Jawan Davis-t elküldték Nyíregyházáról

Nyíregyháza - Brane Szavics visszakerülhet a csapatba, új légiósa azonban még nem lesz a Kék Cápáknak a Szeged elleni bajnokin.
 
 
 
 
 

Jawan Davis-t elküldték Nyíregyházáról

Nyíregyháza - Brane Szavics visszakerülhet a csapatba, új légiósa azonban még nem lesz a Kék Cápáknak a Szeged elleni bajnokin.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!

Ahogyan azt már Oláh István, a MARSO Nyíregyháza ügyvezetője hétközi nyilatkozatából sejteni lehetett, Jawan Davis-nek nem sikerült meggyőznie a csapat szakmai stábját, így nem kapott szerződést. Ezt igazolta a szerdai, Falco elleni mérkőzés is, ahol már alig kapott lehetőséget. Az amerikai miatt mellőzésbe került szlovén-magyar Brane Szavics azonban ennek hatására visszakerülhet a csapatba már a szombati, Szeged elleni bajnoki mérkőzésen is. Az viszont egyelőre kérdéses, hogy mennyit fog tudni majd segíteni a csapatának, mert egy korábbi edzésen elszenvedett sérülése még most sem jött tökéletesen rendbe.

A sérült, vagy a legújabb információk szerint szintén mellőzésbe került Lekli József helyére, a négyes posztra légióst szerződtetnének a nyírségiek. A kiszemelt már megvan, viszont a Szeged ellen még biztosan nem lesz ott az új csapatával - tudtuk meg Sitku Ernőtől, a Nyíregyháza szakmai igazgatójától.

 
 

 

 
 • 5profbasket2016február12.20:10ÚjVálasz

  Ha ez így marad, ebből NB2 lesz..csak a szurkolókat sajnálom

   
 • 4zoli0072016február12.17:36ÚjVálasz

  Aki hozta az marad, szorítja a szék karfáját! Mindenesetre kíváncsian várom, hogy Szavics hogy fog a huzavona után játszani.

   
 • 3adsl4653262016február12.16:17ÚjVálasz

  Ezt akartátok...teljesült

   
 • 2zako2016február12.16:17ÚjVálasz

  Az is mehet, aki hozta!

   
 • 1ettamogah2016február12.16:13ÚjVálasz

  Ez egy szép kör volt...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!