Amerikai kosaras Nyíregyházán

Nyíregyháza - Tate Unruh hátvéd posztra érkezik.
 
 
 
 
 

Amerikai kosaras Nyíregyházán

Nyíregyháza - Tate Unruh hátvéd posztra érkezik.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Újabb légiós játékos leigazolását jelentette be Nyíregyháza férfi kosárlabda csapata – adott tájékoztatást Oláh István, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője. A bosnyák származású Haris Taric mellett, most már Tate Unruh amerikai játékos is erősíti a csapatot ebben a szezonban.

A nyíregyházi férfi kosárlabda együttes fő irányvonala, hogy a csapat magját nyíregyházi származású játékosok alkossák, ami már július közepére megvalósult. A bosnyák származású Haris Taric megszerzését követően néhány nappal újabb légiós írta alá szerződését a nyíregyházi csapattal. Ezúttal az amerikai származású Tate Unruh került az együtteshez. A 25 éves, 193 cm magas, 79 kg súlyú játékos a Northern Colorado egyetemen végzett, jelenleg pedig az ausztrál Ringwood Hawks játékosa.

Tate Unruh

Unruh az egyetemi évei alatt 44%-os triplamutatót és 94,3%-os büntető százalékot hozott 12,0 pontos átlag mellett.

A csapat legújabb légiósa augusztus végén, az ausztrál szezon befejeztével érkezik Nyíregyházára. Rajta kívül még 1 légiós érkezése várható, így rendkívüli módon már szeptember elejére összeállhat az NYKK teljes, 2015/2016-os kerete.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!