Hetek óta irányítót keres a Körmend

Körmend - A csapat mellett dolgozó, magas szakmai színvonalat képviselő orvosi stáb tagjai a legjobb ellátás ellenére sem tudják, hogy mikor lehet teljes értékű Marquis Wright.
 
 
 
 
 

Hetek óta irányítót keres a Körmend

Körmend - A csapat mellett dolgozó, magas szakmai színvonalat képviselő orvosi stáb tagjai a legjobb ellátás ellenére sem tudják, hogy mikor lehet teljes értékű Marquis Wright.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az Egis Körmend hivatalos honlapján az alábbi közlemény jelent meg Marquis Wrighttal kapcsolatban, amit most változtatás nélkül közlünk:

Nehéz időszakon ment keresztül csapatunk az elmúlt hetekben, amelynek történéseihez hozzájárul a gárda elsőszámú irányítójának, Marquis Wrightnak a hiánya is. Nélküle a csapat többi tagjának is sokkal nehezebb a dolga a pályán. Az elmúlt napok sikerei között tarthatjuk számon vezetőedzőnk, Gasper Potocnik megtartását, ami fontos volt a munka folyamatossága szempontjából.

Ugyanakkor a kezdő irányító hiánya továbbra is gondot okoz.

Marquis jobb lábában egy olyan ín körüli gyulladás alakult ki, ami önmagában nem mondható súlyos problémának, de olyan fájdalmat okoz, amivel a kosaras nem képes játszani.

Sajnos az ilyen sérülések kezelése, gyógyítása hosszadalmas és nem lehet előre tudni, hogy mennyi idő alatt gyógyul.

Az Alba Fehérvár elleni mérkőzés előtt Marquis már tünetmentes volt, pályára is lépett azon a találkozón, de nem sokkal később a fájdalom kiújult nála.

A csapat mellett dolgozó, magas szakmai színvonalat képviselő orvosi stáb tagjai folyamatosan kezelik a sérült lábat. Ennek része az is, hogy Marquis rögzítő sínt kapott, amely tehermentesíteni volt hivatott a sérült lábát, segítve ezzel a gyógyulást. Emellett más kezeléseket is kap a játékos, de a probléma jellegéből adódóan a legjobb ellátás ellenére sem lehet pontosan tudni, hogy mikor lehet teljesértékű játékos az irányító.

Ezért a vele végzett gyógyító munka mellett a klub már hetek óta keresi azt a játékost, aki a játékmester posztján magas színvonalon segítheti a csapatot. Több kiszemetünk is volt, de eddig még – különböző okok miatt – nem sikerült olyan játékost szerződtetni, aki megfelelő lenne erre a feladatra.

Mindkét fent említett munka, tehát a sérülés kezelése, gyógyítása és az új irányító keresése is folyamatosan zajlik.

 
 

 

 
 • 5egis2018január10.17:38ÚjVálasz

  Az előttem hozzászólókkal ellentétben én üdvözölni szeretném a kommunikációt a szurkolók felé.
  Mint alattam olvasható a többi csapatnál ez már természetes, mi még csak most tanuljuk.
  Csakúgy, mint az élő közvetítéseket a meccsekről.
  Ennyi.

   
 • 4lassa2018január10.17:02ÚjVálasz

  Csak azt nem tudom, hogy ezek az "NBA szintű" játékosok miért Körmendet választják...ja rájöttem a Körmendi szív és a szentély miatt:-)
  Persze ettől függetlenül a játékosnak jobbulást kívánok!

   
 • 3donnarumma2018január10.16:05ÚjVálasz

  azert tobb mint furcsa..elmegy az edzo(Teo)..magatol elutazik jatekos...odapisi+sopres...Putyesz,Sabali,Fodor,Baba..eluldozve..edzo lemond felmond...ezind mind egy helyen...tuti uldozesi maniam van:D

   
 • 2faradtkelet2018január10.15:45ÚjVálasz

  csak keressék

   
 • 1tellysavalas2018január10.15:38ÚjVálasz

  Annyira imádom ezeket a körmendi megfogalmazásokat :D

  „A csapat mellett dolgozó, magas szakmai színvonalat képviselő orvosi stáb tagjai a legjobb ellátás ellenére sem tudják, hogy mikor lehet teljes értékű Marquis Wright.”

  - Davis: „Steven rendkívül atletikus felépítésű játékos, aki nagyon látványos, attraktív kosárlabdára képes. Jó dobokészsége a gyűrű közelében és távolról is megmutatkozik, de leginkább zsákolóképességével hívta fel magára a figyelmet. Amerikában „A repülő ember”, illetve az „Akrobata” néven is emlegették őt. Korábbi edzői szerint teljes, komplett technikai „csomaggal” bír, ugró-, és futókészsége NBA szintű. A vele kapcsolatos előzetes hírek alapján akár még az a tézis is megdőlhet, hogy soha nem lesz Körmenden olyan játékos, aki nagyobbat tud ugrani, mint egykori nagy kedvencünk, Charles Edmonson.”

  - Fanning: „Komoly európai karriert jósolnak neki. Körmendre azért tudtuk elhívni, mert csapatunk indul a FIBA Europe Cup mezőnyében. Szakmai stábunk egy olyan játékost keresett, aki stílusában, sokoldalúságában a korábbi közönségkedvenchez, Mckinney Joneshoz hasonló teljesítményre lehet képes.”

  - Tuoyo: „Justin igazi védő specialista, akitől az elsőszámú elvárás az, hogy a védelem oszlopa legyen. Vele reményeink szerint energia, erő érkezik a festékbe.Hazájában úgy emlegették a játékát, hogy jelenléte „Terror a palánk alatt!” Vele kapcsolatban pedig az a tézis dőlhet meg, hogy az egykori „kapusunknál”, Czigler Lászlónál hatékonyabban blokkoló kosaras nem mostanában lesz Körmenden.”

  De ha jól emlékszem, volt már itt korábban a Kárpátok Bombázójától kezdve (McCoullogh talán?) a védekezés doktorának kikiáltott vezetőedző is :D

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!