A 16 éves játékos első pontjai az élvonalban

Nyíregyháza - Fazekas Csaba meglepődött, amikor Sitku Ernő már az első félidőben pályára küldte Körmenden.
 
 
 
 
 

A 16 éves játékos első pontjai az élvonalban

Nyíregyháza - Fazekas Csaba meglepődött, amikor Sitku Ernő már az első félidőben pályára küldte Körmenden.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az első negyedet leszámítva túl sok öröme nem volt a Nyíregyházának a körmendi vendégjátékban az elmúlt fordulóban. Parádésan kezdték a mérkőzést Sitku Ernő tanítványai, ám az első negyedben megszerzett tízpontos előny után már a második etapban fordítottak a hazaiak, majd biztosan léptek meg és nyerték meg a mérkőzést (103-69).

Egy kifejezetten fiatal, 16 éves játékos számára azonban így is emlékezetes marad a mérkőzés, hogy csapata kikapott. A nyírségieknél Fazekas Csaba viszonylag korán, már az első félidőben a pályán találta magát, és a kezdeti megilletődöttség után egyre ügyesebben mozgott a pályán, majd büntetőkből megszerezte első A-csoportos kosarait.

- Korábban már Szolnokon pályára léphettem, most Körmenden is megkaptam a lehetőséget - mondta a BB1.hu érdeklődésére Fazekas Csaba. - Kicsit meglepődtem, amikor már a második negyedben pályára küldött Sitku Ernő, de próbáltam felvenni a csapat ritmusát és segíteni a társakat a játékommal. Megszereztem az első pontjaimat is az élvonalban, de ez igazából mellékes. Annak jobban örülök, hogy ahogy telik az idő, egyre több lehetőséget kapok és a társak is egyre jobban bíznak bennem. Ez pedig nekem nagy önbizalmat ad. A vereségből tanulni fogunk, igyekszünk kijavítani a hibákat, és próbálunk úgy teljesíteni a következő mérkőzéseken, mint a Körmend ellen az első negyedben.

 
 

 

 
 • 2zoli0072015november12.15:19ÚjVálasz

  Zako! Minden szavaddal egyet értek! Csak úgy voltam már nem írok, mert ez az új vezetőség se tesz semmit ez ellen!

   
 • 1zako2015november12.11:52ÚjVálasz

  A korábbi játékosaink közül Pécsett van Walker, és most Nelson is újból!
  Mi soha nem tudunk ilyen jó játékosokat megtartani!!! Miért???
  Nem hiszem, hogy Pécsett több lenne a pénz!!!
  Megy a kilátástalan szenvedés évről-évre, semmi előrelépés!!!
  A duma már nagyon unalmas!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!