Lekli is elkezdte a felkészülést az NYKK-val

Nyíregyháza – Egyelőre Szavicson kívül csak a magyar játékosok álltak munkába. Még egy bedobó vagy center érkezhet légiós posztra.
 
 
 
 
 

Lekli is elkezdte a felkészülést az NYKK-val

Nyíregyháza – Egyelőre Szavicson kívül csak a magyar játékosok álltak munkába. Még egy bedobó vagy center érkezhet légiós posztra.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Bár ma már második új légiósa érkezését is bejelentette a nyíregyházi férfi kosárlabdacsapat, de hétfőn, a felkészülés rajtjakor egyelőre még „csak” a magyar útlevéllel rendelkező játékosok voltak jelen a Városi Stadionban. Mondjuk ők csaknem teljes vértezetben, vagyis elkezdte a felkészülést a Zalaegerszegről hazatérő Lekli József is. A centert a tavasszal műtötték, egyelőre külön dolgozik a többiektől. Ugyancsak visszatérő új játékosként állt munkába Bus Iván is.

– A felkészülés első része a kondíció megszerzéséről szól, aztán egyre több taktikai elemet is gyakorlunk majd – mondta az eligazító megbeszélés és az első futópenzum kiadása után a szon.hu-nak Sitku Ernő szakmai igazgató, akinek munkáját Siska János és Gombkötő Norbert segíti. – Szeptember elejére válhat teljessé a keretünk, amire van is esély, hiszen igazából csak egy légióst keresünk. Hogy a hármas vagy az ötös posztra, az majd annak a függvénye, hogy a mostani légiósainkkal miként működik a játékunk, és mely pozíciót tartjuk még betöltendőnek.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!