Horror meccsen, négyszeri hosszabbítás után nyert a MAFC

Budapest - A Nyíregyháza már többször is győztesnek érezhette magát az alsóházi rangadón, végül csalódottan kellett távozniuk.
 
 
 
 
 

Horror meccsen, négyszeri hosszabbítás után nyert a MAFC

Budapest - A Nyíregyháza már többször is győztesnek érezhette magát az alsóházi rangadón, végül csalódottan kellett távozniuk.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Miközben a Syma Csarnokban a Magyar Kupa bronzmérkőzése és döntője zajlott, pár kilométerrel odébb a Gabányi László Sportcsarnokban igazi alsóházi rangadót rendeztek, melyen az egyaránt négy-négy győzelemmel álló MAFC és Nyíregyháza csapott össze. A 14. fordulóból, a hazaiak kérésére elhalasztott mérkőzést pótolták a felek. Éppen emiatt nem léphetett pályára a budapestiek legújabb szerzeményem Cavell Johnson ezen a találkozón. A feldobás előtt köszöntették, és kapott nagy tapsot a vendég szurkolóktól a már egyébként is klubrekordernek számító Brane Szavics, aki a 200. mérkőzésen lépett pályára a nyíregyháziak színeiben.

Miller labdaszerzésével és zsákolásával indult a találkozó, amire gyors öt hazai pont érkezett. Noha csak 7-4 állt az eredményjelzőn három perc után, Sitku Ernőnek ki kellett kérnie az első idejét és fel kellett emelnie a hangját, mert a csapata nem azt játszotta, amit kért. Unruh és Bus találatai után magához is tért a Nyíregyháza, a vezetést is sikerült átvennie. A hazaiaknál azonban sziporkázott Smith, így hiába jött Unruh újabb triplája, továbbra is a MAFC vezetett. Hiába volt Krisztanovics erőfölényben a palánk alatt, legtöbbször még a labdát sem sikerült eljuttatni hozzá. Fél perccel a negyed vége előtt már 33-22 volt az állás, ám Nagy távolról szépített, majd az utolsó pillanatban Szavics egy gyönyörű passzal találta meg Krisztanovicsot (33-22).

Már majdnem kivédekezték a Kék Cápák az első hazai támadást, amikor Sihota az utolsó pillanatban bevágott egy triplát. A nyíregyháziak egymás után hagyták ki a gyűrű közeléből az ígéretes helyzeteket, ezt pedig a hazai csapat Smith révén ki is használta, és meglépett 40-30-ra. Az egyedüli kérdés az volt, hogy mennyire bírják majd a tempót a MAFC játékosai egész meccsen, hiszen először a 13. perc után cserélt Garai Péter. Könnyen leszakadhatott volna a negyed közepén a Nyíregyháza, ha nincsenek Miller pontjai. Az utolsó másfél percben aztán visszaállt a korábbi „rend”, mert csak Sihota és Misek tudott kosarat dobni, így megnyugtató előnnyel vonulhatott az öltözőbe a MAFC a félidőben (49-38).

Valószínűleg fejmosást tartott Sitku Ernő a csapatának, mert egészen más mentalitással lépett pályára a második félidő elején, mint korábban. A zónavédekezésük összeállt, az ellentámadásokat pedig sikerült kihasználniuk, így már csak öt pont volt a MAFC előnye. Érthető módon Garai Péternek kellett időt kérnie. Már 54-51 volt az állás, amikor úgy nézett ki, hogy egy újabb támadást elront a hazai csapat, de Smith az utolsó pillanatokban értékesített egy hárompontost. Ez sem törte meg a vendégeket, sokkal összeszedettebben kosárlabdáztak, mint az első félidőben. Krisztanovicsot többször is jól találták meg, aki élt a közeli lehetőségekkel. Miller középtávolija vezetést ért, majd Krisztanovics utolsó kosara hárompontos vezetést a vendégeknek, aminek hatására a nyírségi szurkolók hangja is megjött (59-62).

