Nikola Jovanovics az NYKK új légiósa

Nyíregyháza - A korábbi kecskeméti erőcsatár érkezik Haris Taric helyére.
 
 
 
 
 

Nikola Jovanovics az NYKK új légiósa

Nyíregyháza - A korábbi kecskeméti erőcsatár érkezik Haris Taric helyére.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A hét elején olvashattak honlapunkon arról, hogy a bosnyák Haris Taric nem tudta meggyőzni teljesítményével az NYKK szakvezetését, ezért elköszöntek tőle. Sokáig nem tétlenkedtek a nyírségiek, máris megvan az utódja a szerb Nikola Jovanovics személyében. A 203 centis, 34 éves játékos két évvel ezelőtt a Kecskemétet erősítette, és ott egészen jó teljesítményt nyújtott.

– Bekapcsolódott a munkába a szerb Nikola Jovanovics, aki palánk alatti játékos, hiszen a negyedik légiós helyünket mindenképpen magas emberrel szeretnénk betölteni - mondta Sitku Ernő, az NYKK szakmai igazgatója a szon.hu-nak. - Lekli József rehabilitációja ugyan jól halad, de nem tudni pontosan, hogy mikortól számíthatunk rá, így szükségünk van még centerre, mert csak akkor lehetünk eredményesek, ha a palánk alatt stabilak tudunk maradni. Pénteken Debrecenben játszunk edzőmeccset, hogy még inkább meggyőződjünk a két éve Kecskeméten játszó Jovanovics képességeiről. Kulcs­szerep jut a légiósoknak, de a kizárólag helyi kötődésű magyar magnak is hozzá kell majd tennie a magáét a sikeres szereplés reményében.

Mint ismert, Jovanovics 26 meccsen lépett pályára a KTE színeiben, melyeken 12.5 pontot és 5.4 lepattanót átlagolt.

 
 

 

 
 • 3bbll42015szeptember04.12:23ÚjVálasz

  Tavaly csapata se volt?!

   
 • 2zoli0072015szeptember04.11:02ÚjVálasz

  Ez már jobb játékosnak tűnik! Zakó tudsz róla közelebbit? Rutinban jók leszünk, Brane, Krisztanovics és ő is 30 fölötti már. Remélem nem levezetni jönnek és bírni fogják a tempót! Hajrá NYKK!

   
 • 1quimby2015szeptember03.21:54ÚjVálasz

  TATE UNRUH????

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!