Davis a Szolnok ellen is játszani fog

Nyíregyháza - Lekli József talán a jövő héten térhet vissza a pályára.
 
 
 
 
 

Davis a Szolnok ellen is játszani fog

Nyíregyháza - Lekli József talán a jövő héten térhet vissza a pályára.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ahogy arról már honlapunkon olvashattak, Brane Szavics helyére Jawan Davis érkezett Nyíregyházára, aki a Pécs ellen már be is mutatkozott. A játékos ugyan csak két pontig jutott a találkozón, de Sitku Ernő nem volt vele elégedetlen. Az biztosnak tűnik, hogy szombaton a Szolnok ellen is megkapja a lehetőséget az amerikai.

- Davis továbbra is itt van velünk, és a Szolnok ellen is pályára fog lépni - mondta Sitku Ernő, a MARSO Nyíregyháza szakmai igazgatója. - Pécsen sajnos a dobásai nem voltak jók, de a csapat védekezéséhez a második félidőben sokat hozzátett, valamint szépen irányította a csapatot. Hónapok óta azt hiányolom már, hogy legyen valaki, aki a pályán belül és kívül is összefogja a társaságot. Sajnos mi "néma kosárlabdát" játszunk, amit mindig elmondok a játékosoknak is. Meglátjuk, hogy milyen teljesítményt nyújt majd az elkövetkezendő meccseken, mert számolatlanul sem cserélgethetjük a játékengedélyeket.

Malcolm Millerre szombaton nem számíthat a nyírségiek szakmai stábja, ugyanis hazautazott Amerikába a nagymamája temetésére. Ennek ellenére Brane Szavics nem játszhat negyedik légiósként, mert akkor már ki kellene fizetnie a klubnak az ötödik légiós utáni négymillió forintot.

További hír a csapat háza tájáról, hogy Lekli Józsefnek három hét pihenőt írtak elő az orvosok, ami a jövő héten fog lejárni, így talán akkor már pályára léphet a center.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!