A langyos első félidő után kifejezetten jó mérkőzés kerekedett az alsóházi rangadóból. A MAFC pillanatok alatt bevágott két triplát, így 65-62-nél már ismét a hazaiak örülhettek. Átmenetinek bizonyult csak a budapestiek vezetése, mert két perc elteltével a Nyíregyházánál volt az előny. Két és fél perc volt hátra, amikor Kovács csak egy büntetőt dobott be, így 70-74-ről vágtak neki a csapatok a hajrának. Sihotának nem ment a dobás, de megérte nagyot küzdenie, mert a visszaszedett lepattanóból Kovács talált be, majd Smith büntetőkből egalizált. Ráadásul eközben a vendégek legjobbja, Miller beütötte az ötödik hibáját is. Két elrontott támadás következett, majd közel egy támadásnyi volt hátra a játékidőből. Szavics elvesztette betörés közben a labdát, de szerencséje volt, mert maradhatott a labda a nyíregyháziaknál. Sitku Ernő időt kért, de Unruh-nak már nem sikerült betalálnia, így akárcsak az előző szezonban, következhetett a hosszabbítás (74-74). Érdekesség, hogy közel azonos eredmény született, mint tavaly, akkor 72-72 után játszottak ráadást a felek.

Unruh két duplájával és Szavics közelijével meglépett a vendég csapat a ráadásban, míg a MAFC-tól csak Sihota tudott begyötörni egy közelit. Krisztanovics három pontja már hétpontos előnyt jelentett a Blue Sharks-nak, de Garai Péter időkérése után ebből négyet lefaragott a fővárosi csapat. Unruh duplája után már úgy nézett ki, hogy megnyerték a meccset a nyírségiek, de a hazaiak másképp gondolták. 80-85-nél Sihota nagyot harcolt egy újabb dupláért, majd a kék mezesek megtették azt a szívességet, hogy eladják a labdát. Misek passza után Smith köszönte a lehetőséget, és kiegyenlített. Az ellentámadásból már nem született kosár, így következhetett a második ráadás (85-85).

Sihota hatékonyan dolgozott a palánk környékén, az ő kosaraival vette magához a kezdeményezést a MAFC. Eközben Szavics a sarokból egy hárompontost, Krisztanovics pedig két büntetőt rakott a helyére. 89-90 után azonban öt pontot dobtak a műegyetemisták. Úgy nézett ki, hogy elmegy a hajó a vendégeknek. Szavics azonban megmentette a vendégeket, mert egy újabb hármassal 94-93-ra alakította a mérkőzést. Az ellentámadást elhibázták a budapestiek, majd Szavicsot faultolták. Első próbálkozásra csak az első dobása ment be, majd miután a vendégek megszerezték a támadólepattanót, újabb fault következett. Ekkor már kettőből kettő bement a szlovén-magyarnak, de Smith-nek sem remegett meg a keze, így következett a harmadik hosszabbítás (96-96).

Hasonlóan indult a harmadik ráadás is, mint az előző. A MAFC meglépett, de a Nyíregyháza újra felzárkózott. Unruh hárompontosa után úgy tűnt, hogy lendületre kapnak a vendégek, de Sihota gyorsan lehűtötte a kedélyeket. Majd miután az ellentámadást is elrontották a Kék Cápák, már 109-104 állt az eredményjelzőn. Fontos szerephez jutott a meccsen addig nem sok szóhoz jutó Kósa, aki egymás után öt büntetőt küldött a helyére rendkívül higgadtan és egalizált. A győzelemért támadhatott a Nyíregyháza. Unruh kezébe került a labda, aki bevágta a trojkát, de kettő és fél másodperce még maradt az időkérés után a hazaiaknak. Már mindenki azt hitte, hogy nincs több fordulat, vége a meccsnek, a nyíregyházi drukkerek tomboltak. Az oldalbedobás után Sihotához került a labda, aki még időben betalált középről egy palánkos triplával. Egészen elképesztő, de következhetett a negyedik ráadás (112-112).

