Jovanovics nem marad Nyíregyházán

Nyíregyháza - Az új légiós a Göcsej Kupára meglehet, ahol már Lekli József is játszhat.
 
 
 
 
 

Jovanovics nem marad Nyíregyházán

Nyíregyháza - Az új légiós a Göcsej Kupára meglehet, ahol már Lekli József is játszhat.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Hiába szerepelt több hétig próbajátékon Nikola Jovanovics a Marso NYKK-nál, a szakmai stábot nem sikerült meggyőznie arról, hogy érdemes őt szerződtetni. Ha kedvezően alakulnak a nyírségiek dolgai, akkor már a héten kezdődő Göcsej Kupán új légióst vethetnek be, valamint hosszú rehabilitációja után a nyáron szerződtetett Lekli József is visszatérhet a csapatba.

- A legutóbbi edzőmérkőzéseket látva, valamelyest átalakultak az elképzeléseink - mondta Sitku Ernő, az NYKK szakmai igazgatója a BB1.hu érdeklődésére. - Nikola Jovanovics helyére mindenképpen egy gyorsabb kosarasra van szükségünk. Úgy döntöttünk, hogy inkább egy olyan játékost keresünk, aki elsősorban 3-as poszton vethető be, de a 4-esen is tud segíteni. Ha szerencsénk van, és minden jól alakul, akkor a Göcsej Kupán már új játékosunk lesz. Az elképzelhető, hogy még az első mérkőzésen nem, de dolgozunk rajta. Az viszont jó hír, hogy Lekli József már Szlovákiában is a csapatban volt, bemelegített, és a héten már a játékot is tudja vállalni.

 
 

 

 
 • 3szmuki72015szeptember21.14:59ÚjVálasz
  Idézet: dave
  Nem akarta még megkockáztatni a játékát.
  ...

  Akkor miért volt a csapatban??????
  Nem fogják kimélni máskor sem.......

   
 • 2dave2015szeptember21.13:50ÚjVálasz

  Nem akarta még megkockáztatni a játékát.

   
 • 1zoli0072015szeptember21.13:35ÚjVálasz

  A Lekli szerepeltetése jó hír! Az új légióst minél hamarabb meg kell találni. Egy dolgot nem értek, Ernő azt mondja Lekli csapatban volt szlovákiában, akkor miért csak négyen maradtunk a hosszabbítasra? Ennek mi az oka?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!