta a legnagyobb vitorlát!!!!
  ...

  Még az a szerencse,hogy nincs Fehérváron pénz egyesek szerint. Mi lesz akkor ha lóvé is lesz. Igy is hat légióst fizetnek .

   
 • 2vagasiteri2018január13.09:16ÚjVálasz

  Körmend, Falco, Olaj ...... A zászlóshajó felhúzta a legnagyobb vitorlát!!!!

   
 • 1hunbasketfan19772018január13.09:15ÚjVálasz

  Székesfeketevár!
  :-)))))))))))))
  Gyúrót és vizesfiút mikor igazoltok Brooklynból????
  Szánalom.................

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!