Robbie Sihotának a triplája indította az újabb hosszabbítást, de Kósa rögtön válaszolt az ellentámadásból. Valószínűleg a fáradtság is közrejátszott abban, hogy ebben a szakaszban pontatlanabbak voltak a csapatok. 118-117-nél Szavics szerzett fontos labdát, majd Unruh ziccerével a kékeknél volt a vezetés. Igen ám, de Smith továbbra se nagyon tudott hibázni, így közel 40 másodperccel a vége előtt eggyel mentek a hazaiak. A végén könnyen összejöhetett volna az ötödik hosszabbítás is, de 121-119-nél Szavics úgy döntött, hogy megpróbálja eldönteni a találkozót. A triplája kimaradt, óriási küzdelemben, ritkán látott meccsen nyert a MAFC (123-121).

Garai Péter, a MAFC edzője: Gratulálok a Nyíregyházának és a saját csapatomnak is. Ez egy olyan mérkőzés volt, amire életem végéig emlékezni fogok. Ma az első osztály két legkisebb költségvetésével rendelkező klubja játszott egymás ellen, de nagyon örömteli, hogy mindkét oldalon saját nevelésű játékosok is jó teljesítményt tudtak nyújtani. Nem tudom megmondani, hogy miért nyertünk, óriási szerencsénk volt, és a szívünk vitt végig előre. A Nyíregyháza legalább háromszor, mi pedig kétszer nyertük már meg korábban ezt a mai meccset. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen szép számban kilátogattak, és biztattak minket.

Sitku Ernő, a Nyíregyháza szakmai igazgatója: Gratulálok a MAFC-nak a mérkőzéshez. Visszakapaszkodtak a mérkőzésen, amit mi legalább háromszor nyertünk meg. Azért veszítettük el, mert nem azzal a felelősséggel dolgoztunk a pályán, amit mindig kérek a játékosaimtól. Kulcsszituációkban nem jól koncentrálunk. Olyan hibákat nem lehet elkövetni, mint az első hosszabbítás végén, amikor az ötpontos előnyünket pillanatok alatt leadtuk.

 
 

 

 
 • 36egymafcos2016február22.15:42ÚjVálasz

  És persze ezt nem pocskondiázásként mondom, NyKK nélkül nem láthatott volna senki egy ilyen meccset
  ....
  Csak annyi, hogy akár ugyan annyi légióssal, mint nyíregyházán van, könnyebbe eldőlt volna a mi javunkra a mérkőzés nagy valószínűséggel

   
 • 35egymafcos2016február22.15:34ÚjVálasz
  Idézet: zako
  Te nagyon elvakult!
  Olyan lelkes vagy, mintha a bajnokságra törne a pesti csapatod!
  ...

  Azert a faulthataron levo vedekezest amit szarul csinaltatok es az egy leutessel valo megveresek utan keresztbeveresnel csodalkozol hogy ennyit fujtak ratok? vicces vagy.....

   
 • 34adsl53962016február22.14:46ÚjVálasz
  Idézet: zako
  Ebben is van sok igazság, főleg, ha a folyamatot nézzük!
  De tegnap nem hiszem, hogy Ernő mondta volna a játékosainak az 1.
  ...

  És sajnos egyre több a csapat körüli kosárlabdát max a tévében látott lebzselő. Semmirekellő, az asztalra semmit le nem tévő emberek. Amíg ezek a pénzes bödön körül szaglásznak, addig kosárlabdáról nem érdemes beszélni.

   
 • 33HajraBP2016február22.14:26ÚjVálasz
  Idézet: zako
  Ezek szerint a rendes játékidő volt a papírforma!!!??? Az is döntetlen volt okoska, azért voltak a hosszabbítások!
  ...

  Látom nagy hozzáértőnek gondolod magad... Egyrészt : akármilyen bajnokságról van szó, ha négyszeres hosszabbításban nyer az szerintem nagy dolog és ne haragudj de erre én büszke vagyok!
  Másrészt : a papírformánál arra gondoltam, hogy a papírforma az volt hogy a mafc rendes játék időben nyer...

  Előbb ertelemezd amit írok.. De akkor sem értem miért kell neki esni a másik embernek..
  Foglakozz azzal hogy az nykk süllyed!
  Hajrá budapesti kosárlabda!

