A Nyíregyháza is új légióst szerződtetett

Nyíregyháza – Haris Taric érkezik az NYKK-hoz. Frissítve: augusztus 3-án kezdi a felkészülést a klub.
 
 
 
 
 

A Nyíregyháza is új légióst szerződtetett

Nyíregyháza – Haris Taric érkezik az NYKK-hoz. Frissítve: augusztus 3-án kezdi a felkészülést a klub.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Ridl Basketball Agency Facebook-oldalának rövid beszámolója alapján Haris Taric érkezik a Nyíregyháza KK együtteséhez.

Friss: hivatalos a játékos szerződtetése

Megtalálta és le is igazolta első légiós játékosát a nyíregyházi kosárlabda csapat - jelentette be Oláh István, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A bosnyák származású, 26 éves, 203 cm magas, 105 kg-os Haris Taric játszhat nyíregyházi színekben a 2015/2016-os szezonban. A választás azért esett rá, mert igen sokoldalú és erős játékosról van szó, a négyes poszt mellett bevethető egyaránt hármas és akár ötös poszton is.

Augusztus 3-án kezdi a felkészülést a következő szezonra Nyíregyháza férfi kosárlabda együttese, melyhez a tervek szerint augusztus 17-től csatlakozik Taric is.

A csapat főként nyíregyházi kötődésű játékosakra épít, így a keret nagy része meg is van, Haris Taric leigazolása után pedig még két légiós érkezése várható erre a szezonra.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!