Két amerikai érkezik az NYKK-hoz

Nyíregyháza - Az egyik jelölt már holnap játszhat a Göcsej-kupán, valamint a másik is megérkezhet a torna során.
 
 
 
 
 

Két amerikai érkezik az NYKK-hoz

Nyíregyháza - Az egyik jelölt már holnap játszhat a Göcsej-kupán, valamint a másik is megérkezhet a torna során.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tegnap már honlapunkon olvashattak arról, hogy Nikola Jovanovics nem felelt meg a próbajátékon a Marso NYKK-nál. Úgy néz ki, hogy jól haladnak a kereséssel a nyírségiek, mert a holnap kezdődő Göcsej-kupa nyitómeccsén már egy új játékossal futhatnak ki a parkettre.

- Két amerikai kosaras van képben, akik más stílusban játszanak, mint Jovanovics, mert az eddigi tapasztalatok azt mondatják, hogy gyorsabb, inkább hármas poszton bevethető, de a négyes pozícióban sem idegen játékosra van szükségünk – mondta Sitku Ernő, az NYKK szakmai igazgatója a szon.hu-nak. – Az egyik jelölt már velünk lesz a szerdai nyitómeccsen is, és annak örülnék, ha másikuk is befutna a torna során.

 
 

 

 
 • 3zoli0072015szeptember23.21:15ÚjVálasz

  Zako! Te se gondolod komolyan amit írsz! 5 légiós fejenként 30-35 perc minimum. Max. kiegészítő emberek lesznek, 5-10 perc. Ha ennél többet kell játszaniuk nagy bajban leszünk.

   
 • 2zako2015szeptember23.15:37ÚjVálasz

  Az, hogy 5 légiós lenne a keretben, még nem zárja ki, hogy a hazai kötődésű játékosok is több játékpercet kapjanak.

   
 • 1zoli0072015szeptember23.06:14ÚjVálasz

  Akkor 5 légiósunk lesz? Vagy ez a kettő egymással fog versenyezni, hogy ki maradjon? Úgy látszik a 4. légiósunkat nehezen találjuk meg, reméljük a rajtig meglesz! Ha mindkettő marad, akkor már most felrúgja a koncepcióját az új klubvezetés! Azt hírdették, több nyíregyházival, több fiatallal fognak játszani. Kiváncsi leszek ebben az esetben mi lesz ebből!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!