   
 • 32Blasius42412016február22.13:44ÚjVálasz

  Akár ki, akár mit mond, tegnap életem egyik legjobb kosárélménye volt, pedig lassan 20 éve járok NYKK meccsekre. (volt egy-két utolsó másodperces győzelem, de ez akkor is fenomenális mérkőzés volt, még ha ki is kaptunk)
  Erre mondanák fociban, hogy ha reggelig játszanak sem döntik el a meccset. Gratuláció a MAFC-nak és a rendkívül korrekt módon nyilatkozó edzőjüknek, mivel ezt valóban az NYKK vesztette el.
  Zseniális hangulat volt mind a két oldalon és jó volt látni 50-60 nyíregyi szurkert, akik végig bíztatták a csapatot.
  Ami pozitív volt:
  szépen fel lett újítva a MAFC csarnok a tavalyi állapotokhoz képest.
  Mindenki a végletekig küzdött, aki nem így gondolja az nem látta a meccset.
  Külön kiemelném Kósa teljesítményét, mert habár nem mutatott eddig túl sokat, de most vér profin hozta le azt a kevés játékpercet, amit kapott. Nem remegett meg hármast dobni vagy amikor oda kellett állni a büntetővonalra, habár ha kihagy egyet, lehet vesztünk. Lehet, hogy valakinek valakije, de tegnap jó volt.
  Az egész csapat megérdemelte, hogy állva tapsoljuk meg őket.
  Ami negatív:
  A felújított csarnokban még kevesebb a férőhely, mint tavaly és ha lehet a vendégszektor(inkább sarok), még kevesebb rálátást adott a pályára mindezt 1200 forintért.
  Krisztanovics rendszerint nem tudta felszedni a földről Savic passzait és gyakran voltak labdakezelési hibái.
  Szavics látványosan veszekedett előbb Krisztanoviccsal, majd később összeszólalkoztak Lajsz Gergellyel is (persze ez lehet csak a nagy nyomás eredménye volt).
  A már többször említett 15mp 5 pont előny és a 2,6 másodperc 3 pont előny, sajnos valóban taktikai hiba volt ezt Sitkunak kell elvinnie. Ilyen nem fordulhat elő az első osztályban egyik csapatnál sem.
  Ami az itt kárörvendő MAFC??? kommentelőket illeti, nézzenek mélyen magukba, mert a JKSE, MAFC, NYKK (és talán még a Szeged is idefér) triumvirátusból egyik sem kiemelkedőbb a többiektől és a pillanatnyi forma döntene ide vagy oda, ha most játszanának egymás ellen oda-vissza meccseket.
  Valóban igaz, hogy Bp-nek illene egy dobogóért küzdő csapatot összeraknia. Viszont azt se felejtsük, hogy keleten egyedül Nyíregyházán van régóta és tartósan NB1-es kosárlabda.
  személy szerint én jobban kedveltem, amikor az alapszakasz utolsó négy csapata és a második vonal első négy csapata oda-vissza döntötte el az élvonalbeli tagságot.
  Az NYKK vezetőségnek ideje lenne végre valamit letenni az asztalra, mert kitalálták ezt a baromságot , hogy mostantól blue sharks, mert húúúú de "félelmetesek" vagyunk a pályán, arra már nem jutott idő, hogy a facebook oldalon lecseréljék a logót vagy az utolsó bejegyzés ne 2015 nyarára datálódjon.
  Ettől függetlenül hajrá NYKK!!!

   
 • 31zako2016február22.11:46ÚjVálasz
  Idézet: Bbplayer
  Kedveskéim! Az a nagy baj, hogy szerethetnénk mi jó csapatot .
  ...

  Ebben is van sok igazság, főleg, ha a folyamatot nézzük!
  De tegnap nem hiszem, hogy Ernő mondta volna a játékosainak az 1. hosszabbítás végén (5 pont előnynél), hogy háromszor adják el a labdát 15 mp alatt! Meg azt sem ő mondhatta, hogy a 3. hosszabbítás utolsó 3 másodpercében (3 pontos előnynél) ne faultolják az ellenfelet, hanem hagyják hármast dobni, és ezzel egyenlíteni!
  Ettől még nagyok a bajok nálunk (mint ahogy én is írtam már réges-régen), van egy olyan érzésem, hogy nagy ívben tojnak nálunk a szurkolókra!
  Azok változtathatnának ezen az áldatlan állapoton, akiknek nem érdekük a változtatás, akiknek így is "megéri" a nyíregyházi kosársport körül lebzselni!

