Alekszics izgalmas kupahétvégére számít

Szolnok - A vezetőedző szerint soha nem lehet tudni, hogy mire számíthatnak.
 
 
 
 
 

Alekszics izgalmas kupahétvégére számít

Szolnok - A vezetőedző szerint soha nem lehet tudni, hogy mire számíthatnak.

Tegnap megtörtént a Magyar Kupa sorsolása, a Szolnoki Olaj KK-nak első ízben a KTE-Duna Aszfalttal kell megmérkőznie, egy esetleges győzelem esetén pedig az Alba Fehérvár - Egis Körmend meccs győztese lesz Vojvoda Dávidék ellenfele. Megkérdeztük Dragan Alekszicset, a bajnokságban listavezető Olaj vezetőedzőjét, hogy mi a véleménye a párosításokról.

- Ilyen a kupa, soha nem tudhatjuk, hogy mire számíthatunk. Mindegy, hogy kivel kerülünk össze, hiszen ha győztesek akarunk lenni, mindenkit meg kell vernünk, akikkel összekerülünk. Nem számít, ha a legjobb csapattal az első körben, vagy a döntőben kell megmérkőznünk. Azt hiszem, hogy izgalmas lesz a kupahétvége, hiszen minden jó együttes ott lesz.

 
 

 

 
 • 1türelmes2018január10.21:22ÚjVálasz

  Mélyen egyetértek Aleksziccsel.
  Volt olyan kupakör a Tüske csarnokban, ahol az Olaj sétagaloppal ment a döntőig. Mintha orvos írta volna elő azt az utat.
  Most nehezebb, de ha nyerni akarnak, mindegy, ki jön szembe.
  Az jónak tűnik, hogy semlegesnek ígérkezik a pálya, lesz hely bőven, sok szurkoló elférhet. Remélve, hogy ők is felnőnek a csapatok eredményeihez, hiszen ez nem háború, ez gyönyörű sport.

  Ha nincs ellenfél (vagy nagyon gyenge), akkor a siker sem ér túl sokat. Én ott leszek, és szurkolok, és örülni fogok az ellen-szurkolóknak is, ünnepként élem meg ottlétem :)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!