   
 • 30zako2016február22.11:30ÚjVálasz
  Idézet: egymafcos
  4 legios 2 ellen + az eredmény szerintem elmondja a lényeget
  ...

  Éppen ezért szórták ki gyorsan az NYKK légiósait a kedves bíró "urak"!

   
 • 29zako2016február22.11:26ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Szabad megkérdeznem, hogy ez egyébként miért ezután a meccs után fogalmazódott meg bennetek?
  Lehet, hogy elfogult vagyok de szerintem a négy hosszabbítást leszámítva papírforma lett!
  ...

  Ezek szerint a rendes játékidő volt a papírforma!!!??? Az is döntetlen volt okoska, azért voltak a hosszabbítások!

   
 • 28zako2016február22.11:18ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  A nyíregyet nyugodtan elcsíphetitek de a bp-t nem :)
  ...

  Te nagyon elvakult!
  Olyan lelkes vagy, mintha a bajnokságra törne a pesti csapatod!
  A bírók elintézték, hogy ne nyerhessen az NYKK, a legjobbjainkat gyorsan kiszórták, az NYKK játékosainak elég volt ránézni egy MAFC-os játékosra, és már fújták is a faultot, miközben a MAFC játékosai szabadon csapkodhattak össze-vissza büntetlenül.
  Még ilyen (el)nyomás mellett is majdnem sikerült nyernie az NYKK-nak, csak magunkat okolhatjuk, hogy sikerült elcseszni!

   
 • 27bugsbunny2016február22.09:59ÚjVálasz
  Idézet: Bbplayer
  Kedveskéim! Az a nagy baj, hogy szerethetnénk mi jó csapatot .
  ...

  egy kis búvárkodás után: Doyne, Poscic, Savic, Mohácsi, Hujdorovic, R. Taylor, Hall, Krstanovic, Unruh (ő is jöhet! :), Will Walker, Anthony Nelson.. huhúú..
  nálunk a fele fordult volna meg, lehet a playoffból kacsintunk vissza! :)

   
 • 26zoli0072016február22.09:56ÚjVálasz
  Idézet: Bbplayer
  Kedveskéim! Az a nagy baj, hogy szerethetnénk mi jó csapatot .
  ...

  Akkor ez igaz! Hallottam én is csak nem akartam hinni a fülemnek! De mostmar elhiszem! Egyetértek a mondandóddal...

   
 • 25lalinykk2016február22.09:55ÚjVálasz
  Idézet: bugsbunny
  azt látni, vannak önértékelési gondjaitok: "dobogó közeli helyek" meg 20 év munkája(??).. :DDD hajjajj, nálatok azán van nosztalgia faktor!
  ...

  Bugsbunny ha fogalmad nincs, hogy milyen változások voltak itt nálunk akkor fogd be a pofád! 20 év munkája te retardált! Képzeld igen! Sok ember 20 éve dolgozik a csapaton, hogy tudjon müködni és legyen támogató és az emberek jó meccseket lássanak! És egyszer csak jön a város és belerondit mindenbe! Milyen dobogó közeli hely? Te akkora barom vagy!!! Ki beszélt erröl? Tisztában vagyuk , hogy eddig milyen eredményeket értünk el!!!! És azzal is, hogy kinek mennyit kellett ezen fáradozni, hogy ez tudjon müködni! Ha észrevetted volna itt nem csak a tegnapi meccsröl van szó! Nyagy ívbe beletojunk a mafcba! Ha már erröl van szó akkor kicsit gáz, hogy egy fővárosnak ennyire gyenge semmilyen kosárcsapata van évröl évre!!!!

   
 • 24Bbplayer2016február22.09:37ÚjVálasz

  Kedveskéim! Az a nagy baj, hogy szerethetnénk mi jó csapatot .meg lehet, hogy ezzel a csapattal is lehetne mit kezdeni, csak kellene egy olyan edző, aki nem csak magamutogató, meg neki mindig a csapat a rossz, meg a klubvezetés. S. nem tud magába nézni és odébb állni. Kirúgni meg nem fogják, mert ő ugye szakmai igazgató és ez politikai megbízatás mert lefeküdt a helyi pártvezetésnek.

   
 • 23bugsbunny2016február22.09:08ÚjVálasz
  Idézet: adsl5396
  Az új vezér és baráti társasága olyan károkat okoz Nyir1-en, amit sokan és sokáig nyögni fognak. Szavicsot már kicsinálták, mert kell a hely a 4 pontig jutó havernak. Sitku lejáratása is egyértelmű.
  ...

  azt látni, vannak önértékelési gondjaitok: "dobogó közeli helyek" meg 20 év munkája(??).. :DDD hajjajj, nálatok azán van nosztalgia faktor! :))))))
  bár abban igazatok van, Szlovákia nem Magyarország ergo tényleg nemzetközi! talán ha nem 37-38 éves játékosokat síratnátok vissza és nem egy 16 évesre meg egy csereirányítóra kennétek a tegnapot, előre tudnátok lépni. nézzétek csak meg a magyarok átlagéletkorát nálunk! (köszönjük egyébként coach S a hosszabbítás végjátékait, fontosak az apró ajándékok. :) ja, Fazekas bármikor jöhet hozzánk, ha olyan gyengének tartjátok!)
  indulhatna így minden hét! ;)

   
 • 22hegylako2016február22.09:05ÚjVálasz

  Felkerül a világhálóra???
  Sokan megnéznék a flúgos futamot. :)))

   
 • 21bugsbunny2016február22.08:51ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Szabad megkérdeznem, hogy ez egyébként miért ezután a meccs után fogalmazódott meg bennetek?
  Lehet, hogy elfogult vagyok de szerintem a négy hosszabbítást leszámítva papírforma lett!
  ...

  :D

   
 • 20zoli0072016február22.07:52ÚjVálasz
  Idézet: adsl5396
  Az új vezér és baráti társasága olyan károkat okoz Nyir1-en, amit sokan és sokáig nyögni fognak. Szavicsot már kicsinálták, mert kell a hely a 4 pontig jutó havernak. Sitku lejáratása is egyértelmű.
  ...

  Kedves Kulifaitamas! Arra a tanulmányra mi is kíváncsiak lennénk. Kik azok a szakemberek akik ezt mondjak? Nemzetközileg elismert bajnokságok? :-) Taylor szlovakia? Hujdorivics körmenden nem kellett! Az eredmények nem ezt bizonyítják, hogy felkészült, egyszer kiesés, utána maradhatott edző. Sehol a vilagon nincs ilyen. Amúgy a hírek szerint ezek a mostani vezetők az ő új barátai! Olvasd el az utolsó hozzászólás utolsó mondatát a kecskeméti meccshez, annak is utolsó mondatát! Sok minden benne van a helyi viszonyokról s ennek része ő is!

   
 • 19egymafcos2016február21.23:30ÚjVálasz

  4 legios 2 ellen + az eredmény szerintem elmondja a lényeget

   
 • 18ettamogah2016február21.22:58ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Szabad megkérdeznem, hogy ez egyébként miért ezután a meccs után fogalmazódott meg bennetek?
  Lehet, hogy elfogult vagyok de szerintem a négy hosszabbítást leszámítva papírforma lett!
  ...

  Ha korábbi meccsek utáni hozzászólásainkat is olvastad volna, tudnád, hogy ez nem most kezdődött. A papírforma fogalmát sem ismered. Mintha egy kicsit közel lennénk a tabellán egymáshoz, mintha ennél simábban nyertünk volna ellenetek ősszel, mintha az edzőtök sem tudná megfogalmazni miért is nyert a csapata.

   
 • 17HajraBP2016február21.22:31ÚjVálasz

  Szabad megkérdeznem, hogy ez egyébként miért ezután a meccs után fogalmazódott meg bennetek?
  Lehet, hogy elfogult vagyok de szerintem a négy hosszabbítást leszámítva papírforma lett!

   
 • 16kettopluszegy2016február21.22:20ÚjVálasz

  Eljutottunk odáig, hogy az új vezetés áldásos tevékenységének köszönhetően, se csapatunk, se nézőink, se szurkolóink, se edzőnk nincs. 20 év munkáját tették tönkre, csak gratulálni tudok.
  Hajrá régi NYKK!!

   
 • 15lalinykk2016február21.21:43ÚjVálasz
  Idézet: adsl5396
  Az új vezér és baráti társasága olyan károkat okoz Nyir1-en, amit sokan és sokáig nyögni fognak. Szavicsot már kicsinálták, mert kell a hely a 4 pontig jutó havernak. Sitku lejáratása is egyértelmű.
  ...

  Kulifaitamas ott az igazság!! A keresztfiut berakjuk vezetőnek de azt sem tudja, hogy mi fán terem a kosárlabda!! A barátnak meg a fiát játszatni kell és nem számít, hogy egy nagy nulla!! Ébredjetek fel mert így tényleg Nb2 keleti csapat leszünk!
  Hajrá régi Nykk!!!!

   
 • 14adsl53962016február21.21:36ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  "Kívülállóként" de az a Fazekas azért egy elég ügyes gyerek, ha jó kezekben lesz és ő is akarja akkor szép pályafutása lehet!
  ...

  Ez így igaz, kívánok is neki minden jót! De valljuk be, 16 évesen vélhetően csak jobb híján ül a Cápák kispadján.

   
 • 13lalinykk2016február21.21:32ÚjVálasz
  Idézet: Bbplayer
  Igazad van lalinyk! Én már ki sem megyek meccsre. Bár mondogatták már a Szeged előtt, hogy kirúgják S-t, ha kikapunk, de őt nem lehet, mert papiron nem ő az edző. Meg neki erős a hátszele.
  ...

  Semmi gond! De lesz egy felújított szép nagy csarnokunk Emberek nélkül, mert az új vezetés teljesen tönkreteszi a kosárlabdát Nyíregyen!!!!
  Vissza a régi Csapatot
  Hajrá régi NYKK

   
 • 12HajraBP2016február21.21:11ÚjVálasz
  Idézet: adsl5396
  Az új vezér és baráti társasága olyan károkat okoz Nyir1-en, amit sokan és sokáig nyögni fognak. Szavicsot már kicsinálták, mert kell a hely a 4 pontig jutó havernak. Sitku lejáratása is egyértelmű.
  ...

  "Kívülállóként" de az a Fazekas azért egy elég ügyes gyerek, ha jó kezekben lesz és ő is akarja akkor szép pályafutása lehet!

   
 • 11zoli0072016február21.21:02ÚjVálasz
  Idézet: lalinykk
  Szégyen gyalázat !!!! Szégyen!!!
  Egy hataas nulla az egész szezon!!!
  És miért is? Azért mert olyan emberek kerültek oda akik semmit nem értenek hozzá! Bust minek kell játszatni????
  ...

  Maga a mérkőzés óriasi lehetett a semleges nézőknek és MAFC szurkolóknak. Nekünk NYKK fanoknak megint csak a bosszúság jutott! Több kérdésem felmerült: 1. Miért Bus kezdett? Győztes csapaton miért valtoztatott Sitku? Vagy ez a taktika része volt? 2. Ha az ellenfél 6-8 pontos vezetésünknél zárkózik fel egyre jobban miért nem kér időt? 3. Ha 3 ponttal vezetünk 2.6 mp-nél miért nem faultolunk hogy kettő büntetőt tudjon dobni a MAFC? Mi volt a taktika? Hátha kimarad? 4. Remélem az új légiós erősítés lesz, mert ma a 2 légióssal kiálló MAFC-tól kaptunk ki!
  Régóta mondom hogy bajban leszünk! Ébresztő!!!

   
 • 10adsl53962016február21.21:02ÚjVálasz
  Idézet: lalinykk
  Szégyen gyalázat !!!! Szégyen!!!
  Egy hataas nulla az egész szezon!!!
  És miért is? Azért mert olyan emberek kerültek oda akik semmit nem értenek hozzá! Bust minek kell játszatni????
  ...

  Az új vezér és baráti társasága olyan károkat okoz Nyir1-en, amit sokan és sokáig nyögni fognak. Szavicsot már kicsinálták, mert kell a hely a 4 pontig jutó havernak. Sitku lejáratása is egyértelmű. Az egész szakma elismerően beszél róla, a napokban egy tanulmányt is olvastam, az övé az ország egyik legjobb taktikája, de látványosan nem kap olyan játékosokat, mint korábban. Hujdurovicsból, Taylorból, Kolaricsból nemzetközi bajnokságban játszó játékosokat nevelt, most meg Busokat meg Fazekasokat kap. Leklit is hazaédesgette az anyaegyesület, majd jól fenéken billentette. Most dobogó közeli helyekért játszhatna, ha nem dől be az új vezetés hazug ígéreteinek (8 közé jutunk, ésatöbbi).
  Bravo Cápák, így kell tönkretenni hosszú évek munkáját! Szerintem minden nyiregyi szurker nevében elmondhatom, hogy ez a csókos társaság még csak szimpatikusnak sem nevezhető már. Csak nehogy belebukjon legközelebb a keresztapa abba, hogy mindenhová olyan embereket ültet, akik nem értenek a dolgukhoz.

   
 • 9Bbplayer2016február21.20:57ÚjVálasz
  Idézet: lalinykk
  Szégyen gyalázat !!!! Szégyen!!!
  Egy hataas nulla az egész szezon!!!
  És miért is? Azért mert olyan emberek kerültek oda akik semmit nem értenek hozzá! Bust minek kell játszatni????
  ...

  Igazad van lalinyk! Én már ki sem megyek meccsre. Bár mondogatták már a Szeged előtt, hogy kirúgják S-t, ha kikapunk, de őt nem lehet, mert papiron nem ő az edző. Meg neki erős a hátszele. Majd kirúgják a takarítónőt, vagy a szertárost. Hát ezért nem megyek én már meccsre.

   
 • 8bpeter2016február21.20:42ÚjVálasz

  Kedves BB1.
  Egy hosszabbítás lemaradt. Vélhetően egy 12-12-es...

   
 • 7lalinykk2016február21.19:58ÚjVálasz

  Szégyen gyalázat !!!! Szégyen!!!
  Egy hataas nulla az egész szezon!!!
  És miért is? Azért mert olyan emberek kerültek oda akik semmit nem értenek hozzá! Bust minek kell játszatni???? Egy akkora nulla hogy az nem igaz!! Még cserének is iszonyat gyenge lenne!
  Hajrá régi Nykk!!!!!!!

   
 • 6HajraBP2016február21.19:50ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Ez nem lehetett gyenge meccs. Fel kell kötnünk a gatyát, ha idegenben meg akarjuk a Nyíregyet, vagy a MAFC-ot csípni. Pedig muszáj lenne.
  ...

  A nyíregyet nyugodtan elcsíphetitek de a bp-t nem :)

   
 • 5hajrabereny2016február21.19:41ÚjVálasz

  Ez nem lehetett gyenge meccs. Fel kell kötnünk a gatyát, ha idegenben meg akarjuk a Nyíregyet, vagy a MAFC-ot csípni. Pedig muszáj lenne.

   
 • 4csenge12016február21.19:37ÚjVálasz

  Hihetetlen!

   
 • 3Tik12016február21.19:36ÚjVálasz

  4x hosszabbítás, szerintem sem volt meg ilyen, jól megszortak a fiúk magukat :)

   
 • 2HajraBP2016február21.18:52ÚjVálasz

  Atyaúristen és én ezen a meccsen nem vagyok ott!
  Óriási gratula mind kettő csapatnak! A mafcban konkrétan 5 en játszottak! Magyar bajnokságban volt már ennyi hosszabbítás? 60 percnyi játék időben nyert a budapesti csapat!

   
 • 1megjegyzes2016február21.18:50ÚjVálasz

  azért ezt a meccset illett volna megnyerni.
  büntetőarány kicsit vicces.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!